Sor

bu sene ünv. hazırlandım ama stratejik hatalar yaptım. Hedefim yüksek ve

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  hediye-dostt  05.06.2015 / 18:28 
Eğitim koçuyla görüşen var mı? Gerçekten de yararlı mı? Ve yazında çalışırlar mı?

bu sene ünv. hazırlandım ama stratejik hatalar yaptım. Hedefim yüksek ve duygu kontrolünde zorlanabiliyorum bazen küçük hatalar zamAn çalıyo ve başarısızlık olarak dönüyo. yazın ingilizce öğrenmek ve spor salonuna gitmek istiyorum. tabi tekrardan ünvde hazırlanmak tek başına planlama yine hata doğurabilir. eğitim koçu hakkında detayli samimi bilgi veren olur mu?
Eklenen Cevaplar
  nadide 10.07.2015 / 18:52
#1
bende senın gıbıyım fakat bende ne yapama gerektıgı hakkında bır fıkre sahıp değilim eğitimn koçunun hayatında ne kadar yön verebileceği konusunda tedirginim ama bu azim sende var sanırım bence yaparsın bi eğitmene ihtiyacın olduğunu sanmıyorum
Benzer Sorular
Bilim insanlarının dünyanın iç yapısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için kullandıkları yöntem ve teknikler nelerdir? Yazınız.
Türkiye' de su kaynaklarının tarım alanında israf edilmeden sürdürülebilir kullanılması için neler yapılabilir? Açıklayınız? 10.SINIF
dünyada ilk modern nufus sayımı yapan ülke
Türkiye’de farklı iklim özeliklerinin yaşanmasında ve yağış sıcaklık değerlerinin kısa mesafelerde değişiklik göstermesinde hangisinin etkisi daha azdır?
Akarsu şehir yerleşmeleri