7.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları (Arşiv)

7.sınıf 1.dönem Şube Öğretmenler Kurulu , 7.sınıf 2.dönem Şube Öğretmenler Kurulu toplantı tutanağı

meb7.Sınıf Şube Öğretmenler Kurulu Nasıl Oluşturulur?
Şube öğretmenler kurulu, ilkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında aynı şubede ders okutan öğretmenler ile okul rehber öğretmeninden oluşur. Kurula, gerek görülürse öğrenci velileri, sınıfın başkanı ve öğrencilerce seçilen öğrenci temsilcileri de çağrılabilir.

7.sınıf Şube öğretmenler kurulu toplantıları , okul yönetimince yapılacak planlamaya göre birinci dönemin ikinci ayında, ikinci dönemin birinci veya ikinci haftasında ve yıl sonunda okul müdürü ya da görevlendireceği müdür yardımcısı veya şube rehber öğretmeninin başkanlığında toplanır. Ayrıca, gerektiğinde şube rehber öğretmeni veya okul rehber öğretmeninin önerisinin okul yönetimince uygun görülmesi hâlinde de toplanabilir.

7.sınıf Şube Öğretmenler Kurulu Gündem Maddeleri
7.sınıf Şube öğretmenler kurulunda; şubedeki öğrencilerin kişilik, beslenme, sağlık, sosyal ilişkilerin yanı sıra bu Yönetmeliğin 47 nci maddesi hükmünce başarıları ile ailenin ekonomik durumu değerlendirilerek alınacak önlemler görüşülür ve alınan genel karar, uygulanmak üzere şube öğretmenler kurulu karar defterine yazılır.

7.sınıf öğretmenlerine örnek olması açısından sorubak sitemizde 7.sınıf 1.dönem ŞÖK toplantı tutanakları ve 7.sınıf 2.dönem ŞÖK toplantı tutanaklarının yer aldığı 7.sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları sayfasını oluşturduk. Aşağıdaki linke tıklayarak 7.sınıf şube öğretmenler kurulu toplantı tutanaklarına ulaşabilirsiniz.

7.Sınıf ŞÖK Toplantı Tutanakları için tıklayınız

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.