Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Bayrampaşa

Hesapla
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
54
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 401.0411
Yüzdelik Dilim 15.11 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 401.0411 tahmini yüzdelik dilimi 15.11.

Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 401.0411 -
2022 367.6709 16.28
2021 340.0126 16.38
2020 370.7882 14.04
2019 391.0418 14.83
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
60
2021
60
2020
120
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında halen geçici olarak kullandığı Bilal-i Habeş Camii Kuran Kursu binasında 28 öğrenci ile hizmete açılmıştır.

25 Ocak 2013 tarihinde temeli atılan yeni binamızın inşaat çalışmaları devam etmekte olup gerek Belediye gerekse sponsor firma yetkilileri yeni eğitim öğretim yılına binayı yetiştireceklerini ifade etmişlerdir. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında binamız yetiştirilememiş, mevcut Kur'an Kursu binasında çalışmalara devam etmekteyiz. Fiziki yer sıkıntısı dolayısıyla bitişiğimizde bulunan Şakire Sadi Obdan İlkokulu bünyesinde de bir şube açılarak öğrenci ve velilerimizin kayıtlarda mağdur olmamaları sağlanmıştır.

Bilal-i Habeşi Camiinin yanında yer alan okul binası bitişik nizamda yapılmış iki bloktan oluşmaktadır. Bloklardan biri Camii görevlilerinin lojmanı olarak kullanılmakta diğer blok ise okul olarak kullanılmaktadır. Giriş üzerine 3 kattan oluşan binamızın giriş katta öğretmenler odası, 2 derslik ve mutfak bulunmaktadır. 1.Katta Müdür Odası ve 2 derslik, 2.katta 3 derslik ile Rehberlik Servisi yer almaktadır. 3.katta ise 3 derslik bulunmaktadır. Derslik sıkıntısı nedeniyle Kur'an Kursu eşyalarının muhafaza edildiği deponun bir bölümü de dersliğe çevrilerek derslik olarak kullanılmaktadır. Şubemizin 1 tanesi Şakire Sadi Obdan İlkokulunda bulunmaktadır.

Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son teknoloji ile donatılmış derslikleri aracılığıyla öğrencilerin düşünce dünyasını ve keşfetme duygusunu geliştirmeyi ilke edinmiştir.

Okul Tanıtım Videosunu İzleyin
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kocatepe Mah. 1. Sk. Alıya Izzet Begovıç Kız Anadolu Imam Hatıp Lısesı Blok No: 7 Bayrampaş

Tel: 02124370170

Fax: 0

web: http://bayrampasaaihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 54 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Hazirlik sinifinda okuyan biri olarak söylüyorim çok güzel bir okul din ağırlıklı degil

2024-01-30 10:15:27

Eski yıllarda hazırlık olduğu doğru mu

2023-09-12 17:06:11

Selam burayı düşünüyorum sizce nasıl bir okul burayı mi tercih etmeliyim yoksa obp ile mi

2023-07-05 13:00:00

Doğrusu bu arkadaşlar, lütfen kanmayın. Labaratuvarlar zaten sınıf olarak kullanılıyor. Derste falan da kullanılmıyor. Okulun gurur tablosuna da bakın lütfen, düzgün bir başarı çıkaran çok az kişi var. Lütfen düzgün düşünüp gelin, sonra pişman olmayın. Idarecilerin her dediğine de kanmayın. Diğer idareciler gibi sizi okula çekmek için abarta abarta anlatıyorlar her şeyi.

Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :0
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3173
Yemekhane :1
Revir:1

2022-07-20 12:36:25
Reklam

merhaba,

başakşehir , kayaşehir bölgesine servis var mı acaba ?

2022-07-13 11:11:32

4 sene okulu deneyimlemiş biri olarak yazmak isteyenleri bilgilendireyim. öncelikle ortam açısından oldukça kaliteli bir okul diyebilirim normal bi anadolu lisesindeki rezilliklere maruz kalmayacağınız iyi aile çocuklarının olduğu bi okul bu konuda iyi ki aliya diyorum gerçekten meslek dersi hocaları da oldukça donanımlı iyi insanlar. fakat okuldaki tüm hocaların ortak bi sıkıntısı var sınavlarda zorlama canlarından gidiyormuş gibi sözlü notu verme yani bu okulda ortalama bi öğrenciyseniz yüksek ortalama beklemeyin. okulun fiziki şartları açısından dıştan güzel bol aktiviteli bir okul gibi gözükebilir ama böyle bir düşünceniz de olmasın sene içinde okulumuzdan motivasyon amaçlı üniversite gezileri istedik asla oralıklı olmadılar. idareciler hiç okul onların sorumluluğundaymış gibi davranmıyorlar her şeyin öğrencilerin yapması gerektiğini düşünüyorlar 12. sınıflar olarak güzel bir anımız olsun mezuniyet yapalım istedik hiçbir türlü okulun öğrencisiymişiz gibi asla davranmıyorlar diploma töreninde verilen diplomaların kurdele parasını dahi karşılamayacaklarını söylemişler? yani bu okula gelecekseniz bu tür sosyal şeylerin vs olmasını beklemeyin arkadaşlar şahsi görüşüm okula daha atılgan emek veren sosyal idareciler lazım eski müdiremiz zeliha hocanın değerini bilememişiz o cidden kaliteli işler yapmaya çalısıyordu umarım gelecek olan müdür çok iyi olur ve okul daha sosyal ve kaliteli olur şimdiki gibi giderse okula adımınızı bile atmayın derim başka ihlleri de değerlendirebilirsiniz civarlarda oldukça iyi okullar mevcut

2022-06-03 20:57:12

Arkadaşlar kuran hafızı olmak istiyorum inşAllah bu okulda böyle bir çalışma var mı acaba ?

2022-01-27 01:44:03

Arkadaşlar arapça eğitim nasıl ?
Öğretmenler iyi mi ?

2022-01-17 21:10:27

Arkadaşlar okulun kütüphanesi ile ilgili bilgi verir misiniz ?
Kitab sayısı , kategoriler fazla mı , kütüphane geniş mı merak ediyorum . Kitablara ilgiliyim eğer olurda inşAllah bu liseye gidersem kütüphanesi benim için çok önemli , yararlanmak isterim .
Birde sınıflar kaç kişilik ?
Şimdiden çok teşekkür ederim , buradaki yorumlar bir öğrencinin hayatını etkileyebilir arkadaşlar lütfen ilgi ve hassasiyetle bilgi verelim . (•‿•)

2022-01-16 15:17:45
BENZER OKULLAR
Yorum 169

Bahçelievler 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 14

Fuat Sezgin Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 401.0411
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://bayrampasaaihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız