Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Maltepe

Hesapla
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
4
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 323.5047
Yüzdelik Dilim 32.64 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 323.5047 tahmini yüzdelik dilimi 32.64.

Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 323.5047 -
2022 294.0223 38.60
2021 304.1103 25.85
2020 342.5930 21.85
2019 - -
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
60
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Maltepe İmamet ve Hitabet Vakfı bünyesinde 1997 yılında kuruldu. Maltepe merkezinde 8000m2 çok değerli bir arsayı vakfımızın mülkiyetine aldık. İmam Hatip Lisesinin geliştirilmesine ve ilmi faaliyetlerin yapılmasına uygun okul ve tesislerin kurulması için aramızda 1998 yılında ve 2005 yılında plan tadilatı yapıldı. 2005 yılında proje çalışmalarına başladık. Faaliyet alanımız ilim ve eğitim öğretimle, milletimize ve insanlığa hizmet etmektir. Okul Tanıtım Videosunu İzleyin

Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Cevizli Mah. Toros Cad. No17 Maltepe/İstanbul

Tel: 0216 441 23 99

Fax: 0216 305 86 1

web: http://orhangazianadoluihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 4 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

İki yıl önce beklentisiz yazdırmıştım. Diğer okulların aksine 9. Sınıfların adam yerine konmaması gibi bir durumla rastlamıyorsunuz. Beden fizik dil arapça edebiyat gibi kemik derslerin çok epik hocaların anlatması ve eğer yurttaysanız her hafta havuza gitmeniz çok büyük artılar. Yemekhane gayet iyi. Bahçe biraz küçük .Yönetim takdir edersiniz ki Anadolu lisesi kadar sizi boş bırakmıyor okul içi etkinlikler Semiha Şakir veya diğer bir Anadolu lisesi ile kıyaslandığında fazlasıyla yeterli. Okulun puanlı alıma geçmesi gayet yeterli ve 2 yıl önceki 400 üstü almadıysanız sınavsız okullara yönelme saçmalığı kalktımı bilmiyorum ama yinede seçerdim muhtemelen. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz (_ttssrt)

2021-07-04 20:28:42

Anladığım kadarıyla 2020 yılı ile beraber hazırlık sınıfı da eklenmiş olan okulum.. Okulumuzun fen bilimleri hocaları başarılıdır , Dil Anlatım ve edebiyat derslerini veren hocalarımız da derslerini sevdirmek için ellerinden geleni yapmışlardır . Hakları ödenmez . Mezunlarının arasında Tıp kazanan da vardır ama mezuna kalanlarda vardır . Sonuç EŞİT şartlarda herkese eğitim verilmektedir ama dersleri dinlemeyen son sınıfa kadar tekrar yapmayan bizler 1 sene mezuna kalırız ve Sayılı üniversitelerin prestijli mühendislik bölümlerine gireriz ( giremeyenlerde mevcuttur ) . Mezun olduğumda keşke anadoluya gitseydim diye pişmanlık duymuştum ama lise zamanlarında öğrenci olmadığımın farkına üniversitede sınavlara hazırlanırken farkettim . Okulda çok iyi eğitim veren hocalar mevcuttur ama öğrenci yeterli kapasitede ise Medipol Tıp da kazanır İtü makine de . Tercih edecek öğrenci kardeşlerim 4 yılınızı verimli geçirdiğiniz takdirde pişman olmazsınız .

2020-10-30 00:53:02

Okul 5 yıl mı oldu? Bu okula başlamadan önce 1 yıl hazırlık mı ne okuyacakmışız? Doğrumudur?

2018-07-31 14:11:27
BENZER OKULLAR
Yorum 8

Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Şehit Murat Kocatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Beylikdüzü Musa Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 85

Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Şile Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 323.5047
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://orhangazianadoluihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız