3.sınıf 1.dönem öğretmen karne görüşleri 2014-2015

2014-2015 Öğretmen Karne Görüşleri

KARNE GÖRÜŞLERİ
Başarısı ve okul yaşamında örnek öğrenci davranışları sergilemesinden dolayı tebrik ederim.Planlı ve proğramlı çalışmasına devam etmeli.Başarısının devamını dilerim www.sorubak.com
Başarısından dolayı tebrik ederim.Planlı ve proğramlı çalışmasına devam etmeli.Sınıf içi etkinliklere daha aktif katılması başarısını olumlu etkileyecektir.Sınıf içi davranışlarını gözden geçirmeli.Başarısının devamını dilerim.
Başarısından dolayı tebrik ederim.Planlı çalışarak başarısını arttırabilir.Okul ve sınıf içi davranışlarını gözden geçirmeli.Daha başarılı bir ikinci dönem dilerim.
Başarısından dolayı tebrik ederim.Okul ve sınıf yaşam kurallarına uyması başarısını olumlu yönde etkileyecektir.Başarılı ve sosyal yaşamda uyumlu bir ikinci dönem dilerim.
Başarısından dolayı tebrik ederim.Planlı çalışarak başarısını arttırabilir.Daha başarılı bir ikinci dönem dilerim.
Başarısından dolayı tebrik ederim.Planlı çalışarak başarısını arttırabilir.Sınıf içi etkinliklere daha aktif katılması başarısını olumlu etkileyecektir.Okul ve sınıf içi davranışlarını gözden geçirmeli.Başarılı bir ikinci dönem dilerim.
Başarısından dolayı tebrik ederim.Planlı ve proğramlı çalışmasına devam etmeli.Okul ve sınıf yaşam kurallarına uyması başarısını olumlu yönde etkileyecektir.Başarısının devamını dilerim
Planlı ve proğramlı çalışma ile başarısını arttırabilir.Sınıf içi etkinliklere daha aktif katılması başarısını olumlu etkileyecektir.Verilen sorumlulukları yerine getirmesi başarısını olumlu etkiler.Dilerim daha gayretli bir ikinci dönem yaşarsın.
Planlı ve proğramlı çalışma ile başarısını arttırabilir.Okul yaşamında örnek öğrenci davranışları sergilemesinden  dolayı tebrik ederim.Sınıf içi etkinliklere daha aktif katılması başarısını olumlu etkileyecektir.Daha başarılı bir ikinci dönem dilerim.

www.sorubak.com

Dokümanın Görselli Tam Halini İndirmek için TIKLAYINIZ

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.