Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Gaziantep / ŞehitKamil

Hesapla
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Ekle
Ekle
3
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Merkezi/Yerel
Taban Puanı 253.5216
Yüzdelik Dilim 57.90 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla

Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gaziantep ili ŞehitKamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa Merkezi - Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alacak. (*) Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi taban puanı 253.5216 tahmini yüzdelik dilimi 57.90.

Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 253.5216 -
2022 272.2592 48.32
2021 249.9953 49.67
2020 284.0124 44.37
2019 295.4027 47.09
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
30
2020
34
Okulumuz ; Gaziantepli işadamı ve Horoz Lojistik firmasının yönetim kurulu başkanı Sayın Mehmet Nurettin Horoz tarafından şehrin Güvenevler mahallesinde Dülükbaba ormanına bakan hakim bir tepeye yaptırılmış olup 1000 öğrenci kapasitelidir.

2012-2013 eğitim-öğretim yılında 9. sınıf öğrencileri ile 10. sınıf Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik Alanı öğrencileri ile eğitim-öğretime başlamıştır.

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI BÖLÜMLER: Vizyon Türkiye´deki mesleki eğitim kurumları arasında öncü olan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ön plana çıkan, okulda bulunan bölümleri ile özel sektöre rehberlik yapan, teknolojik gelişmeleri ilk önce alan ve uygulayan, Ülkemize ve Gaziantep sanayisine nitelikli teknik eleman yetiştiren, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen teknik elemanların yetiştiği bir mesleki eğitim kurumu haline gelmektir.

Misyon Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı insan haklarına saygılı, özgür ve demokratik düşünen, vatanını ve milletini seven, öğrenmeye istekli mesleğini benimseyen ve geliştiren, Milli Eğitim Temel Kanunu´ nun ; Türk Milli Eğitimi´ nin Amaçları ve Temel İlkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Amaç ve Görevler bölümlerinde belirlenen ilkeler doğrultusunda,bilgili, yetenekli ve teknolojik olarak sanayiye yön veren insanlar yetiştirmek. Branşlarında Mesleki Eğitimi kavratarak sanayinin ihtiyacı olan kalifiye teknik elemanlar yetiştirmek ve yetenekli öğrencileri Yüksek Öğretime hazırlamaktır.

Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Güvenevler Mahallesi 134 nolu Sokak Şehitkamil/Gaziantep

Tel: 342 322 22 56

Fax:

web: http://mnhorozlojistikeml.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile ilgili 3 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul saat kaç olmalıyız

2022-08-21 22:01:53

Karne puanı
Kaçla alıyor bir bilginiz varmı

2021-04-05 18:07:25

2015-2016 ve 2016-2017 yıllarında Gaziantep ilinde Üniversiteye en çok öğrenci yerleştiren meslek lisesidir.

2018-01-03 13:56:41
BENZER OKULLAR
Yorum 2

Oğuzeli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Şehit Karayılan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Mehmet Rüştü Uzel Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Mehmet Akif Ersoy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lises Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Mehmet Rüştü Uzel Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Merkezi/Yerel Sınav Puanı ile öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kaç puan 2024 253.5216
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Merkezi/Yerel
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://mnhorozlojistikeml.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yorumları okuyabilir, Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız