2015 PYBS burs miktarı kaç liradır?

2015 ortaöğretim burs miktarı, 2015 PYBS kazanan öğrenciler kaç lira alacak? 2015 PYBS para miktarı ,2015 PYBS kazandınız ne yapmalısınız?

2015 pybs sınav tarihiPYBS bursları 3 ayda 1 olmak üzere yatırılmaktadır. İlk burs okul açıldıktan sonra yaklaşık 2 hafta içerisinde yatırılmaktadır. Zamanla sistemsel sorunların yaşanmasından dolayı bazı yıllarda bursların yatırılmasında zaman gecikmesi olduğu gözlemlenmiştir. İlk PYBS bursunuz eylül ya da ekim ayı içerisinde alacağınızı bilmenizi isteriz.

PYBS bursu zam gelmemiş haliyle 3 ayda bir yatırılmak koşuluyla 473,47 TL’dir. Yeni eğitim öğretim döneminde burslara zam gelmesi beklendiğinden bu rakamda değişim olacağını bilmenizi isteriz.

Parasız yatılılık ve bursluluk ödemeleri genelde ekim-ocak-nisan-temmuz aylarında ödenir. Genelde ödemeler yaklaşık 15 gün gecikmeyle ödenir. daha önce kazanmışsanız ekim ayında paranızı alacaksınızdır fakat genelde kasım ayına aksar.

PYBS sınavını kazansıysanız ve burs alacağınız günü sabırsızlıkla bekliyorsanız bursunuzu çok yakın bir zamanda alacağınızı belirtmek isteriz. PYBS burs paraları yıl içerisinde Ocak, Nisan, Temmuz, Ekim aylarının başlarında yatırılmaktadır. Bazen ilgili bursların yatması 15 gün gibi gecikebilmektedir.

2016 PYBS Ücreti kaç lira oldu? Tıkla Öğren

“2015 PYBS burs miktarı kaç liradır?” üzerine 2 yorum

  1. Arkadaşlar 8.sınıfa geçtim ve bursluluğu kazandım… Şimdi burs paraları okul müdürlüklerimi yoksa banka hesabına mı veriliyor ? Yardım bilen söylesin lütfen…

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.