TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Başakşehir

Hesapla
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
105
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 369.0436
Yüzdelik Dilim 21.44 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 369.0436 tahmini yüzdelik dilimi 21.44.

TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 369.0436 -
2022 351.1122 20.19
2021 313.9654 22.93
2020 - -
2019 - -
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
30
2021
30
2020
0
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi 2016 yılında açıldı.

Okulumuz Toki Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin sadece kız öğrenci alacak olmasından dolayı, buradaki erkek öğrencilere ve yeni gelecek erkek öğrencilere 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren hizmet vermeye başlayarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. Okulumuz eğitim kadrosunun bir kısmı Toki Celalettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki öğretmenlerden oluşacaktır. Okulumuzun müdürü Toki Celalettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden yakından tanıdığımız Fatih DURĞUT'tur.

Toki Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek öğrencilerini bünyesine alarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan okulumuzda sadece erkek öğrenciler eğitim görmektedir.

Okulumuz, Toki Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin kız ve erkek öğrenciler olarak ayrılmasından sonra, Toki Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin erkek öğrencilerini ve yeni kayıt olan 9. sınıf erkek öğrencilerini alarak 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Okul Müdürümüz Toki Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi´nden yakından tanıdığımız Fatih DURĞUT´tur. Okulumuz eğitim kadrosunun bir kısmı Toki Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden oluşmaktadır. Toki Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde kazanmış olduğumuz sosyal, kültürel ve akademik alandaki tecrübelerimizi yeni okulumuza aktarmak istiyoruz.

VİZYON Ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı fertler yetiştirmektir.

TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kayabaşı Mah Fenertepe Caddesi No17

Tel: 02128015555

Fax: 0000

web: http://aliyaizzetbegovicaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 105 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Keşke denmemeli ama geriye dönebilsem tekrar Aliyada öğrenci olmak isterdim. Kıymetini bilin sonra anlarsınız geç olacak.

2024-02-11 12:01:17

Murat kardeş benim adımda Murat Aliya İzzetbegoviçe yerleşmişsin ben %23 lük diliimdeydim herkes girersin dedi geçen yıla göre 30 öğrenci fazla alacak dediler ama giremedim beni alsınlarda bağış istesinler seve seve veririr ailem nakil yaparız diye düşündük nakiller açılmadı ama taban puan 369 küsür olduğundan nakil dahi isteyemiyormuşum maalesef

2023-08-12 18:49:50

Yeni kazandım ilk izlenimim çok güzel oldu kayda gittik ilgi alaka ve kayıtta bir şey istenmemesi beni ve ailemi fazlasıyla memnun etti. Teşekkür ediyorum .

2023-08-12 14:17:25

öğrenciyim bu okulda kardeşimde yazdı ilk trcihiydi okulu kazandı çok sevinçliyiz bu sene 20 puana yakın puanı artmış oklun ilerleyen yıllarda girmek dahada zor olacak gibime geliyor

2023-07-24 19:46:33
Reklam

Alşya izzetbegoviç imamhatip bu sene proje bölümü 60 öğrenci alacak geçen yıl ve önceki yıl 30 öğrenci aldıydı. bende %23 lük dilimdeydim geçen yıl %20 dilimde kapattıydı 60 öğrenci aldığı halde giremedim . 60 aldığı zaman girerim diye hesap ettim rehber öğretmenlerimizde kesin girersin dediler ama yanılmışım yanılmışlar bu okula giremedim tekrar tercihte bulunacam

2023-07-24 19:44:39

Yüzde 4 lük dilimdeyim ilk tercihim olacak . Uzun zamandır okulu takip ediyorum.

2023-07-14 04:42:25

Okulunuzu tercih edeceğim mehter takımına katılmak istiyorum

2023-07-05 21:49:20

tercih festivalinde standınızı ziyaret ettim çok mükemmeldi öğrenciler çok ilgili ve bilgiliydi dergileri inceledim okulu şimdiden çok sevdim ilk tercihim olacak

2023-06-07 20:25:42

TAVSİYE EDERİM
WONDERFULL SCHOOLL

2023-05-20 12:22:43
BENZER OKULLAR
Yorum 73

Beylikdüzü Musa Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Beylikdüzü Musa Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 76

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 369.0436
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://aliyaizzetbegovicaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız