Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

İstanbul / Başakşehir

Hesapla
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
98
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 75.2662
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi İstanbul ili Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "75.2662".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
75.2662
2022
72.8761
2021
68.9881
2020
55.8571
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

  • Moda Tasarım Teknolojisi Alanı
  • Grafik ve Fotoğraf Alanı
  • Sanat ve Tasarım Alanı
  • Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı
  • Anadolu Lisesi

Hangi Alanı Seçmeliyim?

Okulumuz adını bağışçı Ali Ağaoğlu?nun babası Miktat Ağaoğlu?ndan almaktadır. Okulumuz eğitime %100 destek kampanyası kapsamında İstanbul Valiliği ile Ağaoğlu G.Y.O arasında imzalanan protokol kapsamında Bakanlık makamının 24/07/2012 tarih ve 5869 sayılı oluru ile Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi olarak eğitime açılmıştır. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren tüm ülke çapındaki meslek liselerindeki standart isim uygulaması kapsamında okulumuzun adı Miktat Ağaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değişmiştir. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren ise ilçe çapındaki öğrenci okul istihdamı kapsamında ikili müfredat uygulayan okullar kapsamında okulumuzun adı Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değişmiştir.

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Ziya Gökalp Mah. Ayazma Caddesi Dereli Sokak No5 Keresteciler Sitesi Yanı İkitelli/

Tel: 0212 6700526

Fax: 0212 6700527

web: http://magaoglukml.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi ile ilgili 98 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Arkadaşlar benim obp 68 , ama oranın obpsi 75 sizce , beni alırlar mı , 11 kontejjan var şuan 3 siradayim ;(

2024-03-28 20:00:29

Arkadaşlar okulda kavga olmuyor falan demişler ama özellikle bu seneki dokuzlar baya kavgacı ve zorba tipler haberiniz olsun

2024-02-12 19:03:52

Selam okul hakkında bilgi vermeye geldim öncelikle hocaların anlatımı gayet iyi dersi adam akıllı dinlerseniz anlamama ihtimaliniz yok okul tam gün 8.45de başlayıp 15.45de bitiyor telefon için kilitli dolap var girişte koyup çıkışta alıyorsunuz kavga cart curt o tarz şeyler yok kantin geniş oturma yerleri falan var fiyatlarda ortalama forma olarakta siyah tisort ve siyah alt (esorfman kumaş pantolon paraşüt pantolon vb. Ferketmez siyah olsun yeter)

2024-02-08 22:00:16

ORTAOKUL BAŞARI PUANIM 76 ALIRLARMI

2024-01-08 23:40:47
Reklam

Öncelikle okul çok kötü aklı olan gelmez arkadaşlar nakil falanda yapıp hayatınızı zehir etmeyin

2023-11-07 19:06:52

Okulda Anadolu´da kızlar mı var ve okul nasıl Nakil aldırcam ve dersler kaçta başlıyor

2023-10-23 08:32:56

Okulda sadece kızlar mı var ve okul nasıl Nakil aldırcam ve dersler kaçta başlıyor

2023-10-22 22:44:36

Okulda sadece kızlar mı var ve okul nasıl Nakil aldırcam

2023-10-22 22:43:40

Ben Anadolu bölümü istiyorum ama nasıl buraya kayıt oldum anlamadım ne zaman geçiş yapacagim

2023-09-11 16:19:27
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Ahmet Sani Gezici Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 108

Çekmeköy Toki Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 98

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 83

Bahçelievler Türkiye Gazetesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi kaç puan 2024 75.2662
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://magaoglukml.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız