Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Kağıthane

Hesapla
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
18
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 336.0582
Yüzdelik Dilim 29.20 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 336.0582 tahmini yüzdelik dilimi 29.20.

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 336.0582 -
2022 323.3173 28.07
2021 302.7749 26.26
2020 - -
2019 - -
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
34
2020
0
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Kağıthane Sanayi Mahallesi´nde 1976 yılında eğitim öğretime Şişli İmam Hatip Lisesi adıyla başlamıştır.

Okulumuz dört dönümlük bir arazi üzerine kurulu olup, altı katlı bir binadan oluşmakta idi. Tamamen halkın katkısı ile yapılan eski binamız 2014-2015 öğretim yılında yeniden yapılmak üzere yıkılmıştır. Yerine 32 derslikli ve iki bloktan oluşan bir bina yapılmıştır. Bu binada, spor salonu, kütüphane, dil kahve, konferans salonu, zümre odalaarı, laboratuarlar ve mescit bulunmaktadır.

2014-2015 öğretim yılından itibaren tamamen Anadolu Lisesi statüsünde ve sadece kız öğrenci alan okulumuzun adı Kağıthane Kız AİHL olarak değiştirilmiştir. Bünyesinde 1000 öğrenci ve 85 öğretmen ile eğitime devam etmektedir. Okul Tanıtım Videosunu İzleyin

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Kağıthane
    İlçe
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Kağıthane
    İlçe
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Kağıthane
    İlçe

Adres: Sultan Selim Mah. No 7 4.Levent Kağıthane/ İstanbul

Tel: 0212 268 08 22

Fax: 0212 269 00 66

web: http://kagithaneimamhatip.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 18 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba 2024 obp puanı kaç bilen varmı

2024-03-19 15:53:52

Merhaba bu okula obp puanıyla kayıt olabilirmiyiz?

2024-01-15 23:54:56

ben bu okulu yazdım ve çıktı okula da gidip kaydımı yaptırdım fakat sınıfımın şubesini ve okul numaramı söylemediler arayıp sorduğumda ise şey dendi henüz kayıtlar bitmedi hadi sınıfım proje olduğu için belli okul numarasını çoğu kişi öğrenmiş nasıl öğrenildiğini bilen var mı

2023-08-23 10:40:55

Ben bu okulu seçtim ve çıktı 380 puanlan girdim ve proje sınıfına girdim bana okul hakkında bilgi verir misiniz

2022-08-04 10:12:50
Reklam

Arkadaşlar okul güzel gerçekten özel okul gibi ögretmenler ise ne çok kötü ne çok iyi ortalama, sıkıcı anlatıyorlar genellikle, zaten iyi bir öğretmen bulmak çok zor bir şey. Öğrenciler olarak bazı sinir bozucu tipler var şımarık kendini bir şey zanneden. Bu tipler zaten nerdeyse her okulda var ama gerçekten çok sinir bozucular şu öğrencilere hadlerini bildirmeleri lazım yoksa bu sekil olmayacak okuldan çıkma sebepleri yani. Sınıf sayısı genellikle 30-38 arası bir şey bence fazla. 3 tane ayrı laboratuvar var ama kimya hariç çok nadir kullanılıyor. Hatta daha kimya hariç hiç bir derste kullanmadık. Bana göre okul saati çok erken 8.30, servisle gidiyorum 6,6.30 gibi kalkmak zorundayım gerçekten çok erken bir saat keşke okullar 10 da başlasa biz de bütün dersler boyunca uykulu olmayız ve kafamızı sıraya koymayız. Bu kadar erken saatte okullar başlıyor bir de öğretmenler pişkin pişkin bütün gece bebek mi salladın diyorlar. Yani benim gibi uyku sorunlarınız varsa kesinlikle öğlenci olan bir okula gitmelisiniz. Kantin fiyatları normal belki biraz pahalı en ucuzu kaşarlı tost 5 lira ama aburcuburlar gereksiz pahalı. Bu şekil.

2021-10-24 16:22:16

Okulun olanakları özel okul gibi. Fakat bu olanaklar ne kadar değerlendiriliyor tartışılır. 3 tane labaratuvar var mesela. Fakat bu labaratuvarlar neredeyse süs olsun diye varlar. Kimya dersi haricinde hiç bir deney yapmadık. Ayşe hocamın bu konuda hakkını yiyemem. Dil kafe var mesela, ama sadece adı dil kafe. Eğer dil okumuyorsanız bu kafe hiç bir işe yaramaz. Süs olsun diye çaydanlık koymuşlar sadece. Hocalar genel olarak iyiler. Özellikle okulun edebiyat hocalarının her biri birbirinden donanımlı insanlar. Matematik hocaları da çok iyi. Eğer edebiyatınıza eyyüp, matematiğinize ise barış hoca giriyorsa siz bu okulun en şanslı ve nadir öğrencilerindensinizdir demektir. Bu 2 hoca benim tüm eğitim hayatım boyunca gördüğüm en iyi 2 hoca. Bu arada eğer tamamen sınav odaklı bir öğrenciyseniz bu okulu seçmenizi önermem çünkü 12. Sınıfta bile ezber alıyorlar. Bazı dinciler insaflı davranıyor ama bazı dinciler ise çok acımasız. Eğer * hoca kuran dersinize giriyorsa şanslısınız. En merhametlisi ve eli bol olan o. Ama eğer * hoca giriyorsa vay halinize. Ha bu arada ben bu okuldan mezun oldum ama şuan ateist agnostiğim. Yani bunun sebebi okul değil ama demek istediğim, bu okul beni dindar bi insanda yapmıyor. Özellikle bazı dincilere soru soruyorsunuz cevap veremiyorlar. Bana kalırsa KESİNLİKLE imam hatip seçmeyin. Ama ille de seçicem diyorsanız kesinlikle bu okulu seçin.

2021-10-13 17:29:03

Formalari cok kotu

2021-08-24 15:36:51

2017 senesinde 400 puanla girdim ve geçen sene bu okuldan mezun oldum okulumuza atıp tutmuş arkadaşları görüyorum yorumlarda kesinlikle bu boş laflara kanmayın bütün hocalar titizlikle seçilmiş köklü hocalardır ben ve arkadaşlarım şuan çok güzel üniversite ve bölümler kazandık ayrıca okulın özel okuldan eksiği yok fazlası var pasta yapma bölümü bile var fırın var kek kalıpları var sonra araştırma yapmak için bilgisayar bölümü var sonra dil kafe diye bi yer var burda türkçe konuşmak yasak , okulun özel kedisi köpeği var yemekhanesi var kocaman güzel manzaralı ve daha hatırlayamadığım birsürü güzel şeyler var yani anlayacağınız boşa sallıyorlar onlara kanmayın tercih yapacak arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum allah gönlünüze göre versin arkadaşlar

2021-07-09 15:09:17

Okulun gerek fiziki durumu gerek sosyal olanakları çok iyi. Özel okul ayarında lütfen olumsuz mesajlara kanmayın. Öğretmen kadrosu çok iyi idareciler de. Ancak şunu da belirteyim öğrenci profili de önemli bir okulun iyi okul olabilmesi için. Neyseki bu sene proje okulu oldu artık sınavla öğrenci almaya başladı. Dil sınıfı da mevcut (İngilizce) Sözel,Sayısal ve Eşit ağırlık alanları da var.

2021-07-08 21:12:40
BENZER OKULLAR
Yorum 4

Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 129

Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 117

Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 92

Hızır Reis Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 107

Şehit Fatih Satır Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 336.0582
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://kagithaneimamhatip.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız