Sor

hocam hayırlı geceler size bir sorum olacak ve gerçten bu konu hakkında bi

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  mahmut-nedim-yesildag  02.07.2016 / 00:43 
acil yardım hocamm
hocam hayırlı geceler size bir sorum olacak ve gerçten bu konu hakkında bi bilgim yok lütfen yardım edin.Ben şuanda Akdeniz üniversitesinde 4 yıllık bi bölümde okuyorum ancak okula bu yıl gitemdim sinava bir daha girdim inş tercih yapıcam tercih yapmam için Akdeniz üniversitesinde ki kaydı mı silmem gerekir mi yoksa tercih yapıp geldikten sonra mı kayıt silinir lütfen cevap verin hayırlı geceler hocam bir de her bir edebiyat sorusu tm3 üzeründen kaç puan
Eklenen Cevaplar
  02.07.2016 / 03:10
#1
Merhaba, bir edb sorusu su kadar puan diye bir sey yok. Diger soruna ise soyle cevap vereyim: Acele etme bence, yeni bir uni kazanmadan kaydini sildirme. Kayit sildirme olayi iki saatlik bir olay. 18 temmuz da puan ve siralamalar aciklanicak, ilerleyen donemde ise 10+ gunluk bir tercih islemi donemi olacak. Sonra da tercih sonuclari aciklanacak ve kazandigin yer belli olacak. "Tercih sonuclarindan" sonraki gunlerde gidip kaydini sildir ve yeni uniye kayit yaptir.... Anlatabilmisimdir umarim. Basarilar diliyorum.
Benzer Sorular
Meb para burslulugu 6.sinif diğer kontenjan Türkçe 18 dogru 2 yanlış Fen bilimleri 18 dogru 2 yanlış Matematik 15 doğru 5 yanlış Sosyal 17 dogru 3 yanlış Kazanirmiyim? (20 soru)
Yasin, tasarruf yaparak kumbarasinda biriktirdiği paranın %30 unu harcadı.Yasin in 140 TL si kaldığına göre harcamadan önce kumbarasinda kaç TL si vardi
Merhabalar. Sitede bulunan 7. Sınıf matematik sorularının cevap anahtarı yok mu?
20 çeyrek armut kaç bütün eder
Bahcemizde 14 tane ağaç var.Bunlardan 6 tanesi elma ağacı,diğerleri kayısı ağacıdır.Bahçemizde kaç tane kayısı ağacı vardır?