Sor

merhaba, ygs´ye 2 aydan fazla, lys´ye 6 ay sure var. hem kend

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  cihanmete  01.01.2015 / 23:16 
durumuma gore oneri?
merhaba,
ygs´ye 2 aydan fazla, lys´ye 6 ay sure var.
hem kendi alanimdan hem de sozel bolumden hazirlaniyorum. (sozel ogrencisi degilim) hedefim bogazici tarih ve ham 450 puan yapmam gerektigini dusunuyorum ama ygs denemelerimde sozel puanim 340-345 geliyor ve bu benim moralimi ciddi anlamda bozuyor. bu sene benim son sansim, buyuk bir stres ve baski yasiyorum ama ygs´ye son 2 ay kala odagimii iyice kaybettim ve deyim yerindeyse unu eleyip elegi asmis gibiyim; ne konu calisabiliyorum ne test cozebiliyorum bunun yerini stres ve umitsizlik alms durumda.. bana ygs´ye 2 ay kala, lys´ye 6 ay kala hedefime ulastirabilecek oneriler verir misiniz?






Bu Soruya Henüz Cevap Verilmedi. İlk Cevaplayan Sen Ol!
Benzer Sorular
Bilim insanlarının dünyanın iç yapısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için kullandıkları yöntem ve teknikler nelerdir? Yazınız.
Türkiye' de su kaynaklarının tarım alanında israf edilmeden sürdürülebilir kullanılması için neler yapılabilir? Açıklayınız? 10.SINIF
dünyada ilk modern nufus sayımı yapan ülke
Türkiye’de farklı iklim özeliklerinin yaşanmasında ve yağış sıcaklık değerlerinin kısa mesafelerde değişiklik göstermesinde hangisinin etkisi daha azdır?
Akarsu şehir yerleşmeleri