Hatice Sezer Anadolu Lisesi

Antalya / Manavgat

Hesapla
Hatice Sezer Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
12
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 64.1163
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Hatice Sezer Anadolu Lisesi Antalya ili Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Hatice Sezer Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Hatice Sezer Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "64.1163".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
64.1163
2022
74.9074
2021
74.3724
2020
68.7447
Hatice Sezer Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Hatice Sezer Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Hatice Sezer Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Manavgat Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi 2010/2011 Eğitim Öğretim Yılında açılmıştır. Okul binası hayırsever turizmci işadamı merhum Ahmet Fazıl Sezer tarafından 24 derslikli olarak yapılarak Milli Eğitim Bakanlığına teslim edilmiştir. Okulumuza hayırsever Ahmet Fazıl SEZER'in saygı değer eşi Hatice SEZER hanımefendinin ismi verilmiştir.

Okulun mevcut arsası 15.076 m² olup, binanın oturum alanı 1.024 m², bahçe alanı 14.052 m²'dir. Bina 4 katlı olup, kapalı alan 4.096 m²'dir. Okulumuzda bahçe düzenlemesi yapılmıştır.

Okulumuz klima ile ısıtılıp, soğutulmaktadır. Bir Fizik Laboratuarı, 1 Kimya Laboratuarı ve 1 Biyoloji Laboratuarı vardır. Yine 1 Resim Dersliği, 1 Müzik Dersliği, 1 Rehberlik Servisi, 1 Kütüphane, 1 Toplantı Salonu, 1 Yemekhane ve Kantin bulunmaktadır. Okulun bahçe duvarı 2013 yılı Şubat ayında yapılmıştır.

Okulumuz 2010-2011 Öğretim yılından itibaren her yıl 4 şube olmak üzere 120 öğrenci almaktadır. Okulumuz açılışından her hangi bir yurdu olmayıp, gündüzlü olarak açılmıştır. Okulumuzda Yabancı Dil İngilizce, II. Yabancı Dil Almanca'dır.

Vizyon Eğitim-öğretim etkinlikleriyle toplumun sosyal, kültürel ,sportif ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak aydın ve üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir

Misyon Nitelikli eğitim-öğretim etkinlikleriyle saygın, kaliteli ve başarılı bir kurum olabilmektir.

Başarılar 2014 LYS Sonucuna göre; Türkiye´de İlk 1000´e 15 öğrenci girmiştir. Yine Türkiye´de İlk 100´e 2 öğrenci girmiştir. 2014 LYS Sonucuna göre; 110 öğrenci mezun olmuş, 77 öğrenci 4 yıllık bir okula yerleşerek %70 başarı sağlanmıştır.

Hatice Sezer Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Hatice Sezer Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Evrenseki Mah. Evrenköy Küme Evleri PK07600 Manavgat/ANTALYA

Tel: 0(242) 747 6771

Fax: 0(242) 747 6772

web: http://manavgathsaol.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Hatice Sezer Anadolu Lisesi ile ilgili 12 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Umarım obp seneye 80 olmaz😅😅

2022-08-08 00:48:12

Kıdemli insanlar..iyi öğrenciler

2022-02-01 15:20:20

Çooookkk güzeell

2022-02-01 15:18:07

Bu okulda uzun seneler öğretmenlik yaptım. Yeni gelenler beni bilmez. Bazı hayta öğrencilere aldırış etmeyin çocuklar. Okul çok donanımlı, verimli bir eğitim öğretim süreceğinize eminim ancak şunu dikkate alın; okul evrendeki mahallesinde bildiğiniz üzere. Okul servisi ve ya araba yerine dolmuşla gelirseniz bu zor olur yakın bir mevkide değilseniz ulaşım konusunda sıkıntı yaşarsınız fakat bunun için okulun yurdu var kız ve erkek girişleri ayrı okulun karşısında bahçenin içinde bir bina yıllık 1500 harçlık verilir idare tarafından onlara. 3 öğün yemekleri de ücretsizdir ama bu gündüz gelip giden öğrenciler için geçerli değildir onlar aylık olmak üzere ücret verirler bir kaç sene önce 100 TL olan bu ücret şu zamlarla beraber ne kadar oldu bilemem artık. Öğretmenleriniz iyiydi, anlayışlı insanlar müdürü Sena hanım için aynıları fazla geçerli değil iyiliğine şüphe yoktur ama disiplin göbek adıdır. Öğrenci vasfınızın dışına çıkarsanız karşısında bağırılıp üstüne bir de uzaklaştırma alırken bulursunuz kendinizi. Çok ödev verir hocalarınız çok zor ödevler, sınavları da zordur, sözlü konusunda kimine göre bonkör kimine göre hak etmediğini veriyorlar sebebiyse tamamen sizin tutumunuza bağlı. Öğrencilerin seviyesi de güzeldi genelde zeki ama vukuatlı öğrencilerimiz olmuştu. Hepsi birbirinden özel. Gözlerinizden öperim. Bir sene puanı düşmüştü gittiğim sene yalan olmasın 2020 de. 2021 de yeğenim orada 9. sınıfa başladı.Ondan da bildiğim ve takip ettiğim üzere öğrenciler yine bildiğim gibi zekiler pua ları güzel çalışanlar ama öğretmenlerine karşı biraz saygısız biraz da konumundan şiyatçiler. Eh bu konum konusunda hak vermemek ayıp olur. Evrenseki sahilinin orda uzak biraz. Puanlar tekrar artmış bu yıl o konuda bir sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.Umarım gayretlerinizin sonucunu alacağınız hastalıkla sınanmayacağınız seneler sizinle olur çocuklarım :)

2022-01-24 18:56:51
Reklam

Vera sancak baya iyi yalan söyledin 438 puanın olsa fene veya Anadolu ya giderdin inanki o okula 300 yukarısı puanı olan 3-5 kişi zor var

2021-12-25 21:55:43

bu sene, 438 lgs puanı 97 okul ortalamayla 136. olarak girdim arkadaşlar. öncelikle 2,6 dönüm arazi de kurulmuş okul (fotoğraflarda okulun bir kısmı çekilmiş sadece, bunu gidip gördüğümde anladım) ve gayet güzel, zaten öğretmen lisesiydi prestij sahibi bir yer. her derse ait bir çalışma atölyesi mevcut. onun haricinde iki Basketbol, iki voleybol, bir kapalı spor sahası, iki futbol, bir hentbol sahası, bir tenis kortu, bir kapalı masa tenisi salonu (6 tenis masasından oluşuyor. kız ve erkek ayrı olmak üzere okulun kendi pansiyonu bahçesinde bulunuyor 3 öğün yemek veriliyor bunlardan birini (öğlen yemeği) tam zamanlı bulunmayan öğrenciler ve öğretmenler için de sunuluyor. yani yurtta kalmasanız da öğlen yemeği yiyebilirsiniz. bir yemekhane, bir kantin ve bir cafeye sahip (kantininde oturma masaları var) bahçede masalı çardaklar var ve ders çalışmak için ideal ancak ders çaışmak için her katta ses geçirmez cam odalar var orayı ve ya test çözüm odasını kullanabilirsiniz. elbette kütüphane de buna dahil. atölyeler ders dışında da kullanıma açık istediğiniz zaman gidip çalışabilir, faliyet sergileyebilirsiniz.her katta 4 adet lavabo var. kapalı spor salonun olduğu bölüm ayrı fakat binadan bağımsız değil yağmurda falan ıslanmazsınız binaya dahil diyebiliriz burda ikişer masalı iki beden öğretmeni ofisi, iki kız iki erkek soyunma odası, bir kıuafet dolabı odası, bir top dolaplarının bulunduğu oda ve bir malzeme odası var. okulun müdüresi ve 5 müdür yardımcısı var hepsi uzmanlığına göre sınıf kademelerinden sorumlu. hocalarına gelecek olursam hemen hemen hepsinin çok anlayışlı, işinin ehli fakat fazlaca disiplinli olduğunu söylemem gerek.10 hizmetli 3 aşçı ve 3 servis elamanı bulunuyor ikişer mesciti de var 6 adet laboratuvar var. sınıflar güzel, yapan kişi zevkliymiş. ısınması klima ve kombi ile sağlanıyor. iki aylık bir süreçte bende bıraktığı izlenimler güzeldi. şimdilik aklıma gelenler bunlar, eksiğimin çok olduğundan eminim fakat umarım size yardımcı olur.akademik seviye açısından gelmek biraz zor ancak eğer bu mümkünse tavsiye ederim. başarılar

2021-11-01 22:48:22

Okulun ilk hafta yarım saat belki daha fazla yürüdüm erken saatte kalkıp ilk dolmuşla gidip ana cadde de indiriyor uzaktan gelmeme ragmen yemekanesi ücretli inanın evimde saat beşte oluyorum ve yorgun oluyorsun insanın okuyacagı varsada bu okula gelip giderken okuldan sogur hic tavsiye etmiyorum servis yetersis okul çok uzak dolmuş gitmiyor ( EVREN SEKİ BELEDİYE BAŞKANIN BUNU Bİ ANÖNCE ÇÖZMESİ GEREKİR .....)sabah satlerinde bizlerin halini görseler acırlar ve yagmurlu havalarda neyapcaz okulu tavsiye etmiyor.

2021-09-08 20:02:24

Gitmek için çok uğraştığım bir yerdi.93,8´le zor tutturmuştum.Öğretmenleri,spor salonları, yemekhaneleri,cafesi, kütüphanesi, öğrenci oturma odası,tenis kortu daha saymaya üşendiğim bir çok şey..hepsi çok güzeldi teşekkürler Hatice Hanım :)))))))))))))))))))

2021-08-14 15:53:05

Fen lisesi düzeyinde disiplinli ve çalışkansanız gelin gayet güzel

2021-08-14 15:45:53
BENZER OKULLAR
Yorum 2

Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Aldemir- Atilla Konuk Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Manavgat Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 35

75.yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Hatice Sezer Anadolu Lisesi kaç puan 2024 64.1163
Hatice Sezer Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Hatice Sezer Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Hatice Sezer Anadolu Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Hatice Sezer Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Hatice Sezer Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Hatice Sezer Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Hatice Sezer Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://manavgathsaol.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Hatice Sezer Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Hatice Sezer Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Hatice Sezer Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hatice Sezer Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız