Sor

Öncelikle merhaba.Ankara Atatürk Lisesine gitmeyi düşünüyorum ama 1 yıl haz

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  tc-efe-yilmaz  03.07.2015 / 09:50 
hazırlık sınıfı okumalımıyım
Öncelikle merhaba.Ankara Atatürk Lisesine gitmeyi düşünüyorum ama 1 yıl hazırlık okumak gerekiyormuş sizce hazırlık okumak doğru olur mu ve bana bir yararı bulunur mu.İlginiz için teşekkürler.
Eklenen Cevaplar
  Muhittin48 11.07.2015 / 16:53
#8
Benim kafamda da yanı sorular var ama aşağıdaki yorumlar beni rahatlattı. Ayrıca okul proje okuluymuş. Herşeyin hayırlısı olsun bizim için.
  isimbulmaktazorlandim 05.07.2015 / 19:51
#7
Şimdi sana Almanca hazırlık istemeye istemeye okumuş biri olarak anlatayım.İlk başlarda baya saydırıyordum.Sonra farkettim ki henüz 1 dönem olmasına rağmen 5 6 yılda öğrenemeyeceğim şekilde Almanca öğrenmişim ve orta seviye Almanca konuşabildiğimi gördüm:)Umarım sana yardımcı olmuşumdur
  Alcatraz 05.07.2015 / 16:34
#6
Sorulması dahi çok yanlış bir soru. Bir yıl gördüğün hazırlık eğitiminde hiçbir yerde göremeyeceğin İngilizce'yi gösteriyorlar. Haftada yaklaşık 15-20 saat arası okuldan okula sayısı değişmekle birlikte İngilizce ders süreleri var. Dahası, not kaygısı olmadan okula adapte olabilme fırsatın oluyor. Toplumda genel algı bir yıl hazırlığın sene kaybı olduğu yönünde, bu da maalesef ki eğitime gösterilen değerden kaynaklanıyor. He, eğer dersen ki ben liseden sonra tamirhanede çalışacağım aileme bakacağım, o zaman hazırlık okuma derim. Hatta ve hatta sen liseyi de okuma zaten zaman kaybı senin için... Umarım bazı arkadaşlara ne demek istediğimi anlamıştır.
  tc-efe-yilmaz 04.07.2015 / 20:00
#5
Bencede,cevap verdiğin için sağol
  Elifff 03.07.2015 / 20:16
#4
Hazırlık çok yararlı gidebiliyosan git
  tc-efe-yilmaz 03.07.2015 / 19:59
#3
Bence ingilizce gerekli yinede cevap verdiğin için teşekkürler.
  ogdbsr 03.07.2015 / 11:43
#2
Kardeşim şimdi eğer sen ingilizceye meraklı isen ilerde hayatımda öğrenmeye kesinlikle devam edeceğim diyorsan git. Ama eğer hayatımda çok önemli bir yeri yok daha sonra da söğrenebilirm dyorsan gitme. Neden hayatından bir sene eksiltesin ki boş zaman kaybı tercih senin . Umarım yardımcı olmuşumdur.
  ogdbsr 03.07.2015 / 11:42
#1
Kardeşim şimdi eğer sen ingilizceye meraklı isen ilerde hayatımda öğrenmeye kesinlikle devam edeceğim diyorsan git. Ama eğer hayatımda çok önemli bir yeri yok daha sonra da söğrenebilirm dyorsan gitme. Neden hayatından bir sene eksiltesin ki boş zaman kaybı tercih senin . Umarım yardımcı olmuşumdur.
Benzer Sorular
S orbitaline karşılık gelen açısal momentum kuantum sayısının değeri verilenlerden hangisidir
Bilim ile ilgili hangisi yanlıştır? A)objektif dusunebilmeyi gerektirir. B)mutlak doğrular içermez . C)sistemli çalışmayı gerektirir. D) özgün dusunebilmeyi gerektirir. E) tüm bilimsel çalışmalarda deneyler kullanılır.
Arkadaşlar ben bu sene ilk tercihlerde 200 son yani 3.tercihlerde 390 puan olan okula gittim sorum şu. Şimdi bu okul seneye 200 puanmı olucak yoksa 390mı olucak Puanım 400dü.
Ben istanbulda oruruyorum baan batman sosyal bilimler lisesi çıktı fakat ailem izin vermiyo şuanda nakiller bitti napabilirim litfen yardım edin
Ben de bu sene Cağaoğlu Anadolu Lisesi´ne kayıt oldum. Umarım hayırlı olur benim ve kayıt yaptıran akranlarım için verimli,eğitici ve güzel yıllar olur. 9 gün kaldı ve içimde kalan bazı tereddütleri ve soruları sormak istiyorum. 1- Almanca olarak belli bir seviyeye ihtiyacımız var mı? 2- Hazırlık yılında Almanca dışında matematik,Türkçe,rehberlik ve beden eğitimi dışında herhangi bir ders var mı ? (Geçen yılın ders programına baktığımda 11.25 saati boş gözüküyor ve belli ki öğlen tenefüsü o saat değil 6. ders 12.50´de başlıyor.) 3- Disiplin ne kadar ağırdır ? (Bazı videolarda piercing ve küpe ile karşılaştım [İlk gün veya yaz okulu olabilir belki] ) 4-Çevre olarak sıkıntısı var mıdır ? (Çemberlitaş da olsa da İstanbul´un hali belli) 5- İngilizce eğitimi devletle paralel mi yoksa bir iki tık daha mı iyi (İngilizce seviyem B2 olmasa normalde sıkıntı olmaz ama yazları hariç bu sene ve geçen sene fazla üstünde duramadım TEOG´dan ötürü) 6- Klüp faaliyetleri