Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi

İzmir / Foça

Hesapla
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
8
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 84.2704
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi İzmir ili Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "84.2704".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
84.2704
2022
76.8110
2021
75.4095
2020
83.1061
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Reha Midilli Anadolu Lisesi 18 Eylül 2005 tarihinde, kendi binası olmadığı için Cemil Midilli Lisesi bünyesinde iki şube ve 58 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır.

18 Kasım 2005 tarihinde okul binasının temel atma töreni yapılmıştır. Yeni binamız 15 Eylül 2006 tarihinde geçici kabulünün yapılıp teslim edilmesiyle 18 Eylül 2006 tarihinde eğitim-öğretime başlamış,22 Şubat 2007 yılında dönemin İzmir valisi Sayın Oğuz Kaan Köksal tarafından resmi açılışı yapılmıştır.

Okulumuz çevre ilçe ve belde halklarının da ilgisini çekmekte olup yalnız Foça´nın değil çevre ilçelerinde sayılı, tercih edilen okullarından biri olma yolunda ilerlemektedir.
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Atatürk Mahallesi 172/5 Sokak 35687 Foça İzmir

Tel: 0232 812 61 00

Fax: 0232 812 69 64

web: http://rehamidillianadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi ile ilgili 8 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Belki de ülkemin en güzel manzarali okulu.Neden düşük ortalamayla alır ki?proje okulu olmamasını geçtim en az 92 ve uzeri bir obp ile almalı.çok üzülüyorum Foça adına büyük bir kayıp.8.sinif öğrencileri ne için çabalıyor?İzmir´deki liseleri tutturmak için yarışıyor.oysa ki güzel Foçamın, güzel insanının okulu var.Bu okulu yükseltelim nolur başka ilçelere kaymasın cocuklarimiz o kadar yol gidip gelmesinler.
İlk açıldığı seneleri anımsıyorum da başarı ortalaması çok yüksekti ve cok muhendisler çıkmıştı.cunku başarıları yüksek çocuklar vardı.
Bu okulu yükseltmek tercih yapacak olan çocuklarımızın elinde.OBP 90 ve üzeri olan öğrenciler lütfen başka ilçelere kaynatalım. okulumuza sahip çıkalım, yükseltelim.

2023-07-15 01:59:07

ortalamam 82 sizce bu liseye girebilir miyim ve kemalpaşa armutluda yaşıyorum

2023-06-25 01:30:52

Obp puanı 71 küsür okula gire bilir mi dışarda kaldı öğrenci
Cemilin ortamı kötü gitmesini istemiyoruz

2023-05-12 14:27:17

Nasil bir okul egitim anlaminda.Bu okula giden ya da bu okulu bilen biri varsa cevap yazar misiniz

2019-05-21 00:33:57
Reklam

pansiyonunuz niye yoqqq ookulu hiç beğenmedim ordaki koltuklarda sırf dikkat çekmek için hadi eywallah

2018-02-05 08:24:28

Assagida ki yorumu yaoan arkadasin kafasindan lazim

2017-09-29 13:05:37

okul sana benziyo hadi by ihihihi

2017-06-05 12:59:16
BENZER OKULLAR
Yorum 47

Fatma Aliye Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 22

Şehit Önder Turğay Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 62

Kipa 10. Yıl Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 25

Kemalpaşa Ferzent Bulum Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

50. Yıl Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi kaç puan 2024 84.2704
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://rehamidillianadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız