Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Çekmeköy

Hesapla
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
24
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 312.1348
Yüzdelik Dilim 35.91 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 312.1348 tahmini yüzdelik dilimi 35.91.

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 312.1348 -
2022 293.6918 38.74
2021 277.3438 35.51
2020 344.5692 21.26
2019 359.5057 23.18
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
90
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Amacımız; Bilgisini ve imanını kendisine rehber edinen, kültürel mirası değerlendirebilen, düşünen, sorgulayan, üreten ve sosyal akışa öncülük eden bireyler yetiştirmek. İnsana, düşünceye, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının benimsenmesine katkıda bulunan, bilgiyle hikmeti bütünleştiren, öğrencilerini aktif ve verimli kılan ideal bir eğitim kurumu olmak hedefindeyiz.
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Çekmeköy
    İlçe

Adres: Mehmet Akif Mah. Necip Fazıl Kısakürek Cad. No8 Çekmeköy/İSTANBUL

Tel: 02166426298

Fax: 02166426299

web: http://caihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 24 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Arapça dersleri vs. Sıfırlanmış öğretiliyor cevaplaya bilirmisiniz

2023-07-23 17:53:46

Ben bu sene sayısaldan mezun oldum.Okulda öğrenci seçme var DYK kursu açarsam şu öğrenci için açarım diyen sözde hocalar var.örnek de veririm mesela bu sene sayısaldan mezun olan * mesela.Ben öğrencilik hayatımda bu kadar pohpohlanan şişirilmiş bir öğrenci görmedim. Yüksek ihtimal bu sene YKS´DE patlamıştır.Kendisine soru sorsan on defa okur anca anlar sonra çözmeye başlar. Çözemesse de kunduza atak ordan bakalım der anca öyle çözer.Bunun gibi 2-3 öğrenci seçip onlara biraz daha fazla önem veriyorlar. Dershanelerin burs imkanını falan onlara veriyorlar sadece. Özel belgeleride onlara veriyorlar.Çok fazla artıları olmamalarına reğmen.Artı PYBSS bursunuda onlara veriyorlar aylık 850 TL gibi bir rakam 4 sene boyunca.Deneme konusunda sıkıntı yok yapıyorlar fazlasıyla.Bu okula geliyorsanız kitap sıkıntısı da çekmessiniz.Spor tesisleri falan ondada sıkıntı yok. Camide var okulda çok güzel bir camii. Turnike geçiş sistemi var öğrenci okula girdiğinde veliye mesaj gidiyor. Yemekhaneside var. Temizlik konusunda sıkıntı yok okulda gayet temiz bir okul.Tercih edicek öğrencilere bunları söyleyebilirim. Bu arada sayfanın admini de bu yorumu silme lütfen eleştiriye açık olmalısınız ki okulun eksiklerini kapatabilesiniz. Sadece güzel yorumlarla gelişemessiniz. Çaihl sorubakta da attığım okul değerlendirmelerini silmissiniz. Aynı buradaki gibi bir yorumdu oda. Bence silmemelisiniz ve eleştiriye açık olmalısınız artık oranın da admini kimse bilmiyorum umarım oda okur bu yorumu da vazgeçer oraya yazılan olumlu olumsuz eleştirileri silmekten.öğretmenlerde gayet ilgili bu arada. Soru götürürseniz eğer müsaitlerse hiç çekinmeden çözerler.

2023-07-01 18:47:13

Okul imkanları güzel ama öğrenci seçip onun üstünden gidiyorlar ******

2023-06-29 22:00:48

Okulun İmkanı Çok Var Ama Biraz Kuran Dersleri Zor Hocalar Çok İyi Aile Gibi Yaklaışıyolar Adem Hoca Melikşah Hoca Turan Hoca Ahmet Hoca Çok İyi Hocalar Onlarla Konuşunca İnsanın Derdi Kalmıyor Sırf Bu Okula Gelinicekse Onlar İçinde Gelebirsiniz
Saydığım Hocalar DiğerHocalar Gibi DersAnlatıp Geçmezler Bana Adamalığı Öğretiller Heleki Adem Hoca

2023-05-30 22:38:30
Reklam

İmkanınız Varsa Gelmeyin Okulda Cami Spor Salonu Olduğuna Bakmayın ben 271 almıştın çıkmaz diye burayı yazdın nasıl oldu anlamdım bir anda burası çok sevndim zaten ya meslek lisesine gidicektim ya buraya sonra dönem basladı çok pişman oldum sakın çıkmaz diye yazmaayın çıkar

2021-11-08 21:19:41

Merhaba ben busene bu okula geldim ve şuanda 9 sınıfım sizlere okul hakkında merak ettiklerinizi cevaplıycam ilk olarak sınıf mevcudumuz 30 kişidir ancak kontenjan boşlugü ve bu korona dönemi nedeniyle 25 ile 27 arasında gelip giden bir sınıf mevcudumuz var okulumuz sayısal ağırlıklı bir okuldur dil ve sözel okumak istiyenler üzüle bilir ama hersene değişme ihtimali olsada genelikle dil ve sözel sınıfı açılmaz öğretmen kadrosu kesinlikle muhteşemmm böyle iyi bir kadronun olcanı hiç düşünmezdim nerdeyse tüm hocalarımız türkiyenin en köklü okullarında mastır yapmış ve çök güleryüzlüler ve dersler çok eğlenceli geçiyor kuran dersinde hiç zorlama yok her hafta okudunuz ezberleri düzeltebiliyorsunuz ama busene saten çok kolay ve puanları fazla fazla veriyorlar sınıfın tamamının kuran notları 95 ile 100 arasında gayet iyi notlar arapça dersi de ayn öyle gayet kolay okulumuzun yerleştirmeleride gayet iyi hersene 10 tane mühendis tıp hukuk diş hekimliği gibi bölümler çıkmakta son olarak işe okulumuzda 3 katlı camisi spor salonu her ders için ayrı bir labaratuar ev sıcaklığında tam yatmalık bir sohbet odası kuran dersimizi burda işliyoruz ve kuran dersinde sınıf 2 ye bölünüyor bunu söylemiyi unuttum kuran dersinde sınıflar 13 kişi filan oluyor herneyse bide okulumuza halı sahada yapılcani hocamızdan duydum. spor solonumuzda gayet büyüktü yeterli yani .sınıflarda baya baya büyük. Benim diyeceğim bukadardı gelmek istiyenlere bol şans (okul ıçın soyleyebilceyim tek kötü şey bu sene okulun puanını çok düşmesi sınıfta 300 altı alan 1 kişi var ama onun dışında puanları iyi 380 puan ´le gelen bile var bide okulun küçük bir kısmı orta okullar için bu nerdeyse çoğu imam hatip te var bahçemiz ve kantin ortak bide yemek hane ama tenefüslerde lise kısmına giremiyorlar okulun yüzde 90 ´ni liseliler için nerdeyse)

2021-10-24 22:27:35

Okulda Fen Ve Sosyal Bilimler Okulu Diye Duydyum Bunlar Alanmı

2021-08-12 11:57:14

sınıflarımız gayet büyüktür hatta baya büyüktür okula gelirseniz anlarsınız okulumuzu sınıfları30 ile 25 kişi arasındadır faza gibi görüne bilir ama baya baya büyük sınıflarımız vardır harbiden (:

2021-08-08 14:18:55

9 sınıf adlı kişi yalan bilgiler paylaşıyorr okul 4 yıldır proje okulu ilahiyat mezunu olan kişi sayısı çok az okulumuz tıp mühendisli hukuk gibi mesleklerden de baya mezun vermektedir 2018 2 tıp 1 hukuk çıktı diye hatırlıyorum okulumuzun 3 katlı bir camisi yapılmaktadır okulumuzda istediniz nerdeyse tüm destekler verimektedir bilgisiyar sınıflaarı vb herşey vardır sınıf larımız çok büyüktür nerdeyse 50 kişinin bile sığacağı kadar büyük sınıflar vardır okulumuzun sporsolonuvardır orda futbol basketbol voleybol vb sporr dallarını yapa bilirsiniz okulumuzun kötü yanı orta okullarla beraber olmasıdır ama orta okul için verilen kısım gayet küçüktür okulun yüzde85 liseliler içindir (ortalama) ama orta okullarda sınavla girdikleri için salakdeiller zor bir sınavdan sonra buraya gelebiliyolar okula geçen sene 385 puanla geldim 10 sınıf öğrancisiyim okulumuza gelecek herkeze bol şans (not okulumuz fen bilimleri müfredatı işlenmektedir 9 sınıfta 4 10 sınıfta 3 11 ve 12 2 ders arapça görmekteyiz arapçadan korkusuolan lar için iyi birşey bu arada çok kolay bir dil ingilizceyi yapabilenbirinin arapçada zorlanması nerdeyse imkansız bide okulumuzun saatleri 8.50 3.50 diye hatırlıyorum )

2021-08-08 14:12:59
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 201

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 8

Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 47

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

İstanbul Ticaret Odası 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 312.1348
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://caihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız