Sor

merhaba ben 10. sınıf öğrencisiyim doktor olmak istiyorum. üniversite sınav

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  f.yesilyurtt  20.09.2014 / 23:10 
Doktor olmak istiyorum nasıl çalışmalıyım ?
merhaba ben 10. sınıf öğrencisiyim doktor olmak istiyorum. üniversite sınavına şimdiden hazırlanmaya başladım. ne yapmalıyım ders çalışma programım nasıl olmalı?? lütfeen yardım edin
Eklenen Cevaplar
  mrve26 05.10.2014 / 17:22
#1
ÖNCE İŞE ygs BİTİRMEKLE BASLA SONRA LYS KONULARİNİ İLERLET AMA ÖNCELİĞİN 10. SNF OLSUN EĞER 10. SINIFI İYİ ANLARSAN VE 10. SINFI 10 DA BİTIRIRSEN SENİN İCİN DAHA KOLAY OLURRR .SÜREKLİ HOCALARINLA İRTİBAT HALİNDE OLLL  VE REHPERLİKÇİNE GİT VEE ONDAN SANA BİR DERS PROG. HAZİRLAMASİNİ İSTEEE AMA HEDEFİNE ULASMAK İÇN KENDİNİ İHMAL ETME CALİS CABALA OLMASSA HAYATIN SONU DEGİL ALLAH HAYİRLİSİYSA NASİP EDER İNS. DEEE .CALİS VE ALLAHA TEVEKKÜL ETT .
Benzer Sorular
Bilim insanlarının dünyanın iç yapısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için kullandıkları yöntem ve teknikler nelerdir? Yazınız.
Türkiye' de su kaynaklarının tarım alanında israf edilmeden sürdürülebilir kullanılması için neler yapılabilir? Açıklayınız? 10.SINIF
dünyada ilk modern nufus sayımı yapan ülke
Türkiye’de farklı iklim özeliklerinin yaşanmasında ve yağış sıcaklık değerlerinin kısa mesafelerde değişiklik göstermesinde hangisinin etkisi daha azdır?
Akarsu şehir yerleşmeleri