Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi

Bursa / Osmangazi

Hesapla
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
15
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 59.8077
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi Bursa ili Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "59.8077".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
59.8077
2022
36.1724
2021
43.6378
2020
67.6350
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi ile ilgili 15 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Obpem. 83 10 sınıf için alirlarmi acaba

2024-03-20 20:40:35

arkadaşlar okul aşırı abartılıyor kötü değil okulun eğitim kadrosu mükemmel okulun kendisi zaten yeni tek sorun adının çıkmış olması ben gayet memnunum çok kötü şeyler düşünerek gittim ama cidden çok güzel üni ağırlıkli
herkese iyi günler:)

2023-09-13 19:48:19

Bu okula bukart çıkarmak için kayıt yapıyorlar sanırım. Tercih kontenjanlarına bakıyorum, kimse tercih etmemiş. Bursanın merkezinde böyle bir okulun Milli Eğitim Bakanlığı dikkatini çekmiyor mu?

2023-07-31 16:19:42

Slm kızım bu okula başladı çok memnun okul AİLE birliği toplantısına da katıldım müdürlede öğretmenleriyle de konuştum ben biz kızım ve ben çok memnunuz bence müdür ve öğretmenler elinden geleni yapıyor.Birazda biz veliler çocuklarımızı kontrol etmeliyiz kartlı geçiş sistemi de var bizlerin vereceği kararla çocuklar çıkar yada çıkamaz.İzniniz dışında okula gelip sistemden geçmediyse bi süre sonra size msj geliyor öğle molasında dışarı çıkıp çıkmamasına siz veliler karar veriyorsunuz daha ne olsun okul idare elinden geleni yaptı yapmaya devam edeceklerine ben inanıyorum ama çocuk bizim çocuğumuz sık sık aramak sormak gelip gitmek de çocuğumuzu boşvermediğimizi göstermekde biz velilerin görevi.Herşeyi müdürden öğretmenlerden beklemek mantıksız

2022-11-04 10:19:18
Reklam

herkes okul hakkında bilgi falan almak istiyor açıkçası benimde çok bir bilgim yok arkadaşlar googleya okulun adını yazıp araştıra bilirsiniz ve fark ettimde 70,80 kusur obpye yakın insanlar liseyi tercih etmeyi düşünüyor iyi misiniz siz okulun git gide puanı düşmüş 36 ile alıyor o kadar güzel puanlarınız varken bu liseye gitmeyin bence kendinizi düşünün daha iyi liseler var herkes için hayırlısı ne ise o olsunnnn<3

2022-07-28 15:26:19

OKULLA ILGILI BILGI ALMAK ISTIYORUM

2020-07-21 19:51:11

Okul hakkinda bilgi almak istiyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz

2019-07-22 19:20:03
BENZER OKULLAR
Yorum 112

Osman Şevki Uludağ Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 34

Ertuğrul Seyhan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 30

Çınar Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 48

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 73

Ali Karasu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi kaç puan 2024 59.8077
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz