Fatih Anadolu Lisesi

Eskişehir / Odunpazarı

Hesapla
Fatih Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
33
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 95.8860
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Fatih Anadolu Lisesi Eskişehir ili Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Fatih Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Fatih Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "95.8860".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
95.8860
2022
94.7787
2021
94.6010
2020
90.6696
Fatih Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Fatih Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Fatih Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi ilk mezunlarını 1998-1999 Öğretim Yılında Orta kısımdan vermiştir. Daha sonra, tüm liselerde olduğu gibi Fatih Anadolu Lisesinde Orta kısımlar kalkmış yerini Lise - Hazırlık sınıfları almıştır

Fatih Anadolu Lisesi; 2004-2005 öğretim yılında İki Ana Binada Toplam (22) derslikte eğitimi-öğretim yapmıştır. Ek Binalarda ise; Çok Amaçlı Salon, Müzik; Resim derslikleri ile Bilgi Teknolojisi sınıfımız bulunmaktadır. Bahçe içinde yine ayrı bir binada Yemekhane binası olarak kullanılmaktadır. Bu öğretim yılında Okulun giriş relovesi yenilenmiş, Okul Servis taşıtlarına bahçe içinde park yeri hazırlanarak trafik güvenliği sağlanmıştır. Okulun Fen laboratuvarı da standart hale getirilmiş, Fizik, Kimya ve Biyoloji laboratuvarı olarak toplam (3) laboratuvar öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Okulumuzun B/Blok Çok Amaçlı Salonunda modern bir kütüphane düzenlemesi yapılarak 21.11.2004 tarihinde elim bir kazada kaybettiğimiz çok sevgili öğrencimiz Serdar GÜLER anısına ailesinin katkılarıyla donatımı tamamlanarak Serdar GÜLER Kütüphanesi adı verilerek hizmete açılmıştır

Fatih Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Fatih Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Fatih Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Fatih Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Fatih Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Fatih Anadolu Lisesi
Fatih Anadolu Lisesi
  • Eskişehir
    İl
  • Odunpazarı
    İlçe
Fatih Anadolu Lisesi
Fatih Anadolu Lisesi
  • Eskişehir
    İl
  • Odunpazarı
    İlçe
Fatih Anadolu Lisesi
Fatih Anadolu Lisesi
  • Eskişehir
    İl
  • Odunpazarı
    İlçe

Adres: Gültepe Mahallesi Işıyan sokak No27 Odunpazarı Bld.Park Bahçeler Md. karşısı Odunpazarı

Tel: 02222257777

Fax: 02222257787

web: http://efal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Fatih Anadolu Lisesi ile ilgili 33 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Yabancı dil sınıfı açılıyor mu acaba. (İngilizce)

2022-07-04 19:55:41

Ortam iyi mi

2022-02-17 07:39:58

Selam. Okulu beğendim iyi bir okula benziyor ama okulun ortamı hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Öğretmenler, sosyal aktiviteler ve okulun öğrencilerini çok merak ediyorum açıkçası. Eskişehir Anadolu Lisesi gibi eğlence olsun diye küçük sınıfları ezen, okulun ilk gününde başından aşağı bir şeyler döken bir öğrenciniz yoktur umarım. Tercih etmek isterim ama tedirginim. Bilgi verir misiniz?

2021-07-06 22:04:03

obpm 96,5 komsu kayit alani gozukuyor sizce girebilir miyim

2021-07-05 02:05:19
Reklam

Benim obb 93 ve 650 m uzakta girermiyim

2021-07-01 03:17:57

Benim obb 93 ve 650 m uzakta girermiyim

2021-07-01 03:14:54

Okula yerel yerleştirmeyemi öncelik veriliyor yoksa okul başarı puanına mı
Benim okul başarı puanım 91 kusuratlı beni alır mı

2021-06-30 20:55:09

Okula yerel yerleştirmeyemi öncelik veriliyor yoksa okul başarı puanına mı
Benim okul başarı puanım 91 kusuratlı beni alır mı

2021-06-30 20:49:29

okulun taban puanı gerçekten 90 mı ?
Ben okulu aradım 93 dediler.

2021-06-30 16:03:59
BENZER OKULLAR
Yorum 10

Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Alpu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Nadir Şimşek Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 33

Fatih Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Fatih Anadolu Lisesi kaç puan 2024 95.8860
Fatih Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Fatih Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Fatih Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Fatih Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Fatih Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Fatih Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Fatih Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://efal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Fatih Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Fatih Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Fatih Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fatih Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız