Ziya Gökalp Anadolu Lisesi

Erzurum / Palandöken

Hesapla
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
5
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 69.7763
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Ziya Gökalp Anadolu Lisesi Erzurum ili Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Ziya Gökalp Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Ziya Gökalp Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "69.7763".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
69.7763
2022
72.3260
2021
69.6662
2020
70.2272
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Ziya Gökalp Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Ziya Gökalp Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Yenişehir de orta öğretim alanındaki ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla Hacı Salih Efendi Mahallesinde yeni bir lisenin açılması gündeme gelmiş, ve bu amaçla 1997 tarihinde yapımına başlanan okul binası 1999 yılında bitirilerek hizmete açılmıştır. Büyük Türk mütefekkiri, Ziya Gökalp´in adını alan okulumuz 1999-2000 Öğretim Yılında 25 öğretmen ve 750 öğrencisi ile eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Büyük Atatürk'ün izinde , çağdaşlık meselesini yarınlara aktarmak isteyen Ziya Gökalp Lisesi kısa bir süre içerisinde ilimizin önemli bir eğitim kurumu haline gelmiş; spor, sanat, kültür faaliyetlerinde ve yarışmalarında , bölge, il, ülke ve hatta dünya çapında dereceler elde etmiştir.

VİZYON Erzurum'da akademik ve mesleki alanda basarili, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilen, sosyal, kültürel, sportif ve sanat alanlarında etkin ve donanımlı bir eğitim ve bilim merkezi olmaktır.

MİSYON Doğru ve büyük hedeflere,doğru yöntemlerle varılacağının bilincinde ve sorumluluğunda milli ahlak anlayışına uygun olarak, çağın getirmiş olduğu eğitim öğretim anlayışını, tekniklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek yüksek öğrenime ve hayata hazır öğrenciler yetiştirmektir.

Ziya Gökalp Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Ziya Gökalp Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Müftü Solakzade Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No 41 Palandöken / ERZURUM

Tel: 442 315 42 90

Fax: 0442 317 16 21

web: http://palandokenzgl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi ile ilgili 5 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Herkesi alıyorlar ortalama 60 yüksek olsun yeter eski bir okul buraya gitmeyin Harput kapıya gidin

2020-09-23 16:41:54

Adı kulağa itici gelebilir ama gerçekten çok güzel bir okul, özellikle öğretmenleri gerçekten çok iyi ve disiplinli. Bu okulda, Okumak isteyen her şekilde okur.

2020-08-15 00:46:34

Keşke Eren Gibi Gönlü Ve Aklı Zengin Olan Bir Öğrenci Olsam Yav Arkadaş Adam Mecidiyede Okuyacak Ben İşte Yukarda Gördüğünüz Bu Fakirhanede Okuyacam Ahh Eren Ahh Keşke Senin Gibi Olabilsem

2019-08-10 17:52:23

Ben 216 Puanla Buraya Yerleştim Çok Mutluyum Sizde Buraya Yerleşin Gelin Buraya Sizde Burda Okuyun Bir Arkadaşım Mecidiyede Okuyacak O Yüzden Biraz İmreniyom Olsun Yeni Fakir Hanemizde Güzel

2019-08-08 15:00:10
Reklam

Benim puanım 368,6 arada 0,3 puan fark var nakil vericem 10. Sınıfım gelir mi

2018-08-05 00:05:07
BENZER OKULLAR
Yorum 11

Erzurum Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Yusuf Ziyabey Kız Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 18

Harput Kapı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Tekman Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Fuat Sezgin Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi kaç puan 2024 69.7763
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Ziya Gökalp Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Ziya Gökalp Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://palandokenzgl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Ziya Gökalp Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Ziya Gökalp Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ziya Gökalp Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız