Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Maltepe

Hesapla
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
26
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 343.5977
Yüzdelik Dilim 27.41 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 343.5977 tahmini yüzdelik dilimi 27.41.

Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 343.5977 -
2022 348.8402 20.76
2021 308.7312 24.45
2020 357.5995 17.48
2019 373.1903 19.27
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
128
2022
120
2021
90
2020
120
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Maltepe İmam Hatip Lisesi 1992-93 Eğitim Öğretim Yılında Kadıköy İmam Hatip Lisesinin şubesi olarak açılmış, 11.12.1995 tarihinde ise müstakil olarak eğitim-öğretime başlamıştır. 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılında okul bünyesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi açılmıştır.

Okulumuza 2019- 2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren merkezi sınavla öğrenci alınan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak öğrenci alınacaktır.

Okul Tanıtım Videosunu İzleyin

Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No 20 Maltepe / İstanbul

Tel: 02164412225

Fax: 02164590246

web: http://maltepeihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 26 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Bi arkadaşım nakil yaptircak puanı 341 alirlarmi

2024-02-10 18:27:35

Kızım bu okuldan mezun oldu biz eğitim kalıtesı idarenin disiplini ve en ufak bır detayda acıl çözüm odaklı olması ve ayrıca Müdirenin bayan olması cok artı katıyor erkek ve bayan rehberlik bır kızım daha olsa kesınlıkle hiç tereddüt etmeden vereceğim okul
Biz bu okula geldığımızde müdire hanım da yenı gelmiştı fakat her yıl okulun içinde değişen fiziki yapı k6zlar için oluşturulan kafe tarzı yaşam alanları bodrum rutubet ve çöp doluyken spor salonu ve sinema salonuna dönüşmesi yeniden s6fırdan inşa edilen alanlar her şey evlatlerımızın ıyı bır eğitım alırken kalıtelı de zaman gecırıyorlar bu okuldan daha ne istenebilirki

2023-09-06 10:35:25

Okulumuzda sadece bir sene geçirme imkanım oldu. Ama bir sene geçirmeme rağmen çok fazla bilgi kazandım. Gerek öğretmen bakımından, gerek sınıftaki öğrenci sayısı bakımından, gerek ingilizce ağırlıklı sınıflar bakımından, gerek temizlik bakımından ve daha sayamadığım pek çok şey bakımından bulabileceğiniz yazilabileceginiz en iyi okullar arasında kesinlikle yer almalı.

2023-08-14 00:26:52

okul hakkında burası fen ve proje okulu diye geçtiği için ona göre bazı sorumlulukları var ayrıyaten en başından bunun farkında olup ona göre tercih yapılması görüşündeyim. sonradan zorlanabilirsiniz şahsen buradaki eğitim konusunda zayıflıkları olduğu kanaatindeyim. kızımda bu okulda okuyordu sonradan bazı öğretmenlerinin öğrenci ayrımı yapma durumundan ve bir kaç idari sorunlar yaşadığımızdan kızımı okuldan almak zorunda kalmıştım. idarenin kesinlikle zayıf olduğunu ve öğrenciler için yeterli olmadığını düşünmekteyim maalesef.

2023-07-18 14:50:31
Reklam

iyisiyle kötüsüyle okulu tamamladım. ortalama bir üniversiteyi de kazandım. umarım benim için en iyisi olmuştur. okulla ilgili görüşlerim bazı öğretmenlerimizin öğrenci ayrımı yapma durum vardı bu beni çok üzüyordu ama her ortamda illa öyle kişiler olur diye fazla da bir şey demek istemem iyi öğretmenlerimde vardı çünkü.onun dışında idaremiz maalesef kötüydü o konuda hiç memnun değilim rehberlik olarak da ** diye biri vardı bence kız okulunda kadın rehberlik olmalıydı bir arkadaşımın rehberliğe gitme durumu olduğunda da sıkıntılar çekmişti ve öğretmen sanırım fazla resmi ve tekdüze mi konuşuyormuş ne arkadaşımda kendini iyi ifade edememişti o zaman ve ağlamıştı elimden de bir şey gelmemişti ama eğer bu yazıyı okuyan yetkili kişiler varsa bu rehberlik değişimi yapılırsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.bir de kuran derslerimizde erkek hocalar giriyordu dinen de eğitim amaçlı dahil olsa bir kızın bir erkeğin yanında kuran okurken sesini duyurmasında dinen caiz değil bunada bir çözüm olsa mesela meslek dersi hocaları kurana değilde hadis dersine yada tefsir tarzı derslere girerse daha iyi olabilir diye düşünüyorum.okulda serbest giyim var benim açımdan güzel bir şeydi o açıdan fazla bir şey demiyorlardı ve telefon normalde serbest değil kutulara koyuyoruz ama onuda tek tokayla makasla falan açıp derslerde bakıyorlardı keşke toplansa çünkü baya bir dikkat dağıtıyordu telefonlar.onun dışında okulumuzda konferans etkinlikleri oluyor bu güzel bir faaliyet.yani bir sürü iyi siyle kötüsüyle şeyler var ama fazla uzatmak istemem geneliyle ortalama bir okul.eğer evinize yakınsa gelebilirsiniz.ama uzaktaysa da geleyim diye uğraşmayın bence benim puanım buraya yetiyor diye gelmiştim uzakta oturuyordum normalde.hatalarımdan ders çıkarıp ona göre çalıştım dershaneye gittim ve kazandım çok şükür. yani burada imkansız değil iyi bir yer kazanmak ama zor cidden. ve bizim okulda kurs sistemi var para verip yazılıyorsunuz genelde orada ki öğrencilere diğer kursa gitmeyen öğrencilere kıyasla çok daha destek veriyorlar onuda bilin derim.kısaca okulun iyi yanları etkinliklerin ve bazı öğretmenlerin iyi olması.kötü yanıda ayrım yapılması ve yine bazı öğretmenler.

2023-06-22 20:35:21

TELEFON SERBEST MI

2023-03-10 12:04:52

Buradaki yorumlardan dolayı o kadar üzüldüm ki, gerçekten buraya gelmeden önce bu yorumları okusaydım tercih listeme bile yazmazdım ama iyi ki okumamış ve yazmışım bu okulu. İlk olarak idareci hocalarımız gayet iyi ve anlayışlı kişiler,. -burası bir okul ve resmi kurum olduğundan dolayı- takdir edersiniz ki kurallar var. İkinci olarak ise hocalarımız gayet iyi, pek fazla hocanın dersine girmedim 11. Sınıfa geçiyorum bu sene ama dersine girdiğim hiç bir hocanın hakkını veremem, bana sadece eğitim olarak değil manevi yönden bile çokça şey katan bir okul. Gelmeyi düşünüyorsanız şüphe bile etmenize gerek yok.

2022-09-04 21:47:13

okul kıyafetlerine karışırıyolar mı sweatshirt giyecegimiz zaman icimizde okul forması olmalı mı

2022-08-31 11:30:19

eğitim açısından nasıl bir okul? buraya gelmeyi düşünüyorum da

2022-08-01 15:11:32
BENZER OKULLAR
Yorum 140

Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Çatalca Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi. Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 121

Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 140

Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Beylikdüzü Musa Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 343.5977
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://maltepeihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız