TÜÇEV 500 lisans öğrencisine burs verecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfının (TÜÇEV) 500 lisans öğrencisine vereceği bursların başvuru süresi 28 Şubata kadar uzatıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllücenin talimatı doğrultusunda yeni yılda 500 öğrenciye burs verecek olan TÜÇEV, burs başvuru süresini 28 Şubata kadar uzattı.
TÜÇEV, ayda 300 TL olmak üzere 4 ay süre ile 200 çevre mühendisliği, 125 biyoloji, kimya ve kimya mühendisliği, 100 şehir plancısı ve mimarlık, 75 inşaat mühendislik bölümlerinde bitirme tezi hazırlayan öğrencilere burs verecek. Belirtilen konu başlıkları altında tez hazırlayan öğrenciler, vakfın web sitesinden (www.tucev.org) 28 Şubat 2015 tarihine kadar başvuru yapabilecek. 10 Mart 2015 tarihine kadar burs almaya hak kazananlar belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacak. 1 Şubat 2015 tarihi baz alınarak burslar ödenmeye başlanacak.
Burs alan öğrenciler üniversite tarafından yapılan tez kabulünden sonra tezini yazılı doküman ve CD formatında birer kopya halinde TÜÇEVe gönderecek. Çevre Şehir Kütüphanesinde yer alacak tezler, ileride yapılacak çalışmalara ışık tutacak ve bilim adına çalışan öğrencilere de destek olacak.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER