2014 Teog Tercih Sonuçları Bugün Açıklanıyor. 22.08.2014 (MEB TEOG Yerleştirme Sonuçları)

TEOG tercih  Sonuçları Bugün Mü Açıklanıyor? teog tercih  sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor. Sınav sonuçlarıma nereden ulaşabilirim? Teog Sınavı 2014

TEOG Sınav Sonuçları ve YEP Yüzdelik Dilimlerine göre lise tercihlerini yapan öğrenciler şimdi merakla TEOG Yerleştirme Sonuçlarını bekliyor. Adaylar; Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi, meslek liseleri gibi okullar ve çok programlı liselerden toplam 15 tercih yaptı. TEOG Tercih Sonuçları 22 Ağustos’ta MEB’in internet sitesinden duyurulacak.

meb_teogTEOG TERCİH SONUÇLARI 22 AĞUSTOS’TA AÇIKLANACAK

2014 TEOG Tercih Sonuçları Öğrenmek İçin Tıkla 

YEP ile öğrenci alan okulların yerleştirme sonuçları 22 Ağustos’ta http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecek ve kesin kayıtları da bu tarihte sistem tarafından otomatik yapılacak. Sonuçlara ilişkin bilgiler isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığıyla SMS şeklinde de gönderilecek.

Yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra resmi ve özel okulların açık kalan kontenjanlarına ortaöğretim yönetmeliğinin nakil esasları doğrultusunda, yerleştirmeye yönelik nakil yoluyla öğrenci kaydedilecek. Nakil talepleri, öğrenci velisi tarafından öğrencinin kesin kaydının olduğu okul müdürlüklerine yapılacak. 25-28 Ağustos’ta saat 17.00’ye kadar nakil müracaatları alınacak. 29 Ağustos saat 19.00’da nakil yerleştirme işlemleri tamamlanacak. 

“2014 Teog Tercih Sonuçları Bugün Açıklanıyor. 22.08.2014 (MEB TEOG Yerleştirme Sonuçları)” üzerine 6 yorum

  1. Merhaba kardeşim yüzde 26 lik dilimdeydi ve puani da 352.967 idi. Biz a grubu tercihlerine anadolu liselerini yazdik ve yazdigimiz liseler 380 puandan baslayip 310 na kadar idi. Fakat bugün aciklanan sonuca gore kardeşime alakasiz ve van a çok uzak olan ve yüzdesi 80 olan bir okul cikmis. İsin daha da garibi kardeşimin a grubu tercihlerinde ki liselerin puanlari da düştü ve kardeşim saçma sapan bir yere verildi.lütfen yardim edin.

    Cevapla
    • Yüksek ihtimalle kodları yazarken bir hata yapıldı.Ve vandaki bir okul çıktı.MEB’e dilekçe yazın derim.

      Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.