Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ankara / Çankaya

Hesapla
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
28
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 363.1141
Yüzdelik Dilim 22.68 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Ankara ili Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 363.1141 tahmini yüzdelik dilimi 22.68.

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 363.1141 -
2022 297.4378 37.25
2021 287.1655 31.61
2020 331.9704 25.25
2019 341.9463 28.87
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
68
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Proje okulu olduğu tarih olan 2016 yılından bu yana proje tabanlı eğitim imkânı sunan Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 'nin öncü okullarından biri olma unvanını sürdürmekte ve bu konuda birçok proje okuluna da rehberlik yapmaktadır.

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi, analitik düşünme becerisine sahip, sorgulayan, araştırmacı, yenilikçi, girişimci, problem çözme becerisine sahip, dünya ile rekabet edebilen ülkemizin geleceğine yön verecek bireyler yetiştirmeyi hedef edinmiştir.

Fen ve Sosyal Bilimler alanlarında eğitim veren okulumuz, Stem ve eTwinning okulu olma niteliklerine de sahiptir. Dijital beceriler ve güvenli internet kullanımı konusunda da öğrencilerimizi geliştirmeyi amaç edinen okulumuz, eSafety Label alan sayılı okullardan biri olmuştur.

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesinde, 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen proje tabanlı bir Yabancı Dil eğitimi verilmektedir. Öğrencilerimize yabancı dilin gerektirdiği dört ana beceriyi (Okuma-Yazma-Dinleme ve Konuşma) proje temelli öğrenme modeliyle yaparak ve yaşayarak kazandırmak.

Öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası dil yeterlik sınavlarında başarılı olabilecek akademik donanımı kazanmalarını sağlamak ve Avrupa projelerinde rol almalarına olanak sağlamak,

Eleştirel Düşünme becerileri gibi üst düzey düşünme becerileri kazandırmak, mesleki anlamda gereken beceri ve kazanımlar ile öğrencilerimizi donatmak. Okulumuzu temsil düzeylerini arttırmak amaçlarımızdandır. Tüm bu amaçlarımızı gerçekleştirebilmek adına okulumuzda eTwinning ve Erasmus + projeleri yürütmekte ulusal uluslararası yarışmalarla öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayarak onları hayata hazırlamaktayız.

Öğrenci odaklı bir yaklaşımla öğrencilerimizin özgür düşünceleri doğrultusunda gelişmelerine imkân sağlamaktayız. Matematik, doğa bilimleri, teknoloji ve sanat alanlarında sunulan eğitimlerimizle öğrencilerimizi en iyi derecede üniversiteye hazırlamaktayız.

Okulumuz akademik çalışmaların yanında ders dışı etkinlikleriyle de öğrencilere zengin içerik sunmakta. Her birey farklıdır ve her bireyin ilgi alanları farklıdır prensibinden yola çıkarak ders dışı, sosyal etkinliklere de önem vermekteyiz.

Robotik ve kodlama, uygulamalı laboratuvar çalışmaları, sertifikalı iha-drone eğitimleri, olimpiyat hazırlık çalışmaları, doğa ve akademik sınav hazırlık kampları ile öğrencilerimizi geleceğin problemlerine çözüm oluşturacak bireyler olarak yetiştirmek için imkan tanıyoruz.

Ulusal, uluslararası yarışmalar, Konferanslar TÜBİTAK, Teknofest, Oku-Yorum, MUN konferansları, Münazara yarışmaları, matematik yarışmaları gibi etkinliklerle öğrencilerimizin hayatına farklılık katarak, kendilerine güvenen sosyal alanda kendini geliştirmiş bireyler olmalarına da imkân sunmaktayız.

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Çankaya
    İlçe
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Çankaya
    İlçe
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Çankaya
    İlçe
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Çankaya
    İlçe
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Çankaya
    İlçe
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Ankara
    İl
  • Çankaya
    İlçe

Adres: Alacaatlı Mahallesi 3354/1 Cad. No 6 Çankaya/ANKARA

Tel: 0312 502 13 39

Fax: 0312 502 13 38

web: https://umitkoy.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 28 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

okula en dülşük giren öğrenci 375 düzelmelisiniz

2024-01-13 21:51:12

Bir oğlum bu liseden mezun oldu ve şuan Harp okulu öğrencisi, diğer oğlum bu yıl 8. sınıf öğrencisi. İdareci ve öğretmen kadrosu ile Ankara´da ilk sıralarda olduğunu düşünüyorum. 2022 yılı 60 civarı öğrenci mezun oldu. Bu mezunlardan benim hatırladığım aynı yıl, 2 TIP, 5 MÜDENDİSLİK, 3 HARP OKULU ve 10´a yakın mezun da diğer nitelikli bölümlere girmeye hak kazandılar. toplam mezun sayısına göre başarı oranın yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca okulun fiziki koşulları da bir çok özel okulda olmayan imkanlara sahip, Orta okul sınıfları 13-14 kişilik, Lise sınıfları 17-19 kişilik. Tadilatı yeni yapılmış kapalı spor salonu, halı saha, kullanıma yeni açılmış fitness salonu ve bahçe içerisinde mini hayvanat bahçesi mevcut. Konum olarak da nezih ve güvenlikli bir bölge olan Ümitköy Alacaatlı cad. üzerinde gürültüsüz bir konumdadır. Bu yıl LGS sınavına girecek olan öğrenciler içinde öğrenci koçluğu ve rehberlik dahil her türlü destek kesintisiz verilmekte ve deneme sınavlarında bunun karşılığını görmekteyiz.
5 yılda 2 oğlum bu okulda oldukları için gördüklerimi, yaşadıklarımı ve analizlerimi sizlerle paylaşmaya çalıştım. İyi eğitim almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

2022-12-13 12:56:08

İlgili, bilgili, fedakar, özverili ve merhametli öğretmen kadrosu.
Kapalı spor salonu, halı sahası, tenis kortu, body salonu, savunma sporları ve okçuluk salonu, farklı alanlarla ilgili tematik sınıfları ile çok iyi fiziki imkanlara sahip.
Okulun her köşesinin öğrenci kullanımına açık olduğu, öğrencimin her gün severek gittiği ve eve mutlu döndüğü.
Sosyal etkinlikleri projeleri, 14 kişilik sınıfları ile özel bir okuldan çok çok fazlasını bulduğumuz çok güzel bir okul.
Uzaklığı nedeniyle başta tereddüt ettiğimiz, bu kadar yol bu okul için değer mi diye düşündüğümüz bir okuldu.
Şimdi iyiki iyiki iyiki bu okulun öğrencisi ve velisi olarak bir parçası olmuşuz.
Velisi, öğrencisi, öğretmeni ile çok güzel bir aile.
Tercih etmek isteyen, gelmek isteyen hiç tereddüt etmesin. Bu kadar özveri ve ilgiyi başka bir yerde bulamazsınız.
Başta okul müdürümüze, idari kadroya ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür eder, çocuklarımıza ufuk olan, ümit olan bu güzide okula herkesi davet ederim.
Okula gidip idareyle, öğretmenlerle, öğrencilerle görüşmeden başka bir okula giderseniz çok şey kaçırırsınız.
Umarım okul araştıranlara faydalı olurum.

2022-05-27 00:02:40

Özel okul konforu ve imkanlarıyla fen lisesi müfredatı veren, bireysel ilgi ve etkin rehberliğin yoğun olduğu, yürüttüğümüz ulusal ve uluslararası rekabet gücü yüksek, problem çözme becerisine sahip, okuyan, düşünen, sorgulayan ve üreten, milli manevi değerlere sahip öncü bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş bir okul.
Bu amaca ulaşmak için her türlü fiziki imkan ve akademik kadroya sahip bahanesiz ve bananesiz doktoralı, yüksek lisanslı, kitap yazarı uzman bir kadro ile Ülkemizdeki diğer proje okullarına da rehberlik yapan öncü bir okul.
Kapalı spor salonu, açık halı sahası, tenis kortu, body fitness salonu, savunma sporları salonu, tırmanma duvarı, okçuluk salonları vb birçok eklentisi ve ÜAİHL Spor Kulübü Derneği ile 20 den fazla branşta lisanslı sporcu eğitimi, robotik kodlama ve yazılım atölyeleri, lisanslı İHA ve Drone eğitimleri, olimpiyat hazırlık grupları, LGS, YKS hazırlık kursları, kampları, denemeleri ile beklentilerinizin çok üzerinde bir okul.
Sağlık, temizlik, güvenlik noktasında çok iyi, nezih bir bölgede, geniş servis ağı ve pansiyon imkanı ile ilk tercihinizde olması gereken nitelikli bir okul.
Okulumuzu görmeden, okul hakkında detaylı bilgi almadan karar vermeyin lütfen.
Yüzde 1lik 2lik dilimde olan öğrencilerimiz beklentisini karşılamasaydı çoktan nakil isterdi.
Tübitak, Teknofest, Erasmus plus, e twinning, MUN gibi birçok projede aktif bulunabileceğiniz, kalabalıkta kaybolmayacağınız kendinizi ilgi ve yeteneklerinizi doğrultusunda gerçekleştirebileceğiniz ülke genelinde nadir okullardan biri.
İddialıyız, hayallerinizi bizimle gerçekleştirebilirsiniz.
Daha fazlası için sizleri okulumuza bekliyoruz.
Geleceğin için ÜMİT li ol.
Ayrıntılı bilgi için okulumuzun Web sayfasını ziyaret ediniz, sosyal medyadan bizi takip edebilirsiniz.
505 369 09 39 Dr. Ferhat Toprak
Okul Müdürü

2021-05-01 22:48:56
Reklam

Ankara´ nın en güzide imam hatiplerinden biridir. Bahçesi geniş ve ulaşımı da kolay.

Çok kötü diyen arkadaş, acaba kapısından içeri girdi mi? En azından müdür beyle tanışmasını tavsiye ederim.

2021-04-26 14:30:22

1tane bile tıp fakültesi çıkaramayan canım okulum .D

2020-09-23 15:54:38

Büyük oğlum 11. sınıfı , küçük oğlum 6. sınıfı okuyacaklar bu okulda. Eğitim kadrosu ve fiziki koşullarıyla Ankara´nın en iyi okullar sıralamasında ilklerde olacağını düşünüyorum. Çocuklarımızla inanın bizlerden daha çok ilgileniyorlar öğretmen ve idarecileri. Okula giriş puanı gittikçe yükselecektir, çünkü ilk mezunlarını bu yıl (2020) verdiler. sonuçları takip etmenizi tavsiye ederim.

2020-08-10 09:38:04

Okul belki iyi olabilir ama iyi dilimle gelipte yazik etmeyin kendinize çoğunluğu %20 olan okulda öğretmen istersen albert enistein olsun istersen fizik dersine nikola tesla girsin hangi ogretmen olursa olsun seviyesini %20lik çocuğa göre anlatıyor(%20yi küçümsediğimden değil ama sonuç bu)
Demej istedigim %7 %8le falan düşunüyo iseniz (yada daha iyi dilimlerle) düşünmeyin

2020-07-22 11:22:04

Ankara´daysanız Tercihinize M U H A K K A K yazmalısınız. Çünkü;
Öğretmenlerimiz alanlarında çok iyi. Sınıflar 20 kişilik, etkili verimli bir ders ortamı var. Fen lisesindeki derslerin hepsni görüyoruz. Okul bahçemiz çok Geniş / Ferah. Ayrıca Kız Erkek ayrı olması büyük bir A V A N T A J . Ayrıca Tanıtım filmimizi izleyebilirsiniz.: https://www.youtube.com/watch?v=QrVFgt52OWw&vl=tr

2020-07-19 02:12:25
BENZER OKULLAR
Yorum 21

Çankaya Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 28

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Kahramankazan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Hacı Kazım Ozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 363.1141
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://umitkoy.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız