Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Gaziosmanpaşa

Hesapla
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
14
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) -
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "-".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
0.0000
2022
61.0397
2021
37.8171
2020
0.0000
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Kadri Yürükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gaziosmanpaşa'nın en eski okullarından biridir. 25.09.1970 tarihinde ortaokul olarak açılmıştır. 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmesiyle beraber, 1997-1998 eğitim öğretim yılından 2002-2003 eğitim öğretim yılına kadar ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye devam etmiştir. 2003-2004 eğitim öğretim yılında genel liseye dönüştürülen okulumuz, 10 yıla yakın bir süre genel lise olarak hizmet verdikten sonra

2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren anadolu sağlık meslek lisesi´ne dönüştürülmüştür. Millî eğitim bakanlığı müsteşarlarından ve talim terbiye kurulu eski başkanlarından olan kadri yörükoğlu (d. 1898 - ö. 1969), mülkiyeti kendisine ait olan okulumuz arsasını, okul yapımı için millî eğitim bakanlığı'na hibe ettiğinden, okulumuza Kadri Yürükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ismi verilmiştir.

VİZYON Temel ilkemiz: evrensel değerlerle donanmış,tarih bilincine sahip, içinde yaşadığı toplumun millî ve manevi değerlerini özümsemiş ve bu değerleri daha da geliştirme gayreti gösteren, sürekli araştırmayı ve sorgulamayı bir yaşam biçimi haline getiren, atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkesini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON İçinde yaşadığı toplumun millî ve manevi değerlerini özümsemiş, evrensel insan hakları değerlerine sahip çıkan ve bunların hem evrensel hem de ulusal düzeyde gelişmesi için çaba gösteren, insanlar arasında din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin tüm insanlığa yararlı olma ideâline sahip, çevresinde meydana gelen gelişmelere duyarlı, günümüz bilgi ve teknolojisini en verimli şekilde kullanabilen, kendisini bilgi ve teknolojide meydana gelen değişimlere göre yenileyen, mesleğini en mükemmel şekilde icrâ edebilecek, topluma yararlı bireyler yetiştirmektir.

Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Merkez mah. Çukurçeşme cad. No58 gaziosmanpaşa / istanbul

Tel: 02125780463

Fax: 02126151244

web: http://kadriyorukoglu.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 14 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul muq

2023-08-02 01:30:38

Okula gelmeyin tek söz

2023-03-02 10:15:08

Uni dusunuyorsaniz asla gelmeyin guzel bir okul degil ortam olarak da kotu okunmaz burda okula duserseniz kacin kurtarin kendinizi gelmeyin gelene de izin vermeyin asiri kotu

2022-09-05 15:26:10

Geçen hafta kızımın kaydını yaptırdım müdürü gayet disiplinli ilgili ve özverili gönül rahatlığıyla çocuklar inizi kaydettirebilirsiniz

2021-08-26 06:32:07
Reklam

Okul gayet iyi ,hocalar falan da iyi.Okulun idaresi de öğrencilerle ilgileniyor.Okulda sorun yok ben memnunum.

2018-07-16 22:25:53

Bu okul önceden iyi bir okuldu, ancak su an ozellikle okul idaresinden kaynakli problemli bir okul.

2018-06-12 11:51:47

1 sene kalma hakkı bar arapça dersi görüyoruz disiplinli acayip derecede müdürleri sevmiyorum

2017-11-18 01:09:57

Kizlar bu okul hiç iyi bir okul değil arkadaşima bu okul çikti nakil yapacak okulu görmeye gittik disi gorunusu cok kotu icini bilemem izin vermediler girmemizi bu liseyi yazmakla hata yaptininz

2017-09-08 15:27:12

Sena benim de puanım 390 imam hatip lisesi die başvurdum çıktı ama hem meslek gemse imam hatip diolar ben pek güzel olduğunu sanmıyorum 🙃

2017-09-06 02:21:51
BENZER OKULLAR
Yorum 4

Ali Fuat Başgil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 23

Üsküdar Mihrimah Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 ..
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://kadriyorukoglu.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kadri Yörükoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız