Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi

İzmir / Çeşme

Hesapla
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
3
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 360.9015
Yüzdelik Dilim 23.18 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi İzmir ili Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi taban puanı 360.9015 tahmini yüzdelik dilimi 23.18.

Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 360.9015 23.18
2022 - -
2021 93.9323 -
2020 93.6492 -
2019 - -
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
0
2021
0
2020
0
1995-1996 eğitim-öğretim yılında Süleyman Sami Sarı Anadolu Lisesi olarak eğitime başlayan okulumuz ilk mezunlarını 2001-2002 eğitim-öğretim yılında vermiştir.2007 yılı şubat ayında Musalla mahallesindeki yeni binasına taşınan okulumuzu Hayırseverlerimiz Hayriye-Nuri Ertan yaptırmıştır. Bu nedenle okulumuza Hayriye Ertan´ın rahmetli anne ve babasının isimleri verilmiş olup, okulumuzun adı Hacı Murat Hatice Özsoy Anadolu Lisesi adını almıştır.

Okulumuz yarımada bölgesinin ilk anadolu lisesi olup, Çeşme ve yarımada eğitimine büyük katkı sağlamıştır. Okulumuz, yurdumuzun değişik yerlerindeki üniversitelere öğrenciler yerleştirmiş, buralarda yetişen öğrencilerimiz, avukat, mühendis, mimar, eczacı, diş hekimi, doktor, mütercim, tercüman, Öğretmen, akademisyen, bankacı, kamu yöneticisi, girişimci ve bir çok meslek alanında görev yaparak vatana hizmetlerini sürdürmektedir.

Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Çeşme
    İlçe
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Çeşme
    İlçe
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Çeşme
    İlçe

Adres: Musalla mah. 1077sok. No8 ÇeşmeİZMİR

Tel: 0232 712 74 75

Fax: 0232 712 20 44

web: http://hacimurathaticeozsoy.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi ile ilgili 3 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Yahya çıkmıştı bana bari anadoluya gideyim deyip nakil yaptırmaya gittim ataturk, yasar ve haci murati tercih ettim. Kaç gündür atatürkte nasıl bıçaklanmadan yaşayacağım diye düşünüyodum bugün bi baktım sonuçlara hacı murat çıkmış güzel liseye benziyor bakacağız artık. Gelecek sene lgsye girecekler umudunuzu hiç yitirmeyin hadi görüşürüz

2023-07-31 18:22:57

bu liseye nakil olalı 1 sene oluyor.öncelikle nakil olduğum lise bergama fendi fakat evimiz çeşmede olduğu için çok zor ulaşım vardı.şimdi diyeceksiniz fen lisesinden bu liseye mi nakil olunur ben oldum şahsen okuldaki herkes kaliteli insanlar.lisede bu güne kadar sayısal alanda 5 veya 10 tane tıp çıkmış sanırsam.bende bunlardan birisi olacağım umarım herkese öneririm kaliteli bir okul :D

2021-09-16 16:14:12
BENZER OKULLAR
Yorum 47

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 67

Alp Oğuz Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Bornova Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 51

Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 8

Atatürk Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi kaç puan 2024 360.9015
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://hacimurathaticeozsoy.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Hacı Murat-Hatice Özsoy Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız