Sor

Arkadaşlar bütün derslerden sıfırdan ygs ye çalışmaya başliycam hangi kitap

Her Soruya Bizim Bir Cevabımız Var.

  Hayalet  15.07.2014 / 02:04 
YGS ye Sıfırdan Başlama
Arkadaşlar bütün derslerden sıfırdan ygs ye çalışmaya başliycam hangi kitaplardan ve nasıl çalışmaya başlamamı tavsiye edersiniz.
Eklenen Cevaplar
  ZAMANLI 21.07.2014 / 00:45
#7
büyük ihtimalle hafta içi ygs-lys hazırlık kursuna gideceksin... şöyle söyleyeyim ilköncelikle dershane başlamadan önce bitirebildiğin kadar konu bitir bu senin hem kendine olan özgüvenini artıracak hemde konsantrasyonunu büyük yönde olumlu etkilicektir. ama çok konudan maksat bütün derslerden dağınık dağnık konu bitirme değil. örneğin ben olsam yıl içerisinde en zorlanacağım konu çalışırdım. örneğin matematiğim kötü demişsin bence matematikten başla şurda haftaiçilerin açılmasına 2 ay var neredeyse... örneğin femim kpss hazırlık konu anlatımlı matematik kitabını öneririm başlangıç için çok iyi detaylı, kapsamlı ve 0 dan anlatıyor.. başarılar...
  saime.tufekci 19.07.2014 / 10:08
#6
bu kalan sürede düzenli olarak çalışırsan daha fazlasını bile rahatlıkla yapabilirsin matematik sürekli çalışma isteyen bir ders o yüzden hiç bırakmadan çalışman lazım istediğin bölümün puanından biraz daha yükseğini hedef almanda yarar var her sene puanlar değişebiliyor puanın yüksek olursa tercih zamanı rahat olursun
  Hayalet 18.07.2014 / 23:45
#5
Meslek lisesi mezunu olduğum için matematiğim pek o kadar yok.Birde mf 4 puanım 275-300 falan olsa yeter bana bu derceye 10 ayda yetişebilirmiyim.
  tugceayrac 18.07.2014 / 15:33
#4
bence  sayısalsan femden şaşma derim simetrilerle matematikte çok geliştirirsin kendini ve asla yapamadığın soruyu bırakma her zaman sor unutma ne kadar çok soru tipi tararsan o kadar iyi olursun ygsye çok çalışma şuan . yazın lys çalış matematik ve fiziği hallet. ygsye dersaneyle başlarsın ygsye çok kasma seni çok etkilemeyecek.ygsye son 3 ay kas derim onun dısında lys çalış. ygsde iyi yapıpta lysde 10bin gerileyen çok arkadaşım var o yüzden lys çook önemli.