Yer Değiştirme Yönetmeliği Bu Hafta Yayımlanacak!

Yer Değiştirme Yönetmeliği Bu Hafta Yayımlanacak!

Daha önceki yer değiştirme dönemlerinde yaptığı temaslar, verdiği bilgiler ve il emrinin geri kazanılması konularında öğretmenlerin güvenini kazanan Anadolu Eğitim Sendikası bir Son Dakika haberi yayınlayarak beklenen yer değiştirme yönetmeliğinin 09-13 Temmuz tarihleri arasında yayınlanacağını açıkladı. Sendika tarafından yapılan açıklama şu şekildedir


Sendikamızın sağlık, eş, eğitim ve olağanüstü hallerden yer değiştirmeyi hak eden öğretmenlerle isteğe bağlı yer değiştirmek için yıllardır bekleyen öğretmenlerimiz için gösterdiğimiz çaba konunun muhatapları tarafından bilinmektedir. Bu çerçevede bakanlıkla yakın iletişimimiz sürmekte olup, yeni dava süreçleri yaşanmaması için en adil yönetmeliğin çıkması yönünde bilgi paylaşımımız devam etmektedir.

İl içi ve dışı, isteğe ve özre bağlı yer değiştirme bekleyen öğretmenlerimiz için olağan takvim geciktiği için sabırlar tükenmekte iken MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü içerisinden aldığımız bilgiye göre, 9-13 Temmuz tarihlerini içeren önümüzdeki hafta içerisinde yeni atama ve yer değiştirme yönetmeliği yayınlanacaktır. Hem yönetmeliğin hem de peşi sıra yayınlanacak olan kılavuzun adil bir yer değişikliğine olanak sağlamasını diliyor, sendikal talebimizi bir kez daha paylaşıyoruz.

Anadolu Eğitim Sendikası

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER