1.sınıf 1.dönem öğretmen karne görüşleri 2014-2015

KARNE GÖRÜŞLERİM:
Çalışkan oğlum benim. Bu dönem çok çalıştın aferin sana. 2.Dönemde de aynı şekilde çalış. İyi tatiller.

Sınıfımın PRENSESİ. Çok başarılısın ve başarın her gün daha da artıyor. Tatilde iyice dinlen. 2.Dönem daha yapacak çook işimiz var. İyi tatiller.

Çok konuşsn kızım benim  Başarılı bir dönem geçirdin. Her geçen gün biraz daha ileriye gidiyorsun. Hep başarılı kal.

Çok çalışmalısın çok.

Sessiz efsanesin sen. Sınıfımızın yıldızısın. İnşallah hep böyle ilerlersin. 2.Dönem daha çok çalışman dileğiyle.

Bu sene yıldız gibi parladın. Başarın her geçen gün ilerliyor. Biraz dikkatini artırırsan seni kimse tutamaz İyi tatiller.

Çok zeki bir öğrencimsin. Ancak derslerinde bu zekanı kullanmıyorsun. 2.Dönem daha dikkatli ve çok çalışman gerekli.

Bu dönem senin için çok başarılı geçti. Bu şekilde çalışmaya devam et. Sınıfta yıldız gibi parladın. İyi tatiller.

Aferin sana. Derslerin çok güzel. Biraz daha dikkatli olursan sınıfta kimse yetişemez sana. Dikkat, Dikkat, Dikkat. İyi tatiller.

Aslan Kadir. Bu sene açıldın. Geçen sene dediğim gibi eğer zekanı derslere verirsen çok daha iyi yerlere geleceksin. Ancak okuman hala zayıf. Tatilde MUTLAKA bol kitap oku.

Sana dikkatli olursan çok başarılı olacağını söylemiştim. Dikkatin arttı ve BAŞARDIN. Ancak daha iyisini de yapabilirsin. 2.Dönem daha çok çalışan bir Mehmet görmek istiyorum. İyi tatiller.

Özlem sen bir harikaydın bu dönem. Derslerinde büyük bir ilerleme kaydettin. Dikkatin, okuman gelişti. Daha çok çalış ve daha ileriye git. Bu tatili sonuna kadar hak ettin. İyi tatiller.

Sessiz çalışkan kuzum benim. Sana kocaman bir AFERİN. Bu dönem efsane gibiydin. Herkeste olduğu gibi ufak tefek eksiklerin var. 2.Dönem bunları kapatman dileğiyle. İyi tatiller.

Çalıştığın zaman başardığını sen de gördün. Çok iyi bir dönemi geride bıraktın. 2.Dönem daha çok çalışmanı ve abini, ablanı geçmeni istiyorum. İyi tatiller.

Çok başarılı bir dönemi bitirdik. Bu çalışma isteğini hiçbir zaman bitirme. Büyüyünce seni çok iyi yerlerde göreceğime inanıyorum. İyi tatiller.

Sınıf başkanım. Bu dönem başarılıydın. Ancak biraz daha çalışman gerektiğini biliyorum. Anneni üzme sakın!!!. İyi tatiller.

Çalışkan yavrum benim. Senin başarını görünce senden daha mutlu oluyorum. 2.dönem biraz daha dikkatli olmanı istiyorum. İyi tatiller.

Bu dönem biraz ilerleme var ancak karınca hızıyla gidiyorsun. Çok fazla çalışmalısın. Arkadaşlarına yetişmen için geç değil.

Bir dönemi geride bıraktık seninle ancak çok çalışkan olduğunu ikimizde gördük. 2.dönem biraz daha çalışman gerekli. İyi tatiller.

Bu dönem çalıştı ancak daha çok çalışmalı. Seni çok seviyorum. İyi tatiller.

Bu dönem nedense çok çalışmadın. Çok iyi yerlere gelebilirdin ancak yeterince çalışmadın. 2.dönem bunları telafi etmen gerekli. www.sorubak.com

Dokümanın Görselli Tam Halini İndirmek için TIKLAYINIZ

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.