Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi

Aydın / Efeler

Hesapla
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
12
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 432.6835
Yüzdelik Dilim 9.71 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi Aydın ili Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 432.6835 tahmini yüzdelik dilimi 9.71.

Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 432.6835 -
2022 384.1511 12.85
2021 348.5386 14.51
2020 372.4666 13.63
2019 389.2133 15.26
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
120
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.

Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 12 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

İyi bir okulda okumanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim. Hangi öğretmen çocuğumun derslerine girerse girsin diğer öğretmenlerde gözüm kalıyor. Bu durum çok yorucu ve güzel:) Aydın´ın en kaliteli ve güzel öğretmenlerini çok şükür Bünyamin Hocam toplamış. Tek kelimeyle çook şükür diyorum...

2024-02-07 16:17:39

iyikilerimden biri

2023-07-30 14:53:32

aydın içinde çoğu liseden akademik açıdan çok iyi. öğretmenlerimizin çoğu aydının en iyi öğretmenleri seçilmiş kadrolar. yurt ortamıda çok iyi olanaklar geniş. dini açıdan çok aşırı bir baskı yok. okulun tamamı değil ama kendi sınıf ortamım gayet samimi. tavsiye ederim

2022-05-22 15:17:10

akademik anlamda aman aman bir üstünlüğü yok. öğretmenler iyi. ortam kasvetli ve resmi. sosyal anlamda zayıf. anadolu lisesine gidin daha iyi

2021-03-09 21:12:08
Reklam

Okula 2018de 7.sınıf olarak girdim. Şimdi yine burayı kazandım. Öğretmen kalitesi mükkemmel fakat her şeye dini sokuyorlar ve kız erkek ilişkisi 0 olmak zorunda yani ortam falan yapmayı unutun ona göre seçin gençler :)

2020-08-26 22:17:28

Merhaba. Okulun bir öğrencisiyim. Gerçekten ben okulumdan çok fazla memnunum.Sanmayın ki zorunluluktan yazdım, asla. Yüzdelik puanım herkesin ilk sıraya yazdığı "adı duyulmuş" okullara,aydındaki fen liselerine gayet de yetiyordu. Ama ben ilk sıraya önceden araştırdığım canım okulumu yazdım.Taban puanı benim puanımdan çok düşük diye asla üzülmedim, okulun gerçekten bu akademik kadroya ve imkanlara göre hak ettiği taban puanın çok çok daha iyi olduğunu ve alttaki arkadaşın dediği gibi "ön yargılar yüzünden tercih edilmediğini" hemen anladım. Asla bırakmayı düşünmüyorum.
Tamamen objektif şekilde okulun özel okul misali fiziki olanaklarından ve muhteşem akademik kadrosundan bahsedebilirim.
Zaten okulun tanıtım videoları mevcut ama siteye gelenler için kendi izlenimlerimi söyleyeyim.
Okulumuz gepgeniş bahçesi ve güzel kamelyalarıyla benim için harika.Okulumuz çok yeni olduğu için Ağaçlarımızı fidan şeklinde bizler dikiyoruz. Okul bahçesindeki Kapalı Spor salonumuz ve yan taraftaki basketbol ve voleybol sahalarımız da beden eğitimi derslerimizin çok eğlenceli geçmesini sağlıyor. Kapalı spor salonumuzda gayet güzel kalitede soyunma odalarımız, banyolarımız mevcut.Yurtta kalmıyorum ancak Yurdumuz gerçekten yepyeni.Arkadaşlarımdan şu ana kadar birkaç halledilebilir şey dışında yurtla ilgili şikayet duymadım. Okulumuzda Fizik,Kimya,Biyoloji Laboratuvarlarımız ve yepyeni paketinden çıkmış deney malzemelerimiz mevcut. Resim sınıfımız, Kütüphanemiz, Kuran-ı Kerim sınıfımız ise en son kalitede. Okulumuzda sınıflarımız muhteşem. Kalabalık ve karmaşadan uzak mevcudumuz ile temiz , yepyeni sıralar ve dolaplar var.
Akademik Kadroya gelecek olursak, kesinlike gördüğüm en bilgili öğretmenlere sahibim. Aydında adını duyuran deneyimli öğretmenlerimiz özenle seçilmiş. En iyi anadolu ve fen liselerinden gelen sayısal öğretmenlerimiz, anadolu liselerinin sosyal bilimlerin incisi olmuş öğretmenlerimiz hepsi bizin okulda toplanmış. Gerçekten çok çalışıyoruz,üniversite sınavına çok hazır hissediyorum. Beni tercih döneminde bu okula çeken her şeyi fazlasıyla benim oldu. Hem inandığım dinimi güzelce öğreniyorum, hem hayalimdeki tıp mesleğine adım adım yaklaşıyorum. TEŞEKKÜRLER ADNAN MENDERES

2020-08-11 20:11:27

Okulumuz 2018 yılında açıldı ve ben o sene Adnan Menderes Anadolu Imam Hatip Lisesi´ne %2.5 dilimle girdim. Benim gibi hatta daha iyi yüzdelik dilimle giren çok arkadaşım var. Ve hiçbirimiz Nakil düşünmedik.Hâlâ da düşünmüyoruz. Fen liseleriyle birebir aynı müfredatı uygulayan okulumuz, bunun yanında Imam Hatip müfredatı da uyguluyor. Bu sebepten dolayı bazı kesimler önyargıyla yaklaştığı için okulumuz hak ettiği taban puanda değil. Aydında böyle kalitede eşsiz bir devlet okulu bulmak ve sırf imam hatip müfredatı olduğu için ön yargıyla yaklaşmak...Neyse ki öyle problemlerim yok da bu kaliteyi yakalayabildim.
Özel okul kalitesinde bu imkanlar, bu derece kalitede Fen Liselerinden ve Anadolu liselerinden özenle tek tek seçilmiş öğretmen kadrosu bu yüzdeliğin çok çok çok daha iyisini hak ediyor.Gelmeyenler için üzgünüm.

2020-08-11 17:10:36

çok iyi

2018-09-28 19:49:02

Sebebi ne

2018-07-06 00:06:10
BENZER OKULLAR
Yorum 19

Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Söke Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Bozdoğan Bahattin Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 432.6835
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz