2013 Kyk yurt,burs ve kredi sonuçları

2013-2014 öğretim yılında Lisans Yerleştirme Sınavı’na girerek yurt içinde ve yurt dışında ilk defa herhangi bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve 1. sınıf öğrencilerden yurtlarda barınmak isteyenler, 29 Temmuz-12 Ağustos tarihlerinde kurumun “www.kyk.gov.tr” internet adresinden müracaat edecek.

Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek, dikey, yatay geçiş sınavıyla yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin yurt başvuruları 9 Eylül-22 Eylül tarihlerinde “www.kyk.gov.tr” adresinden alınacak.

Herhangi bir yükseköğretim programına kayıtlı ara sınıf öğrencileri, yurt başvuruları için (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) 12 Ağustos’a kadar “www.kyk.gov.tr” adresinden internet yoluyla müracaat edebilecek. Artık yıl öğrencileri ise yurt başvurularını 9 Eylül-22 Eylül tarihlerinde yurt müdürlüklerinden yapabilecek.

Yükseköğretim kurumlarına ek kontenjanla yerleşecek öğrencilerin başvuruları ise ÖSYM tarafından ek yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra internet yoluyla kabul edilecek.

2023 kyk yurt burs ve kredi sonuçları açıklandığında burada duyuracagiz

Burs ve kredi başvuruları, 29 Temmuz-29 Eylül tarihlerinde “www.kyk.gov.tr” kurumun internet adresinden alınacak.

“2013 Kyk yurt,burs ve kredi sonuçları” üzerine bir yorum

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.