Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aksaray / Merkez

Hesapla
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
24
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 90.5106
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla
Bu Lise Sağlık Hizmetleri Alanında eğitim vermektedir.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aksaray ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "90.5106".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
90.5106
2022
91.3204
2021
89.5890
2020
0.0000
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Alanı
  • Hemşire Yardımcılığı Alanı
  • Ebe Yardımcılığı Alanı
  • Sağlık Bakım Teknisyenliği

Hangi Alanı Seçmeliyim?

Okulumuz 1988/1989 Eğitim-Öğretim Aksaray Sağlık Meslek Lisesi olarak açılmış bu okul, 1996/1997 Eğitim Öğretim yılında kapatılmıştır.

2013/2014 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlanarak adı, ?Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi? olmuştur.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres:

Tel: 03822139510

Fax: 03822127842

web: https://aksaraysml.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 24 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Yorum silmek için düzeltmek için paylaşılan yorumlarda sil düzelt tuşu neden yok

2023-04-17 20:45:59

Sadece iyi yorumları paylaşıyorlar bu sene bu okula gelip pişman olup ayrılan nakil aldıran o kadar çok öğrenci var

2023-04-05 14:44:56

Nasıl bir puan sitemi 1puan verecektim 4isaretliyor

2023-03-13 20:41:28

Evet Leylanur senin yorumunu girdum bende bu okulu ilk basa yazdim ama banada cikmadi bende istiyorum bu okulu gercekten acin su kontenjanı lutfen

2021-07-30 15:45:55
Reklam

Burayı çok istedim tercihimimin en başına yazdım, yani 1.sıraya ama olmadı.
Boş kontenjan açıcakmısınız acaba?
Lütfen açın şu okula girmek çok istiyorum.

2021-07-27 17:19:31

Ben tercihte ilk basa bu okulu yazdim sizce guzel bi okulmu yani bilgi verirseniz cok sevinirim bazi kisiler okul hakkinda iyi seyler soylemiyorlarda o yuzden kafama takıldi

2021-07-22 22:37:10

Ortaokul puaniylami gidiyoruz yoksa sınavin puaniylami

2021-07-01 09:36:56

Bu okula bende gelmek istiyorum bu sene insallah taban puani varmi ben baktim ama bulamadim

2021-05-08 17:33:49

Bu okula bende gelmek istiyorum bu sene insallah taban puani varmi ben baktim ama bulamadim

2021-05-08 17:32:47
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Eskil Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

İbn-I Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Topakkaya Şehit Sinan Kunduracı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Uluırmak Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Ortaköy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 90.5106
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://aksaraysml.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız