2013 Eylül 40 Bin Öğretmen Başvurusu Nereden Yapılacak?

2013 Öğretmen atama başvuru sayfası, 40 bin öğretmen atama başvuru adresi, 2013 Eylül Öğretmen atama başvuruları nereden yapılacak?,

Biliyorsunuz MEB atama yapılacak kontejanları daha önce yayımladı. Kontejanlara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz 

MEB kontejan sayılarını açıklamasına açıkladı ancak belirtiği takvime uygun olarak başvuruları bu saate kadar almadı. MEB’in açıkladığı takbime göre 2 Eylül’de başvuru ekranı açılacak ve öğretmen adayları bu ekran üzerinde başvuru yapacaktı.

Ne yazık ki binlerce öğretmeni ekran başına kilitleyen MEB şu saate kadar Öğretmen Atama Başvuru Ekranını şu ana kadar açmadı.

BAŞVURU SAYFASI AÇILDI.

İlgili sayfaya TC Kimlik Numarası ve alanınızı seçerek giriş yapabilirsiniz.

TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ancak ilgili sayfa açılmış görünmesine rağmen, bilgilerini giren adaylara “Bakanlıkça ilan edilen yıllara ait KPSSP10 Puanı bulunmuyor!” hatası çıkmaktadır. Bu uyarı, sayfadaki çalışmanın devam ettiğini göstermektedir.

Öğretmen atama ile ilgili aklınız takılan her türlü soru ve görüşlerinizi yorum bölümümüzden bize iletebilrisiniz.

Öğretmen atama başvuruları ne zaman yapılacak?

Adaylar başvurularını; internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan yaparak, 02 -06 Eylül 2013 tarihleri arasında il milli eğitim müdürlüklerine onaylatacaklardır.

Onaylatılmayan başvurular geçersiz olacaktır.

40 Bin Öğretmen Başvuruları nereden yapılacak?

02 -06 Eylül 2013 tarihleri arasında başvuruda bulunacak aday öğretmenlerin  hangi sayfa üzerinde başvuru yapacakları henüz belli değil. 2013 Eylül ayında başvuru yapacak öğretmenler için aktif adres belli olduğunda burada duyuracağız.

40 Bin Öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

Atamalar 09-10 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacaktır.

Ataması yapılan öğretmenler göreve ne zaman başlayacak?

Ataması yapılan adaylar 11 Eylül 2013 tarihinden itibaren tebligat beklemeksizin atandıkları il milli eğitim müdürlüğüne gerekli belgelerle birlikte başvurarak göreve başlayabileceklerdir.

sorubaköğretmen atama başvuru ekranıöğretmen atama tercih ekranı2013 öğretmen atama ekranıkpss öğretmen atama ekranıöğretmen başvuru ekranıöğretmen başvuru ekranı 2013

NELER ÖĞRENDİK?

“2013 Eylül 40 Bin Öğretmen Başvurusu Nereden Yapılacak?” üzerine 2 yorum

  1. merhabalar,
    yapılacak olan öğretmen atamalarını bizim de görebilme imkanımız var mı? siteden zaten çok sonra yayınladıkları için atamaların yapıldığı salonda bizzat kendimiz de katılıp atamaları görebilir miyiz? eğer görebiliyorsak bu atamalar nerede yapılıyor

    Cevapla
    • Atamalar Bakanlığın Başöğretmen Salonunda gerçekleştiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı başöğretmen salonunda bulunursanız aynı aynı anda başvuru sonuçlarını görebilirsiniz. Katılımcılar için önceden başvuru alınıyor mu tam bir bilgim yok ama alo 147 den bilgi alabilirsiniz.

      Cevapla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.