Deneyimlerime Göre En İyi Hosting Firmaları 2020 Türkiye

En iyi hosting firmaları 2020 Türkiye

Kişi ve organizasyonlara ait web sitelerinin ve sayfalarından kesintisiz olarak internet sunucularının birleşimi ile oluşturulmuş web sitesi yayınlama hizmetine hosting denir. Hosting’de hazırlanan web sayfaları kontrol panel üzerinden çeşitli dosya transfer yazılımlarıyla gelişmiş web sunucuları yüklenir. Bu hizmeti barındırma hizmeti de denilmektedir. Hosting hizmeti sayesinde dünyanın her yerinde 7 gün 24 saat web sitelerini erişebilir hale gelir.

Hosting’in kullanım amacı internette web sitenizi yayınlamak ve erişebilir olmasını sağlamaktır. Bunun için Hosting hizmeti edinmeniz gerekmektedir. Basit bir örnekle kendinize özel bir blok sayfası edinmek, deneyimlerinizi insanlar ile paylaşmak veya üretmekte olduğunuz herhangi bir ürünün internet üzerinden satışını gerçekleştirmek istiyorsanız Hosting hizmeti edinmelisiniz.

Hosting hizmetini birçok özelliği bulunmaktadır. Sayfanızın hızlı olması, sayfalarınıza olabilecek olan saldırılar, içerik kayıplarının önüne geçecek güvenlik yazılımlarına sahip olması ve dünyanın her yerinden erişebilir  web sunucularının kaliteli veri merkezleri üzerinden hizmet vermesi web sayfanızda oluşabilecek  kayıplara karşı yedeklenmesi Hosting hizmetinin temel özellikleridir. Aynı zamanda bu özellikler kalitesini de belirlemektedir.

Aşağıda verdiğim en iyi hosting firmaları bizzat kullandığımız, deneyimlediğimiz ve memnun olduğumuz hosting firmalarıdır.

Deneyimlerime Göre En İyi Hosting Firmaları 2020 Türkiye

Türkiye’de en iyi hosting firmaları hangileridir ve hangi hosting firmalarından hizmet almalıyım diyenler için önerilerimiz olacaktır.

Turhost Hosting

En iyi hosting firmaları 2020 yılı için  önerebileceğim ilk firma Turhost Hosting firmasıdır. Şu an sitemizde sunucu hizmeti aldığımız bir firma. Peki siz bu firmadan memnun musunuz? diye sorarsanız evet kesinlikle çok memnunuz. Son derece ilgililer.  Bir sorununuz mu var sunucuyla? Bir destek talebi açın. Gerisini Turhost’a bırakın. Çok kısa sürede sorununuzun uzman kişilerce çözüldüğünü göreceksiniz. Turhost, hizmetini Türk Telekom omurgasına direk bağlı olan network hatları üzerinden vermektedir. Türkiye ‘de kullanıcıların bir çoğu internet’e ADSL üzerinden bağlanmaktadır.  Turhost sistemlerinde oluşabilecek sorunlarını gidermek için müşteri ile arasında irtibatı sağlayacak ticket (sorun giderme) sistemi kullanmaktadır. Bu sistem sayesinde müşterilerimizin sorunları ortak bir havuzda toplanmakta ve soruya uygun olarak yetkili arkadaşlarımız tarafından cevaplandırılmaktadır. 15 gün içerisinde sistemimizden memnun kalmazsanız hosting ücretinizi iade ediyoruz.

Bu firma Türk hosting firmasıdır. Canlı destek, güvenlik ve hosting hizmeti açısından kullanıcıların beğenisini kazanan firmaların başında geliyor.  En iyi hosting firmalarından bir tanesidir.

Türkiye’nin domain ve hosting sağlayıcı firması olarak 22.500 bireysel, 10.000 kurumsal hosting müşterisine hizmet veriyorlar. 2.400 sunucuda 80.000‘den fazla hızlı web siteyi yönetiyorlar. SSL güvenlik sertifikası seçenekleri ve güvenli Türkiye içi network altyapısı ile hızlı ve sorunsuz internet erişimi, yüksek performanslı kurumsal sunucular ve en ucuz kaliteli hosting seçenekleri ile kesintisiz hizmet veren bir firma.

Güzel Hosting

En iyi hosting firmaları diye bir konu açacaksanız bu firma mutlaka içerisinde yer almalı diye düşünüyorum. Kendileri ile geç tanıştım ama olsun iyi ki tanışmışım. Oldukça hızlı sunucuları var. Aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. Güzel hosting firmasını da şu an aktif olarak kullanıyoruz. Ve kesinlikle çok memnunuz. Altyapı sistemlerinin çok hızlı , hangi saat olursa olsun destek taleplerinize mutlaka cevap veriyorlar. Tamamen güvenilir bir firma. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Güzel Hosting hizmeti ve sunucuları ile deneyimlediğim en iyi hosting firmalarından biridir diyebilirim.

3 gün içerisinde Güzel Hosting’in sağladığı hizmetlerden memnun kalmadığınızı düşünürseniz, müşteri panelinizden hizmetinizi iptal edebilir ve geri ödeme alabilirsiniz.

Netopsiyon Hosting

En iyi Hosting firmaları 2020 konusunda kaliteli  hizmet veren firmalardan biridir. Satış öncesi ve sonrasında müşteri hizmetleri konusunda başarılı bir firmadır. Aynı zamanda profesyonel ve kaliteli hizmet sistemini benimsemiştir. Uzun bir geçmişe sahip bu firma kesintisiz internet erişim sağlayarak en üst seviyede güvenlik sağlamaktadır. Sunucu olarak hizmet almadık ancak hosting ve alan adı kayıt hizmeti aldık. Bu firma ile hala çalışıyoruz.  Tavsiye eder misiniz? Evet kesinlikle.

Son Söz

Artan sayıda web barındırma hizmeti sağlayıcısı arasında en iyiyi seçmek zor elbette zordur. Ancak, bu kadar çok sayıda sağlayıcı arasında en iyi web barındırma hizmetini seçmek, özellikle 2020’de sunulan sayısız özellik veya fiyatlandırma planıyla karşılaştıysanız iyisini seçmek elbette zordur.  Bir web sitesi kuruyorsanız,  size yetenekli ve güvenilir bir web barındırma hizmeti gerekir. Bu kadar gerçektir ,yalındır.

Web barındırma hizmetiniz, çevrimiçi işiniz veya hobiniz için mümkün olan en iyi web sitesini kurmanıza ve internette erişilebilir duruma getirmenize yardımcı olacak araçları sunar. En kapsamlı sağlayıcılar çok çeşitli hizmetler sunacaktır: özel sunucular ve yönetim, web sitesi oluşturucu sihirbazlar, yardımcı e-posta adresleri, WordPress tarafından oluşturulmuş siteler için barındırma ve daha fazlası.

Hemen hemen herkes gerçek bir web sunucusu gibi görünebilir ve sadece bir başkasının ürününü satıyor olabilir. Bu yüzden, ne kadar süredir bulunduklarına bakın, web sitelerinde gerçekçi sözler veriyorlar mı, kendilerine ait bir iletişim adresleri var mı? Bunu google’den bir araştırın derim.

NELER ÖĞRENDİK?

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.