Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Eyüpsultan

Hesapla
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
7
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 238.9908
Yüzdelik Dilim 66.11 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 238.9908 tahmini yüzdelik dilimi 66.11.

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 238.9908 -
2022 196.5038 93.90
2021 181.4612 97.51
2020 - -
2019 - -
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
26
2022
30
2021
30
2020
0
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Göktürk Anadolu İmam Hatip Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında açıldı.

Vizyon Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak hazırlamak; İmam hatip ortaokulundan mezun olan öğrencilerimizi, imam hatip lisesinin bilgi ve kültür birikimine erişmesini, imam hatipli olmanın bilincinde ve yetkinliğinde olmasını sağlamak; imam hatip lisesinden mezun olan öğrencilerimizi, üniversitelerin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip olarak yetiştirmek; Özellikle İlahiyat Fakültelerini tercih eden öğrenciler için İslâm dininin inançları ve esasları konusunda sağlam bir altyapı oluşturmak; Bu çerçevede ufku geniş, gerek ülke gerçekleri gerekse küresel sorunların farkında olan din öğretimi alanında akademik çalışmaları yürütebilecek donanıma sahip altyapı oluşturma gayreti içindeyiz. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek için, okul idaresi, öğretmen kadrosu ve personeliyle elimizden gelen gayreti göstermek adına ant içtik.

Misyon Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı 'Yaradan'dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Göktürk Cad No 12 Göktürk, Eyüp / İSTANBUL

Tel: 02123220467

Fax: 02123220467

web: http://gokturkkizanadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 7 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

okul bu çevredeki okullar arasında özel okullar ile yarışacak düzeyde. eğitim kalitesi 3 yıldır daha da artıyor. öğretmenler, öğrenciler ile yakından ilgileniyor. yılda 3-4 defa veli bilgilendirme toplantısı yapılıyor. sözel-eşit ağırlık ve sayısal sınıfları var. sayısal sınıfları emsallerine göre çok daha kaliteli ve üstün. sınıf mevcutları 6 ila 23 arasında lise kısmında bölümü. lise sadece kız öğrenciler var. orta okul kısmında erkek-kız öğrenci var. okulun ayrıca 2 ana sınıfı var. okul bazı dönemlerde il içi üniversite tanıtım gezileri, kültür gezileri düzenliyor. her ramazanda bir gün velilere ve öğrencilere iftar programı düzenliyor. okulun okul aile birliği okulun ihtiyaçları için özel çalışmalar ile kermes, belediye ziyareti, zengin iş insanlarını ziyaret ile okula maddi destek konusunda oldukça başarılılar. bu sayede okulun bir çok temizlik, hijyen,personel destek ücretlerini temin ediyorlar. okulun öğrenci sayısı çevre okullara nazaran daha az olması öğretmen-öğrenci tanınırlığına imkan sağlıyor. normal saatleri 09:00-16:00 tam gün eğitim veriliyor. ancak isteyen her öğrenciye haftada 3 gün farklı branşlarda ücretsiz ek kurs sağlanıyor. okulun yemekhanesi, konferans salonu, kantini, spor salonu,mescidi bulunmaktadır. düz liselere nazaran islami ilimlerde imamhatip programı çerçevesinde verilmektedir. ingilizce ve arapça iki lisan eğitim 4 yıllık eğitim döneminde eş zamanlı verilmektedir. Lise de eğitimin karma yerine Kız öğrenci olarak verilmesi, öğrencilerin eğitim kalitesini arttırmaktadır. çevresinde öğrenci sayısı bir kaçbinin üzerinde olan devlet veya özel kolejlere nazaran kalite düzeyi daha yüksektir. ilçe dışından sarıyer, kağıthane vs. ilçelerden de servis ile öğrenciler gelmektedir. butik tarzda bir okul olması hasabiyle okul eğitimi, depreme dayanıklı binası, bazı imkanları nedeni ile çevre ilçelerdeki imamhatip öğrencileri tarafından Göktürk Kız Anadolu imamhatip lisesine geçişler olmaktadır. eğer ki islam dinine hassaiyetiniz var ise, ve bu bilgileri kendiniz çocuklarınıza öğretecek kadar bilgi birikiminiz ve sabrınız yok ise 2 dünya için de çevrenizdeki en iyi okul burası...

2023-04-27 13:31:24

Okuldaki eğitim ve öğretim çok iyi ben şahsen çok memnunum hocalarımda gayet ilgililer denemelerimizde de hiçbir sorun olmadı.

2023-04-23 00:31:21

memnun değiliz sınıflar dengeli değil eğitim kalitesi düşük

2021-09-19 03:16:10

Daha 7. sınıf çocuklarında bile haremlik selamlık uyguluyorlar.Erkek sınıfı 10 kişi kız sınıfı 32 kişi.Sınıf mevcutlarını dengelemek gelmiyor içlerinden yeter ki kız-erkek ayrı sınıflarda okusun ! Pişmanız çocuğu yazdırdığımıza...

2021-09-19 02:34:18
Reklam

ÖĞRETMENLER HERKEZLE ÇOK İYİ İLGİLENİYORLAR BEN O OKULA GİDİYORUM VE OKULUMDAN ÇOK MEMNUNUM

2020-08-22 18:55:59

AKLINIZ VARSA GELMEYİN okulda ki öğretmenler ilgilenmiyor ve çok güzel bir eğitim durumları yok proje okuluda olucakmış pişman olursunuz LGS ye giren kardeşim var ve denemeleri bile kötü iyi ve güzel yerlere gelemezsiniz

2018-07-02 10:57:20

Tabloda taban puanı ve yüzdelik bilgilerin haneleri.taban puanını yazarsanız iyi olur

2016-07-15 23:34:49
BENZER OKULLAR
Yorum 36

Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Uluslararası Şehit Mehmet Karaaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 238.9908
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://gokturkkizanadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız