2016 Şubat Öğretmen Ataması Minimum Puanlar

30 bin öğretmen ataması taban puanları, 30 bin öğretmen atması minimum puanlar, 30 bin öğretmen ataması puanları 2016

Milli Eğitim Bakanlığı bugün saat 11.00’da 30 bin öğretmen atamasını gerçekleştirdi.

Öğretmen atama sonuçlarını görmek için TIKLAYINIZ

ogretmen_Milli Eğitim Bakanlığı Şubat ayı öğretmen atamaları kapsamında 30 bin öğretmenin ataması bugün itibariyle tamamlanmış oldu. 30 Bin öğretmenin atamasının yapılması için vakit tamam…

Atamalar sonrasında yeni atanan öğretmenlerin, kıl payı ataması yapılmayan öğretmenlerin ve 2016 KPSS ve/veya ÖABT sınavına hazırlık sürecinde bulunan öğretmenlerin branş bazında kaç taban puan ile atamaların yapıldığını merak ettiği biliniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2016 yılı Şubat Dönemi Öğretmen Atamaları Minimum Puanlarını açıkladı. Aşağıdaki linklere tıklayınız.

İlk atama Alan ve Kurum Bazlı Minimum Puanlar İçin Tıklayınız

Yeniden ve Kurumlar arası Yeniden Atama Alan ve Kurum Bazlı Minimum Puanlar İçin Tıklayınız

MEB tarafından taban puanlar açıklandığı an, öğretmenlerin hangi kurumu kaç puanla kaçırdığı veya hangi kuruma kaç puanla atandığı, tercihleri arasındaki okulların kaç taban puanla atama aldığı gibi soruların cevaplarını da öğrenmiş olacaklar. Ayrıca branş bazında taban puanlar da gelecek yıl ve yıllarda KPSS ve ÖABT’ye girecek olan öğretmen ve öğretmen adaylarına brifing niteliğinde önemli bir bilgi olacak. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.