Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Esenyurt

Hesapla
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
48
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 377.1905
Yüzdelik Dilim 19.72 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 377.1905 tahmini yüzdelik dilimi 19.72.

Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 377.1905 -
2022 348.1466 20.94
2021 341.0359 16.15
2020 370.5878 14.09
2019 381.5825 17.08
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
90
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Güzelyurt Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, İMKB katkısı ile İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmış olup 2012 yılının Eylül ayında tamamlanarak hizmete girmiştir. Okulumuz 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Esenyurt ilçesine bağlı Güzelyurt İmam Hatip Lisesi olarak eğitime başlamıştır. 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında ise Güzelyurt Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesine dönüşmüştür. Okulumuzda lise grubunda 530 öğrenci, ortaokul grubunda ise 520 öğrenci toplamda ise 1.050 öğrenci eğitim görmektedir.

Eğitim- öğretim için mükemmel bir alt yapıya sahip olan Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitim öğretim tarihimizdeki yerini almak için çalışmalarına devam etmektedir. Beş dönem mezun veren okulumuz altıncı dönem mezunlarını vermeye hazırlanırken bir yandan da LGS ve üniversite sınavında gösterdiği başarılarla göz doldurmaya devam etmektedir. Ayrıca Türkiye'nin farklı illerinde bulunan Anadolu imam hatip liselerinde başarılı olan öğrenciler nakille okulumuza kabul edilmektedir. Okulumuzun idari kadrosu bir müdür, dört müdür yardımcısı ile 55 kadrolu öğretmenden oluşmaktadır

Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Güzelyurt Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No 48 34510 ESENYURT/İSTANBUL

Tel: 02128543525

Fax: 02128543010

web: http://guzelyurtaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 48 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Şuan bu okulda okuyorum 8.sınıfım çok güzel bir okul gelmenizi tavsiye ederim fakat okul forması çok kötü özellikle okul fırkası çok bunaltıcı ve çok rahatsız edici ve bazı hareketleri kısıtlıyor neyse 2.olarak voleybol sahası yağmur yağınca gölet oluyor ve 2hafta boyunca kurumuyor.3.olarak bazı din hocaları dinden soğutmaktan başka bişey yapmıyorlar ama bunlar kötü tarafı şimdi ise iyi olan taraflarını söyliyim çok temiz okul bahçesi kocaman voleybol topları çok kaliteli(mikasa ve avessa) müdür yardımcıları bir sıkıntı varsa ilgileniyor

2024-02-24 11:09:17

Ben bu okulda 10. sınıfım. Okulun üniforması artık gri (lise kısmı için.) (ortaokullar için pembe) lacivert hırkası var üst üniformanın üstüne giyerlerse ortaokullar için sorun olmaz ve İngilizce hazırlık sınıfı var. Akıllı tahtalar da bazı öğrenciler ders dışında her şeyi yapmasın diye öğretmen gözetiminde kullanılabiliyor. Öğrencilerin izinsiz tahtayı kullanmaları yasak. Telefonları okula evi uzak, yürüyerek, metrobüsle gelenler getirebiliyor, ders saatleri içerisinde telefon dolaplarına koyuyoruz. Ders saatleri içerisinde telefon kullanmak yasak. Başörtü rengi de siyah ya da lacivert olabiliyor, sebebi ise bazı öğrencilerin desenli başörtü takabilecek olmaları olduğunu düşünüyorum. Renkli takmak istiyorum diyorsanız tavsiye etmem. Çünkü disiplinli bir okul. Ayrıca takı takmak ve oje sürmek de yasak. Yeni bir okul. Depreme dayanıklı bir okul. Hazırlık sınıfları (Hazırlık A - Hazırlık B ve Hazırlık C) iyi. Fen ve sosyal bilimler proje okulu dur. Sayısal (fen) ve eşit ağırlık bölümü var. Sözel bölüm yok. Güzel etkinlik, yarışma ve projelere katılabilirsiniz. Özellikle geçmiş hazırlık sınıflarından birinin İngilizce Hamlet tiyatrosunu izledim geçen sene ve İngilizceyi çok iyi konuşuyorlardı. Çok güzeldi, oyunculuklar harikaydı. Daha sonra o oyun 1.lik ödülü aldı bir yarışmada ama adını hatırlamıyorum, müdiremiz duyurusunu yapmıştı oradan biliyorum. 9. sınıfta Arapça hocamızla tüm sınıf bir yarışma kazanmamız sonucu falafel yedik. Yani bana giren Arapça hocası da iyiydi, yüksek almamız için çok uğraşıyordu. Eğer Arapça yüzünden bu okulu istemiyorsanız ama Kuran dersleri sizi zorlamayacaksa seçiminizi gözden geçirebilirsiniz. Ama ben Kur'an'da zorlanırım derseniz pek tavsiye etmem. Çünkü bu okulda garipsediğim tek şey Kuran-din öğretmenlerinin matematik öğretmenleri kadar disiplinli olması. Ayrıca benim 9. sınıfın başında Kuran hocam olan hocamız müdür yardımcısı oldu. Zaten Müdiremiz iyi ben 10. sınıf oldum (yeni oldum) yeni sınıfımı görmek için bir gün önceden gittiğimde bana çikolata verdi. Okul üniforması nın yeni rengini nasıl olduğunu sordu sabahları bahçeye iner ve indiğinde genellikle öğrencilerin hal hatırlarını sorar. Okul kütüphanesine yeni kitaplar gelmesi için bayağı çaba sarf etmiştir (Sadece kitaplar, öğrencileriyle ilgilenmesi değil hem disiplinli hem de işini iyi yapan bir müdire dir kendisi). Okulun farkedilen bir özelliği de sınıfların çok temiz olması. Okulun hemen yanında bir park da var, belki arkadaşlarınızla okul sonrası gidebilirsiniz. Parktan okulun duvarı görünüyor, o kadar yakın. Bu okulun gerçekten benim sınıfın başındaki Kur'an hoca mı olan hocamızın müdür yardımcısı oldu. Eğer yüzdelik diliminiz yüksekse başka bir okul tercih edebilirsiniz ama biraz düşükse (10-13) (benim zamanım için şimdiki yüzdelikleri bilmiyorum) bu okul iyi bir tercih olabilir. Olabilirdiyorum çünkü artı ve eksilerini tartarak bu okula (bu durum sadece bu okul içinde değil okul zamanımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz bir yer ve bu tüm okullar i

2023-09-11 18:28:00

Ben bu okulda ortaokul okudum gerçekten bu kadar güzel okul yok hele bu çevrede 8.sinif olarak her hafta hemen hemen deneme yapıyorduk aman 5.ajnif aman 9.sinjf diyip umursamazlık asla yok herkese güzel bir şekilde eğitim veriliyor goruceginiz en kaliteli öğretmenlere sahibiz bu çevrede ben bu okula gelmeyi düşünmüyorum aslında yuzdeligim daha düşük olsa gelirdim ama daha yüksek o yüzden istediğim bir okul var ama onun haricinde yuzdeligi 10, 12 civarj olanlar bir sn bile düşünmesin sosyal etkinlikler alanında bile o kadar büyük başarıları var ki açıkçası ben çok memnunum gönlünüz rahat olsun orada zaten öğrenciler evdeymjs gibi hissediyor .

2023-07-09 14:04:59

Arkadaşlar okula nakil yüzdelik dilim le mi oluyor taban puanım 338 ama yüzdelik 16 10.sinif

2023-01-12 00:56:26
Reklam

Orta okulu burada okuması için öğrencinin hangi sınava girmesi ve başarılı olması gerekli?

2022-12-01 17:42:08

Arkadaşlar sorubakta yazılmamış, sanırım bir sorun var. Okulda İngilizce hazırlık var. Hazırlık istiyenler bir göz atabilir

2022-07-04 22:40:49

Eğer üniforma giymeyi sevmiyorsanız, bu okul aklınızdan bile geçmesin; okulun üniforma rengi pembe, bir çok şey yasak var, okulda Kpop demek hatta Kore kelimesi bile yasak. Akıllı tahta kullanmak yasak. Okulda başörtü rengine bile karışıyorlar

Telefon asla kullanamazsınız, sadece metrobüs, yürüyerek vb. İle gelebiliyorsanız getirebilirsiniz okula.
Kesinlikle bazı hocalar ayrımcılık yapıyor, bunu gördük, gördüm ve yaşadım da. Müdür yardımcıları ve bazı hocaları çok tatlı ve iyiler. Eğer bu dilimi aldıysanız bu okula gelmenizi önermem, bende zaten gitmeyi düşünüyorum. Son olarak söylemek gerekirse aşırı disiplinli bir okul ama disiplini biraz fazla kaçırmışlar.

2022-02-17 21:01:30

okulda dil bölümü varmı ? eğer varsa nakil aldırmak istiyorum çünkü

2022-02-14 21:18:12

dil sinifi acilacak mi nakil almak istiyorum

2022-02-13 22:23:23
BENZER OKULLAR
Yorum 136

Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 47

Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 16

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 140

Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 377.1905
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://guzelyurtaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız