2013 pybs puan hesaplama (kesin sonuç)

5.sınıftan 11.sınıfa kadar özellikle öğretmen çocukları, korunmaya muhtaç çocuklar, bulunduğu yerde okul olmayan çocuklar olmak üzere binlerce öğrencinin girdiğini pybs sınavıyla öğrenciler parasız yatılı bursluluk hakkı kazanmaktadır.

27 Mayıs günü bütün pybs adayları sınav giriş belgelerini aldılar ve sınava nerede gireceklerini öğrendiler. Şimdi onları tatlı bir telaş sarmaya başladı çünkü 8.sınıf 8 Haziran tarihinde 5.6.7.9.10. ve 11.sınıfların sınavı ise 9 Haziran tarihinde yapılacak.

Sınavın hemen ardından pybs adayları 2013 pybs puanlarını hesaplamak için bir takım işlemler yapmaya çalışacakları ancak ortaya karışık algoritmalar çıkacak. Bizler sorubak.com olarak siz değerli pybs adaylarının işini kolaylaştırmak 16 Temmuz günü açıklanacak olan pybs sonuçlarından önce 2013 pybs puanınızı hesaplamanızı sağlamak için 2013 pybs puan hesaplama sistemimizi geliştirdik.

2013 pybs puan hesaplama bağlantımıza tıklayarak 2013 pybs sınavından sonra 2013 pybs’den kaç puan alacağınızı hesaplayabilirsiniz.

Ayrıca pybs denemelerinizdeki netlerinizi de bu sistem sayesinde puan olarak hesaplayabilirsiniz.

Sorubak.com olarak bütün 2013 pybs adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

“2013 pybs puan hesaplama (kesin sonuç)” üzerine 3 yorum

  1. inşallah kazanırım bunu yürekten istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşş…

    Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.