Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Eyüpsultan

Hesapla
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
67
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 342.6074
Yüzdelik Dilim 27.65 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 342.6074 tahmini yüzdelik dilimi 27.65.

Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 342.6074 -
2022 320.1157 29.10
2021 307.7906 24.72
2020 345.4832 20.98
2019 359.1328 23.29
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
90
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Eyüp Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Fizik/Kimya/Biyoloji Laboratuvarı, bir adet Hüsnü Hat Çalışma Salonu, bir adet Sunum Odası, bir adet Bilişim Teknolojileri Salonu, bir adet Toplantı Salonu, 2011- 2012 eğitim öğretim yılında hizmete girmiş modern bir kütüphane, ayrıca tatbikat camii altında yaklaşık 400 kişilik bir konferans salonumuz bulunmaktadır.

Ayrıca okulumuzda okulların eğitim öğretime açık olduğu günlerde, Ensar Vakfı tarafından 500-600 öğrencimize ve personelimize öğle yemeği verilmektedir.

Okul Tanıtım Videosunu İzleyin

Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: 5.levent mah.Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No 24/4 Eyüpsultan/İSTANBUL

Tel: 0212 564 90 90

Fax: 0212 615 45 32

web: http://eyupihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 67 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Bu yıl okul puanı ne kadar olacak

2023-06-25 16:13:47

Okul gayet yeterli. Seminerlerle öğrenciler bilgilendirilir. Öğretmenler açısınsan derse göre değişir fakat kötü öğretmen yoktur. Bazı öğretmenler cidden değerli. Okul kıyafeti eskisi kadar dilkat edilmiyor ama yeni okula geçilince güzel kıyafet yaptırılabilir. Telefonlar bi ara toplanmıyordu ama öğrenciler yüzünden toplanmaya başlandı. Ek dersler arapça siyer kuran tdb 10. Sınıfta hadis osmanlıca ekleniyor Osmanlıca da zorlanılmıyor zor değil kesinlikle hadislerde hadis szberletiliyor 10 tane falan dönem başı. Öğrenciler sınıfa göre değişir o kadar kötü öğrenci yok yani. Ben seviyorum sevmeyenler de var. Ama sınav zamanı gelince zorlanıyor insan ki bu yüzden düzenli çalışılması gerekli. Yani güzel mükemmel değil ama diğer okullarla karşılaştırırsam Alibeyköy anadolu da güzel puanınız yeterse orayı önerebilirim fakat diğer liseleri önermek istemiyorum ortam açısından kalabalıklık açısından düzeni açısından uygun değil diye düşünüyorum. Alibeyköy anadolu çok kalabalık bunu göz önünde barındırmamız gerek. Ama bu sene okulumuza geçicez bu yüzden çok mutluyuö asla başka okula geçmem eğitim açısından dershanesi olacak okulumuzun çok yeni okul olucak bu yüzden geçen seneye göre bu seneye göre daha iyi olacak okulumuz.

2023-04-21 10:14:48

Telefonlar toplanıyor mu

2022-08-29 06:19:31

Kırtasiye listesi veriliyor mu

2022-08-27 22:35:44
Reklam

Bu okul hakkında bilgi verebilecek biri yok mu ? Hocalar falan nasıl vs.

2022-08-20 14:38:57

Okul idaresi ve öğretmenleri dört dörtlük. Misafirlikten ötürü sıkıntılar var tabii fakat okulun yeni binası çok güzel olacak. İdareci Dilek hanım, Ayhan bey ve Ercan bey ve ve özellikle tarih öğretmeni Nigar hanım çok iyi eğitimciler. İyi ki kızım bu okulu tercih etmiş.

2022-08-18 20:54:24

Okula gelmek isteyenler için ben okulu beğenmiyorum daha iyi gidebileceğiniz proje imam hatipler var okulda her gün birden fazla olay oluyor eğitim olarak Fen ve Sosyal bölümü olduğunuz halde bir şey değişmiyor sadece fen lisesi kitapları ve daha zor sınavlar servislerin bazılarında emniyet kemeri bozuk forma ise yürüyememek için yapılmış adeta hocalardan iyilerde var ama idare pek iyi değil gözlerinizi ilk büyülüyorlar sonra öyle olmadığını anlıyorsunuz ve pişman oluyorsunuz top bile oynanmasına izin vermiyorlar izinsiz boş derslerde kütüphane ya da mescide gidemiyorsunuz ki FS olmanıza rağmen ekstra bir aktivite yapmıyorsunuz klüpler var ancak aktif değil sanatsal olarak etkinliği neredeyse hiç yok çoğu öğrenci nakil aldırmaya çalışıyor dini eğitim olarak da güzel değil

2022-04-19 18:46:00

Okulu gerçekçi bir şekilde yorumlamak gerekirse ve yorumlarımızın başkalarının okula gelip gelmemesini etkileyeceğini düşünürsek dedikleri kadar iyi bir okul değil. Öncelikle şuan binamız yapım aşamasında olduğu için Hacı Osman Torun Anadolu İmamhatip lisesini ikiye bölünmüş bir şekilde paylaşıyoruz . Gerek karşı okulun erkek okulu olması gerek misafir okul olduğumuz için bazı şeylere ulaşımımız kısıtlanıyor . Yapılacak olan okula ise 1 yıl sonra geçileceği söyleniyor fakat bu 1,5 yada 2 yıla kadar çıkabilir .Okul yapım aşamasında olması durumunda haliyle ortaokul bölümü, 12. sınıflar . ve 9-10-11 ler farklı okullara dağıldı bu sebeple idare de sürekli farklı okullarda olabiliyor. Derslere gelecek olursak evet bazı branşların öğretmenleri çok iyi ama aynı şekilde dersi yarım yamalak anlatan , dersi toplayamayan hocalar ve sohbet olarak geçen derslerde oluyor . Hatta bazı hocalar not yada defter dahi tutturmuyor . Evet okulun proje sınıfları var genelde 2-3 tane oluyor fakat yerel olarak gelen öğrencilerden farklı bir eğitim verilmiyor , sayısal derslerde fen bilimleri liselerinin kullandığı kitaplar kullanılıyor ama mesela hoca normal sınıflar da da proje sınıflarında da aynı slayt üzerinden ders anlatıyor . Aynı zamanda gelirken mesleki dersleri de göze almalısınız . Okuldan nakil aldırmak isteyen çoğu kişi bu derslerin bazı sayısal derslerden dahi çok olmasından kaynaklı gitmek istiyor .

2021-10-10 18:21:40

Harika bir okul Allah hepinize kazanmayı nasib eylesin inşAllah

2021-10-09 19:09:27
BENZER OKULLAR
Yorum 69

Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 129

Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 64

Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 342.6074
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://eyupihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız