Haldun Koşay Anadolu Lisesi

İzmir / Menemen

Hesapla
Haldun Koşay Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
6
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 69.7342
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Haldun Koşay Anadolu Lisesi İzmir ili Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Haldun Koşay Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Haldun Koşay Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "69.7342".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
69.7342
2022
55.8384
2021
56.5365
2020
42.1562
Haldun Koşay Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Haldun Koşay Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Haldun Koşay Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

1992 yılından bu yana MEB yasal mevzuatı çerçevesinde hizmet veren Haldun Koşay Anadolu Lisesi, sürekli gelişim anlayışı içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda zenginleştirdiği birikim ve deneyimini eğitim ve öğretimle bütünleştirerek Atatürk İlke ve İnkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetiştirmek okulumuzun vazgeçilmez amacıdır.

Öğrencilerimizin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden zihinsel, duygusal, fiziksel ve sosyal açılardan bir bütün olarak gelişmesini; doğaya ve çevresine duyarlı, tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, tarih bilincine sahip, ulusal ve evrensel insan kimliğini taşıyam, birey haklarının bilincinde olan, etik değerlere sahip , Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin barış dolu bir dünya için sorgulayan, yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Haldun Koşay Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Haldun Koşay Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Haldun Koşay Anadolu Lisesi
Haldun Koşay Anadolu Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Menemen
    İlçe
Haldun Koşay Anadolu Lisesi
Haldun Koşay Anadolu Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Menemen
    İlçe
Haldun Koşay Anadolu Lisesi
Haldun Koşay Anadolu Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Menemen
    İlçe

Adres: Zeytinlik Mah. 9020 Sok. No31 Asarlık/Menemen İZMİR

Tel: 02328410212

Fax: 02328412673

web: http://haldunkosayanadolulisesi.meb.k12.tr/

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Haldun Koşay Anadolu Lisesi ile ilgili 6 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Haldun koşay lisesi iyi bir lisemi?öğretmenleri nasıl iyilermi?

2022-08-02 18:47:31

buraya dusen kisiler genelde villakent anadoluya falan gitmeuw calisiyo ama ben ikisine de gittim ve kesinlikle buraya gidin derim. yan taraftaki meslek biraz sikintili olsa da bulasmadiginiz surecw bir sey olmaz. ulasim acisindan eshot ile gidebilirsiniz, servis yok. ama ogretmenler asiei guzel ve okul ueni oldugu icin kolej gibi hissettiriyor. onlar disinda kantini biraz kucuk ama evden uemek getirmek daha mantikli. neyse menemende yasiyoesaniz ve eger ortalamaniz 90 altiysa buraya gidin bence menemen ataturkten bile daha iyi … ben 84 ortalama ile gidiyorum 👍🏼

2021-11-24 21:20:43

bu okul nasil iyi mi

2021-10-28 18:37:24

birşey sorabilirmiyim bunun şimdiki puanı kaç acaba acil yazarsanız sevinirim

2019-06-24 13:23:50
Reklam

Hocaları baya iyi dıstan kötü dursa da içi müthiş bende orada okuyorum 1 senem kaldi ve ayrilcagim için çok üzülüyorum

2018-05-29 00:14:06

mütiş bi yer

2018-04-12 16:31:24
BENZER OKULLAR
Yorum 46

Çiğli Yıldız Tınas İzmiroğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 10

Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 30

Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 67

Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Mehmet Ali Lahur Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Haldun Koşay Anadolu Lisesi kaç puan 2024 69.7342
Haldun Koşay Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Haldun Koşay Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Haldun Koşay Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Haldun Koşay Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Haldun Koşay Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Haldun Koşay Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Haldun Koşay Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://haldunkosayanadolulisesi.meb.k12.tr/), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Haldun Koşay Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Haldun Koşay Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Haldun Koşay Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Haldun Koşay Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız