Sor

Kuleliye bizzati görüşmeye gittim Ailemle beraber Ordaki uzman çavuş karşıl

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  metehan.alkaya  20.07.2015 / 16:13 
Kuleli askeri lisesi
Kuleliye bizzati görüşmeye gittim Ailemle beraber Ordaki uzman çavuş karşıladı bizi ve biraz bekledikten sonra bizi konu ile ilgisi olmayan bi yüzbaşının karşısına çıkardılar adam bilmiyo bu konuları e haliyle bu sebeple bize tatmin edici bişey söylemedi sadece olur büyük ihtimalle dedi. Personel temin merkezini aramamızı sòylediler benim babam Kıdemli Başçavuş aradık adamların Genel sağlıktan elenenlerin sıralamaya dahil olduklarını bilmiyolar (Genel Yedek 828 ben) yani Bu iş uzar 10 güne belli olur diyorlar Bizi ýüzbaşına ğötüren Er diyoki öğrenciler çok rahat bize yaprak toplatırıyolar onlar dalga geçiyo şurayıda iyi topla vs. çok rahatlar Okul çok güzelmiş.
Eklenen Cevaplar
  orcnpkgz 20.07.2015 / 18:05
#1
Kaçıncı yedeksin
Benzer Sorular
kuranda ince sesli harfler nelerdir?
Peygamberimizin kaç çocuğu vardır
Size bir selam verildiği zaman ondan daha güzeliyle veya aynı selamla karşılık verin Size yaptığınız zaman birbirinize olan Sevginizi arttıracak bir şey söyleyeyim mi aranıza selamı yayın Nisa selamlaşma adabı ile ödevini araştırırken bir ayet ve bir hadis-i Şerif bulup sınıfta paylaştı Nisa'nın bulduğu ayet ve Hadise verilmeye çalışan mesaj nedir
Ashabı sufle ne demek
"Çocuklarınıza güzel muamelede bulunun ve onları güzel terbiye edin." Bu hadis İslam'ın koruma altına aldığı ilkelerden hangisi ile ilgilidir? Açıklayınız.