Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi

İzmir / Bornova

Hesapla
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
76
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 95.8421
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi İzmir ili Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "95.8421".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
95.8421
2022
94.8440
2021
95.6924
2020
94.3857
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 1995 yılında bölgemizin önemli iş adamlarından Cem BAKİOĞLU tarafından 5000 m2 lik hazine arazisi üzerine inşa edilmiştir. Açılışı aynı yıl Dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman DEMİREL tarafından yapılmıştır. Bu açılış  okulumuza ayrı bir onur kaynağı olmuştur. İhtiyaç karşısında 2004 yılında, aynı hayırsever  tarafından 15 derslik ve bir Kapalı Spor Salonu   olmak üzere ek binanın eğitim öğretime katılması sağlanmıştır. 2005 yılına kadar Genel Lise statüsünde olan okulumuz, 2005-2006 öğretim yılından itibaren Anadolu Lisesi olarak işlevini sürdürmektedir. 
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi
  • İzmir
    İl
  • Bornova
    İlçe

Adres: Evka 3 Mh. 126/3 Bornova İzmir

Tel: 232 3752858

Fax: 232 3752669

web: http://cbal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi ile ilgili 76 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba ben bu sene bu okula geldim. Okulu biraz anlatıyım. Öğretmenleri genel olarak tabiki kötüsü de var. Sınıflar 9 larda yaklaşık 35 kişi ama üst sınıflarda daha kalabalık diye biliyorum kalabalık bir okul ama garip bir şekilde sığıyoruz. Etkinlikleri kursları var örneğin korosu var baya kalabalık. Futbol voleybol hentbol masa tenisi ve gitar kursları var. 2 kapalı spor salonu, 2 hatta 3 müzik sınıfı bir kimya labaratuvarı bir resim atölyesi bir aktif ders çalışıp kitap alabileceğiniz kütüphane var. Klüplere gelifrek aktif olan klupler var(kütüphane ve felsefe özellikle) olmayan klüpler var. Okul bayramlara güzel hazırlanıyor. Gelelim kötü yanlara. Öncelikle sınavsız alan okulların genel sorunu okula kopya ve doldurma puanlarla haketmeden gelen öğrenciler. Ama asıl sorum kesinlikle ulaşımdır. Kkula giden otobüs hattında iki devlet ve birçok özel okul olduğu için otobüse binmek işkence. Özellikle dönüşlede bir buçuk saat beklemişliğimiz var(tabi okulun ilk zamanlarıydı daha sonra buda oturuyor ama ulaşım çkk büyük sorun). Okul küçük olduğu için bazı imkanları kötü. Konferans salonu büyük değil haliyle. Okul kantininin yemekleri çok kötü(ama yemekhanenin güzel olduğu söyleniyor). Şuan alkıma bunlar geldi. Okula gelmeden okulu gezmenizi öneririm(okulun içi güzel bence). Okula gelicekseniz iyi ve kötü yanlarını(özellikle ulaşımını) gözden geçirmenizi ona göre karar vermenizi öneririm. Ben okulda henüz yeniyim şuanlık memnunum.

2023-12-15 18:46:13

şu an 12. sınıfım ve 4 yıl önceki aklım olsaydı asla ama asla burayı yazmazdım, burayı ikinci tercihe yazan ellerim kırılsın.
okul izmir´in ortalama ile alan en yüksek liselerinden biri olmasına rağmen hiçbir aktivite vs. yok, sınıflar aşırı kalabalık (okulda 1300 öğrenci var), biyoloji kimya laboratuvarı gibi yerler hiçbir şekilde kullanılmıyor ve her yıl kulüp seçimi yapılıyor ancak bu kulüplerin hepsi sözde. bunlara ek olarak okulun konumu çok kötü bir yerde, 4 yıl boyunca dağın başına gidip geleceksiniz.
cbal pişmanlıktır, ortalamanız yetiyorsa suphi´yi yazın zaten suphi´ye gidemeyenler ortalamalarını yüksek tutup suphi´ye geçmeye çalışıyorlar sene içinde.

2023-11-11 23:22:43

Kac sınıfı var sınıflar kac kişilik

2023-08-13 14:36:01

Bu okulun kulupleri, kulüp imkanlari nasil?

2023-07-31 15:36:27
Reklam

Merhaba okul hakkında biraz bilgi verir misiniz? Sosyal etkinlikleri öğretmenleri eğitim kalitesi vb. Suphi tutmazsa burayı düşünüyorum.

2023-07-05 15:04:54

merhaba,
evka-3 oturuyorum
ortalamam 95
bu okula alınır mıyım.

2023-07-04 15:40:58

Merhaba, ortalamam 96 bu okulu ilk tercihe yazmak istiyorum, ikametgahım konak tutar mı sizce? Aslında ortalama tutar bence de ikametgah sorun mu?

2023-06-29 18:57:46

Merhaba arkadaşlar benim obp 90.86 sizce bu yıl cem bakiye girebilirmiyim ?lütfen cevap verebilirmisiniz...

2023-06-29 13:12:29

9. sınıf için gelmek istiyorum obp puanım 95.0422 beni alırlar mı ? rehberlik hocası adrese dayalı alındıgını ve beni alamayacaklarını söyledi bornovada oturuyorum

2023-06-26 23:16:14
BENZER OKULLAR
Yorum 6

Zeynep-Hasan Erçelebi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 62

Kipa 10. Yıl Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 41

Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Bayındır Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Kiraz Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi kaç puan 2024 95.8421
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://cbal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız