Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi

Eskişehir / Odunpazarı

Hesapla
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
10
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 89.2258
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi Eskişehir ili Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "89.2258".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
89.2258
2022
84.7834
2021
76.7336
2020
69.3356
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi Milli Eğitim 24.09.2009 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuza 27.05.1983 tarihinde iç güvenlik mayın patlayıcı madde nedeni ile şehit olan Fazıl YILDIRIMın adı verilmiştir. Okulumuz 24 derslikten oluşmaktadır.

2009-2010 eğitim-öğretim yılında 4 sınıf ve 120 öğrenci varken, şu anda (2014-2015 eğitim-öğretim yılı) 21 sınıf 628 öğrenci bulunmaktadır.

VİZYON Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON Öğrencilerimizin; bilgili , becerikli , dürüst , sorumluluğunu bilen araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ 2014 Yılı Üniversite Başarı Durumunu İncele

Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Bulvarı No93 Odunpazarı / ESKİŞEHİR

Tel: 0 (222) 218 22 16

Fax: 0 222 218 28 67

web: http://fyal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi ile ilgili 10 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Hoca bırakıyor 1 puanla belge bile alamıyorlar hangi hoca olduğunu söylemem hepimizi yaktı üst sınıflarda öyle demiş puan tutuyor hoca yüzünden alamadık keşke başka matci denk gelseydi bize hoca benimle puan konuşmayın dedi bittik o kadar çalıştık sözlü yüzünden belge alamadık gelmeyin buraya

2024-01-14 22:09:01

Gelin takılırız

2023-10-24 19:15:57

Hangi bölümler var acaba bilgisi olan yazabilir mi ?

2023-07-03 20:17:45

Benim obp puanım 84,3181 sizce alırlar mı

2023-06-20 18:42:30
Reklam

Okul çok güzel , öğretmenleri çok müthiş öğrencilere büyük ilgi gösteriyorlar okul ortamı çok iyi tek bir sıkıntısı mevcut oda ulaşım sıkıntısı tek bir tramvay gitmekte otobüs ve dolmuslardan bahsetmiyorum bile
Okul merkeze çok uzak bir yerde olduğu için ulaşım skntsı cok var okul çıkışından sonraki iki . Üc tramvay tıklım tıklim dolu oluyor tramvay da 25 dk ara ile geldiği için bu durumda olsa gerek

2023-05-24 17:29:13

çoook harika müthiş üst düzey eğitim var gelmeyin!!!!

2023-05-15 22:43:46

Okul şehirden uzak olmanın avantajını taşıyor.Öğrenciler temiz ortamda, şehrin sakıncalı mekanlarından uzak güvenle eğitim öğretim görüyorlar. Öğretmen kadrosu çok iyidir.Akademik olarak öğrenciler iyi yetiştirilirler. En son 2022´de en alt sınır 84 oöbp ile öğrenci alınmıştır.90 ve üzeri birçok öğrenci 9.sınıfa kayıt yaptırmıştır. Sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil sınıfları mevcuttur. Okulun sportif aktiviteleri, kulüp çalışmaları çok iyi çalışmaktadır. Sporda masa tenisi, kız voleybol, kort tenisi, voleybol , futbol, futsal,boks, curley vb birçok alanda takımlar mevcuttur. Bu takımlar yarışmalara girerler, sürekli ödül alırlar.Mahalledeki tek spor salonu da okula aittir.Tiyatro kulübü her yıl liselerarası yarışmalara oyun hazırlar.Müzik kulübü yurtiçi yarışmalara öğrenci gönderir.Okul kütüphanesi güncel eserlerle zengindir, 5000´den fazla kitap vardır. Okul bilimsel yarışmalardaki çalışmalarıyla , çevre ile ilgili etkinlikleriyle de ses getirir. Okul kantininde her öğlen diğer aperitif yiyeceklerin yanı sıra çorba ve tavuk-pilav yapılıp satılmaktadır. Okulun bahçesi ,çevresi epey büyüktür.Depreme dayanıklı kayalık zemini vardır. Bina da sağlamdır. Okul her anlamda güzeldir.

2023-03-31 06:00:30

Canım okulum yaaaa mezun olalı 3 yıl oldu ama çok özledim. okulu ortamını çok iyi bir okul çok sevmiştim çabuk bitti ve mezun olduk

2021-04-08 02:33:01

Bu okulu yazmayı düşünüyorum tercihimde,okulda okuyan biri ya da okumuş mezun olmuş biri,eğer bunu görüyorsa yardımcı olabilir misiniz?Okulda dil bölümü var mı ? Ve not ortalaması kaç ?? Yardımcı olun lütfen

2020-05-25 18:23:46
BENZER OKULLAR
Yorum 4

Toki Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Seyitgazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Muzaffer Çil Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 5

Hüseyin Erçelebi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

Toki Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi kaç puan 2024 89.2258
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://fyal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız