Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul / Pendik

Hesapla
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
11
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 259.0624
Yüzdelik Dilim 55.14 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ili Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 259.0624 tahmini yüzdelik dilimi 55.14.

Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 259.0624 -
2022 269.1539 49.85
2021 231.7583 62.89
2020 272.9208 50.00
2019 - -
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
34
Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2005-2006 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Proje Okulu Olan Lisemiz; Türkiye'nin tek Seramik ve Cam Okuludur.

Okulumuz Bünyesinde Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik Program türleri mevcuttur.

Okulumuz İstanbul Sanayi Odası İle İşbirliği Protokolü İmzalamıştır. Ayrıca Okulumuzun Hazırladığı Erasmus K1 Projesi kabul edilmiş olup bu bağlamda öğrencilerimiz Çekya'da alanla ilgili staj göreceklerdir.

Okulumuzun Öğretim şekli normal eğitimdir. Okulumuzun öğrenci türü karmadır. Okulumuzun mevcut pansiyonu bulunmamaktadır.

Seramik ve Cam Teknolojisi alanı; Çinicilik, Alçı Model Kalıp, Tornada Form Şekillendirme, Sır Üstü Dekorlama, Serbest Seramik Şekillendirme, Dekoratif Cam ve Endüstriyel Cam dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Okulumuzda Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı Kapsamında Endüstriyel Cam ve Dekoratif Cam Dalları bulunmakta, bununla beraber okulumuzda Grafik ve Fotoğraf Bölümü Açılmış olup; 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde öğrenci alımına başlayacaktır.

Okulumuzun kuruluş amacı, ülkemiz ihracatında önemli bir yere sahip olan cam sanayinin küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerinde çalışacak nitelikli elemanları yetiştirmektir. Ayrıca Okulumuzdan mezun olan öğrenciler cam alanı ile ilgili meslek yüksek okullarının 2 yıllık ön lisans ve fakültelerin 4 yıllık lisans programlarına da devam edebilirler.

Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Velibaba Mh. Mehmet Akif Ersoy Cd. NO3 34896 PENDİK/İSTANBUL

Tel: 02166270541

Fax: 02166270540

web: http://nuhkusculumtal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 11 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

eger puanim bu okula yeterse bu okula gelmeyi dusunuyorum bu okula gelirsem grafik ve fotoğraf bolumunu secerim ama baya kotu resim yapiyorum bu sorun olur mu? Bolume girmek icin yetenek sinavina falan giriyo muyuz? Okuldaki tum ogrencilerinin hepsinin yaptigi resimler baya guzel mi yoksa aralarinda baya kotu resim yapan var mi?

2024-02-07 09:38:36

ben bu okulda okuyorum okul gayet güzel bi okul grafik ve fotoğraf seramik ve cam bölümü var okulun içi gayet güzel bu senede daha disiplinli bi okul oluyor zaten

2023-08-21 14:51:47

Okul ortamı nasıl bu okulda grafik okumak istiyorum mallesef başka okullarda kontejan kalmamış ve ben buraya cikiyorum

2023-07-24 19:21:20

arkadaşlar ben yavuz sultan selım anadolu lısesıne gıtmeyı dusunuyorum ortalamam 78,9366 giremezsem diye bu okuluda tercih etmek istiyorum okul nasıl ortamı falan bıde mezun olduktan sonra hangı meslekler olabılırız lütfen geri dönüş yaparsanız sevınırım

2022-06-02 18:22:36
Reklam

neden okul başka bir binanın tepesinde gibi görünüyo

2021-07-08 17:27:24

Okul nasıl

2018-04-11 21:34:50
BENZER OKULLAR
Yorum 11

Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 75

Büyükyalı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 10

Borusan Asım Kocabıyık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Amp Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 116

İbrahim Özaydın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 101

Şile Ayet Azer Aran Savunma Sanayi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 259.0624
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://nuhkusculumtal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız