Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi

Afyonkarahisar / Sandıklı

Hesapla
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi
Ekle
Ekle
38
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 428.7828
Yüzdelik Dilim 10.27 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi taban puanı 428.7828 tahmini yüzdelik dilimi 10.27.

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 428.7828 10.27
2022 394.8273 10.84
2021 366.5387 10.96
2020 391.1226 9.51
2019 420.7218 8.89
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
136
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi 2004 yılında açılmıştır. 2005-2006 öğretim yılında, Sandıklı Anadolu Öğretmen Lisesine tahsisli Mustafa Kemal İlköğretim Okulu binasında eğitim- öğretime açılmıştır.

PANSİYONUMUZ: 2009-2010 öğretim yılında yeni pansiyonumuz hizmete girmiştir. Pansiyonumuzda 100 erkek ve 100 kız öğrenci olmak üzere 200 öğrenciye hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz güzel bir binada barınma olanağı bulmaktadırlar.

Pansiyonumuz 25 kız bölümünde 25 erkek bölümünde 50 yatakhaneden oluşmaktadır. Her yatakhanede 4 öğrenci kalmaktadır. Pansiyonumuz 4 katlıdır ilk katında yemekhane bekleme/dinlenme salonu ve belletmen öğretmen odaları bulunmaktadır. Diğer 3 katı yatakhanelerden oluşmaktadır. Her katta banyo ve tuvaletler vardır.

Katlarda öğrencilerin çamaşırlarını hizmetliler eşliğinde yıkayabilecekleri ev tipi çamaşır makineleri bulunmaktadır. Çamaşırhanede öğrencilerin nevresimleri rutün olarak hizmitliler tarafından yıkanmaktadır.

Ayrıca 24 saat (lavabolar dahil) sıcak su bulunmaktadır. Yemekhanemiz aynı anda 250 öğrenciye hizmet verecek kapasitedir. Her öğün menüde 4 çeşit yiyecek bulunmakta ve her öğün menüler değişmektedir. Sabah kahvaltıları açık menüdür. Pansiyonda Her gece 3 belletmen öğretmen ve bir güvenlik görevlisi bulunmaktadır.
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi YKS Başarı Tablosu Okulumuz 2009-2010-2011-2012-2013-2014 yıllarında altı dönem mezun vermiş olup, yüksek öğrenime yerleşme başarısı ortalama %92dir.(öğrencilerimiz: Tıp fakültesi,Hukuk fakültesi, mimar-mühendislik fakülteleri ,eğitim fakülteleri ,iktisat idari bilimler, eczacılık fakülteleri gibi çeşitli fakültelere yerleşmişlerdir.)

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi 2016 üniversite yerleştirmelerinde başarıları ile istikrarlı çıkışını devam ettirmiştir. Okulun açıldığı tarihten buyana ilk defa 3 öğrencimiz tıp fakültelerine yerleşmiştir, Yine TM puan türünde Ankara Hukuk Fakültesine yerleşen öğrencilerimiz ...... 4107 inci VE .... 4750 inci olmuşlardır.

2016 yılı Üniversite Yerleştirme Sonuçlarında 72 öğrencimiz 4 yıllık fakültelere 2 öğrencimizde önlisans programlarına girmeye hak kazanmışlardır. Bu başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının bundan sonraki yaşamlarında da devam etmesini temenni ederiz.

2016 Yılı Üniversite Yerleştirme Başarısı
  • 3 TIP FAKÜLTESİ
  • 2 ANKARA HUKUK
  • 4 PSİKOLOJİ VE PDR
  • 3 MİMARLIK
  • 2 FİZYOTERAPİ
  • 11 MÜHENDİSLİK
  • 28 ÖĞRETMENLİK ALANLARI
  • 5 İLAHİYAT
  • 3 KAMU YÖNETİMİ
  • 4 VETERİNERLİK
  • 4 HEMŞİRELİK VE SAĞLIK ALANLARI
  • 1 ADALET,
  • 1 İŞLETME,
  • 1 DENİZCİLİK YÖNETİMİ
  • 1 ÖZEL GÜVENLİK
2015 yılı üniversite yerleştirme sınavlarına giren 108 öğrencimizden 100'ü 4 yıllık fakülteleri kazanarak fen lisemiz % 93'lük yerleştirme başarısı göstermiştir. Ayrıca tıp fakültesi kazanan öğrencimiz ....... MF puan türünde ilk beş bine girerek ilçe birincisi Ankara Üniversitesi hukuk fakültesini kazanan öğrencimiz ............ TM puan türünde ilk dört bine girerek ilçe birincisi olmuşlardır. Yabancı dil alan puanında 3 öğrencimiz ilk 500'e girmiştir

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi
  • Afyonkarahisar
    İl
  • Sandıklı
    İlçe
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi
  • Afyonkarahisar
    İl
  • Sandıklı
    İlçe

Adres: Çakır Mah.Toki Evleri YanıCihangir Cad.Selimiye Sk. NO14 Sandıklı

Tel: 02725112226

Fax: 02725125015

web: http://sandiklifenlisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi ile ilgili 38 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

herkese merhaba öncelikle buradaki siteyedüşecek kadar araştırma yapmanız çok hoş
Ben okula girdiğimde teog sınavı vardı ve hatrı sayırlır bir yüzdelik ile öğrenci alınıyordu
gittiğimde çok önyargılıydım,fakat öğrenciyi ezme gibi bir sorun ile hiçbir zaman karşılaşmadım
ilk yılımda sanırım 2016-2017 eğitim yılıydı
İlk yıl hocalarda biraz sorun vardı açıkcası
Size ya da ailenize önerebileceğim en net isim Çağla Toprak isimli matematik hocasıdır.
Kendisi hem eğitim olarak hem de insanlık olarak çok üst süzey bir öğretmendir
Eğer şuanki öğretim kadrosu olarak kafanızda şüphe varsa kesnlikle gözünüp kapalı gidebilirsiniz
kompleksli öğretmenlerin olmadığını bir çok sorununuzda yanınızda olacaklarını özellikle de mehmet kışpınar isimli öğretmenle çok iyi anlaşacağınızı düşünüyorum:D,
yönetim olarakta bu güne kadar her sözü için çabalayan boş konuşmayan ve başarılı olan Recep Çetin var diye biliyorum ve geldiği günden ber güveninizi kazanacağına eminim
ve en önemlisi yurt konusu;
aklınıza takılacak şeyler olarak telefon,yemek.ısıtma ve arkadaş ortamı
telefonda biraz sıkı olduklarını söylesem yeridir genelde okul çıkışı ailenizi aramak vs için 2 saatlik bir boşluk olur
yurda giriş saati erkendir yemek hava kararmadan verilir ve yoklama alınır
bu yüzden hazırlıklı olsanız daha iyi olur
ısıtma konusuna gelecek olursak ben odada,duşta ya da etütte hiç üşüdüğümü bilmem
ha evet bu arada günde 1.5 - 1.5 toplamda 3 saat etüt yapılır
çamaşır makinesi ve sıcak su konusunda endişe etmeyin yurtta bulunuyor zaten
arkadaş ortamına gelecek olursak ya da sandıklıdaki insanlara;
arkdaş ortamı ister istemez edineceksiniz çünkü her yurtta bu kaçınılmazdır
zaten okulun sporsal faaliyetleri olacağı için her hangi bir dalda yetenekliyseniz ççevreniz olacaktır
sandıklı insanlarından bir zarar görmedim 4 yıl boyunca
onun dışında okulunuz toki de yani şehirin dışında bulunuyor ama ortamı huzur verici ve bana güvenin ilk geldiğinizde biraz gariseseniz bile alışında gözünüz arayacaktır
dikkat edilmesi gereken konuda yura giremeyen puan olarak donlarda giren öğrencilere
eğer yer kalmazsa merkezde özel yurt bulunur ve ben 2 yılımı özel yrtta geçiren birisi olarak söylüyorum kışları çok soğuk olduğu için ve rüzgarlı olduğu için sabah okula giderken lanet okuyorsunuz bu kadarlık olacak artık .

2022-10-25 01:17:57

okulun yüzdeliği baya düştü ve eğer dışarıdan geliyorsanız bolvadin veya dinara bakın bence bolvadin eğitim olarak daha iyi dinar ise biraz eğitim olarak bolvadine göre daha kötü ama ilçesi iyi ama zaten şehir dışından gelen biri için eğitim daha önemli olduğu için ben bolvadindekini tavsiye ediyorum.Sandıklı zaten giderek düşüyor bu arada 3 okulu da ziyaret edip baya araştırdım bende şehir dışından geldim afyona ve en sonunda bolvadindeki fen lisesi benim için en iyisi oldu.Tabiki son karar sizin.

2021-08-02 23:20:36

tercih sonuçları açıklanalı neredeyse birkaç gün oldu, okul arayışında olan kişiler olacaktır bu yüzden yazayım. pansiyonda kalan bir arkadaş yazmış, pansiyonu tanıtacak şekilde daha çok. ben ilçeden geliyorum, yurtta kalsam (herhangi bir okulun yurdu) büyük uyum sorunu yaşardım ilçeden gelmek güzel avantaj oldu. her ne kadar canlı derslere ekran başında katlanmak zor olsa da iyi bir eğitim yılı geçirdim her şeye rağmen. okula oflaya puflaya gitmiştik, istemiyordum pek. sonrasında"iyi ki gelmişim" dediğim okul oldu. herkesten aynı yorumu duymanız pek mümkün değil çünkü bu benim görüşüm. öncelikle okulun kütüphanesini çok sevdim, sonrasında mis gibi öğretmen kadrosu var. çok eğlenceli insanlar, birkaçından korkuyorum ama onların da fena olmadıkları söylendi. elbette bir izmir fen, ankara fen değil; olamaz da. ama fen lisesi sonuçta. ha ben fen lisesine gidiyorum, kesin üniversitede kazanırım gözüyle bakarsanız ayvayı yediniz demektir. çünkü çalışmadan hiçbir yere varamazsınız, nerede olursanız. ki bu okulda daha fazla çalışmanız gerekli, elin fen lisesindeki öğrenci x çalışıyorsa siz 3x falan. çalışan kazanıyor, okulun yerleştirme oranı düşük gelebilir ama geçen yıllarda yerleşen öğrenciler hep kendisi yerleşti. okul kazandırmıyor üniversite, öğrenci kendisi kazanıyor. gelmek için gayet ideal bir okul.

2021-07-08 09:08:35

Yuzdelik 14 ile bu okula girebilirmiyim çok tercih alan bir okul mu

2021-07-02 07:52:20
Reklam

alt yorumlarda soru soran birkaç kişiye ithafen yazıyorum. öncelikle bu yıl benim burada ilk senemdi. gerçi pandemiden dolayı pek gidemesem de yeteri kadar deneyim yaşadığımı düşünüyorum. okulun pansiyonuna gelecek olursak pansiyon ortalama seviyede diyebilirim. pansiyon okulun tam karşısında. odalar 4 kişilik ama şu an pandemi dolayısıyla 2 kişilik. evet telefon yasağı var ancak pandemi nedeniyle bu yasaklar biraz gevşetildi ki öyle yasak dediysem de sürekli bi yasak söz konusu değil sadece belli sürelerde verildiği denildi bize. okulda da dolaplara koyabiliyorsunuz.
pansiyonda kalmanın iyi yanlarından
bir diğeri ise oluşan arkadaş ortamı. lise ortaokuldan tamamıyla farklıdır arkadaşlar. genelde lise arkadaşlıkları kalıcı olur derler ben de bu görüşe katılıyorum. pansiyona yerleştiğiniz an farklılık çekmiyorsunuz adeta. bizden üst sınıf olan arkadaşlar da bize çokça yardımda bulundu, onlara çok teşekkür ederim.
etütler ise okul bitiminden birkaç saat sonra başlıyor. gece 22.00´a kadar devam ediyor yanlış hatırlamıyorsam. ödev vs. yapmak veya çalışmak için uygun ortam oluşturuluyor, herkes istediği gibi rahatça çalışabiliyor.
bu okulu yazmak istiyorsanız düşünmeden yazabilirsiniz. ben okulumdan gayet memnunum. öğretmenleri olsun, arkadaşları olsun hepsi apayrı benim için. iyi ki yazmışım diyorum burayı. umarım yardımcı olabilmişimdir <3

2021-06-29 22:36:47

ben yazmayı düşünüyorum ama pansiyon hakkında bilgiye ihtiyacım var .

2021-06-27 12:51:32

Merak eden arkadaşlar gönül rahatlığıyla okuyabilir.4 sene boyunca bu okulda okudum ve deneyimlerimi aktarayım. Yurt; Genel olarak güzel bir yurdu var. Odalar 4 kişilik,2 tane ranza,4 tane dolabı var.Tuvaleti ve banyosu geçen sene yapılan tadilattan sonra gerçekten güzelleşti. Yeterli boyutta bir mescidi,yeterli sayıda etüt odası var.Genel olarak disiplinli bir yurt.Eğer etütlerde gırgır şamata yapmazsanız haftada 5 gün günde yaklaşık 3 saat etüt dışında çalışmasanız bile sizi özellikle 9 ve 10.sınıfta çok iyi yerlere getirir.Yurt bir zamanlar katı bir telefon yasağı vardı ama biraz daha hafifletildi.Benim şahsi fikrim öğrencilerin telefonları sadece etüte girmeden önce alınmalı ve diğer saatlerde ellerine verilmeli çünkü ders çalışmayacak adam her türlü çalışmaz.Okul;okulun bina olarak hiçbir eksiği yok herşeyi yerli yerinde o yüzde çok bahsetmeyeceğim. Eğitim kalitesi ve öğretmenler; Burada tamamen tarafsız yaklaşacağım.Bence okulun kalitesini belirleyen şey öğretmenlerden çok öğrencilerin kaliteli olmasıdır.Çünkü öğrenci kaliteli olunca iyi öğretmen o okula gelir zaten. Ama bahsedecek olursam 10 tane öğretmeni ele aldığımda 4´üne çok iyi 4´üne orta 2´sine kötü derim.Ama dediğim gibi STTFL´nin öğrenci kalitesi her geçen gün artıyor ve buna paralel olarakta daha iyi öğretmenler okula geliyor. Sandıklı İlçesi; Arkadaşlar Sandıklı küçük bir ilçe. Çok bir şey beklemek sizin için yanlış olur.Devasa alışveriş merkezi ,gezilecek çok fazla yeri yok. Ama ihtiyacınız olan her şeyi karşılayabilirsiniz. Okul ilçenin 1,5 - 2 km ötesinde TOKİ´de olduğu için genellikle çarşıya otobüsle gidersiniz. İsterseniz yürüyedebilirsiniz tabii.Sandıklı´nın yerlisi olan arkadaşlar size çarşıyı okuduğunuz süre boyunca tanıtır zaten.Yurtta kalanlar için benim söylemek istediklerim; Arkadaşlar yurda geldiğiniz ilk hafta aileniz sizi bırakması,etrafınızda ki kimseyi tanımaması vs gerçekten çok zor oluyor. Hatta bazı öğrenciler 2. veya 3. haftadan direkt kendi yaşadıkları illere ailesinin yanına nakil aldırabiliyor.Ama yurta kalmak ve arkadaşların birlikte 4 sene boyunca birlikte yemek, içmek,kavga etmek,eğlenmek ,gezmek bambaşka şeyler.Siz yaşamadığınız için bunu anlayamazsınız ama ben geçirdiğim 4 seneye bakıyorum ve içimden "keşke 9.sınıfın ilk gününe tekrar dönebilsem" diye geçiriyorum. Yani yurtta kavga da etsen, sınavdan düşük aldığın için moralinde bozulsa, ailenide özlesen bir şekilde hepsinin üstesinden geliyorsun ve 4 senenin sonunda binlerce "iyi ki" biriktiriyorsun. Ayrıca söylemek istediklerim; Ailemden sonunda ayrıldım, yeni bir ortama girdim, okula gideyim hemen sevgili yapayım kafasında olmayın. Çevrenizde daha okulun ilk haftasından sevgili edinen arkadaşlarınıza özenmeyin. Unutmayın siz okula okumak için gidiyorsunuz. Son olarak ;eğer bir kişi sizi Risale-i Nur okunan bir yere davet ederse o kişinin arkasından gidin. Emin olun daha iyi bir insana dönüşürsünüz.

2021-03-08 23:58:52

yeni öğrenci diyelim ] hangi sınıftasın belki ayni sınıfta çıkarizz

2020-08-31 21:25:23

Arkadaşlar sinif grubu kuruldumu whatsapp dan 9 A

2020-08-29 19:40:12
BENZER OKULLAR
Yorum 38

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 35

Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 42

Dinar Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 16

Süleyman Demirel Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi kaç puan 2024 428.7828
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://sandiklifenlisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi yorumları okuyabilir, Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız