Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi

Erzurum / Palandöken

Hesapla
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
28
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 89.0351
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi Erzurum ili Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "89.0351".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
89.0351
2022
87.9020
2021
87.3523
2020
84.3867
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuzda; 21 dershane, 1 Kütüphane, Fizik - Kimya- Biyoloji ? Görsel Sanatlar-Müzik Laboratuvarları, 1 adet Konferans Salonu, 1 adet Spor Salonu, 3 adet Mescit ve 1 adet Okul Kantinimiz bulunmaktadır..

Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Müftü Solakzade Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. Blok No 38 Palandöken

Tel: 04423181800

Fax: 04423181855

web: http://yakupsurucual.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi ile ilgili 28 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba ben bu okulla mecidiye arasında kaldım. Biraz bilgi verebilir misiniz? Sınavlar nasıl? Zor mu? Öğretmenler iyi mi? Cevap verirseniz sevinirim.

2023-07-02 13:52:59

Butun hocalar yasli

2022-10-14 18:55:18

Eğitim kalitesi olarak güzel bir okul okul idaresi ve öğretmenleri çok iyi tavsiye ederim.

2022-07-05 08:23:27

Şuan bu okulda okuyan ve okul için bilgi verebilecek varmı? Tercih etmeliyim? Bu okul ve Mecidiye Anadolu lisesi arasında yardımcı olabilecek varmı?

2022-06-18 21:27:50
Reklam

Çok iyi bir okul. Bekleriz çekinmeden yazın gelin başarıya koşun matematik fen de bir adım önde olun

2021-08-23 13:18:07

Arkadaşlar ortalamam 80gelir bu okul

2021-07-10 12:19:22

Lgs de başarısız olursam ki umarım olmam diploma notumla tercih etmeyi düşündüğüm lise en son kaç diploma notu ile aldı ve iyi bir lisemi lütfen yanıtlayın

2020-05-01 01:03:01

Okulumuzun ögretmen kadrosu ve imkanları çok iyi bir düzeyde .evet daha 3 yillik bi lise olabilir ama cogu liseden daha iyi.okulda ogrencilerde evet sikintilar var bazılarinda ama her lisede de boyle sikintilar var.Ve okulumuzun cogu ogretmenleri fen lisesi ogretmenleei olup egitim ve disiplin anlayişlari cok iyi

2019-08-21 15:43:27

mecidiye 90 üstü alıyor özel öğrenciler gidiyor ben burda bir sene okudum bir tane meclis başkanı var o okulu mahveden fikirler aldı bir tane napolyon var tipi tip değil herkesin bir lakabı var ve hiçbiri hakketmiyo müdürleri çok disiplinsiz bıraktı okul üstlerini giymiyorlar biz bu sene 40 lık öğrencilerle ders işledik ya böyle bir şey olabilir mi nakli mi mecidiye ye aldım muhteşem di ya şimdi ordayım çok mutluyum müdür muhteşem düşünün erzurumu PISA Sınavında temsil etti düşünün nasıl iyi olduğunu NOT:Adım Taha.

2019-07-29 17:05:36
BENZER OKULLAR
Yorum 7

Oltu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Yakutiye Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 45

Mecidiye Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Alvarlıefe Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 28

Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi kaç puan 2024 89.0351
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://yakupsurucual.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Palandöken Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız