Kadir Has Anadolu Lisesi

İstanbul / Maltepe

Hesapla
Kadir Has Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
788
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 457.8705
Yüzdelik Dilim 5.15 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Kadir Has Anadolu Lisesi İstanbul ili Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kadir Has Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Kadir Has Anadolu Lisesi taban puanı 457.8705 tahmini yüzdelik dilimi 5.15.

Kadir Has Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 457.8705 5.15
2022 433.3619 4.81
2021 414.1964 3.90
2020 432.1207 3.37
2019 456.8458 3.49
Kadir Has Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
218
2022
204
2021
204
2020
280
Kadir Has Anadolu Lisesi, Devlet-Vatandaş İşbirliği çerçevesinde işadamı Sayın Kadir Has tarafından yaptırılmış ve MEB'e hibe edilmiştir. Cumhurbaşkanlığı Konsey Üyesi Nejat Tümer Paşanın ziyaretleriyle, 22 Eylül 1986da eğitim-öğretime açılmıştır.

1992-1993 eğitim-öğretim yılında Yabancı Dil Ağırlıklı Lise uygulamasına geçilmiştir. 1995-1996 eğitim-öğretim yılı itibariyle de Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür.

Kadir Has Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Kadir Has Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Kadir Has Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu
2023 Başarı Durumu 2022 Başarı Durumu
2021 Başarı Durumu 2020 Başarı Durumu
2019 Başarı Durumu 2018 Başarı Durumu
2017 Başarı Durumu 2016 Başarı Durumu
2015 Başarı Durumu 2014 Başarı Durumu
2013 Başarı Durumu --

Kadir Has Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kadir Has Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Kadir Has Anadolu Lisesi
Kadir Has Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Maltepe
    İlçe
Kadir Has Anadolu Lisesi
Kadir Has Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Maltepe
    İlçe
Kadir Has Anadolu Lisesi
Kadir Has Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Maltepe
    İlçe

Adres: Kazım Karabekir Mah. Varinlioğlu Cad. No. 92 Melikgazi

Tel: 02164175956

Fax: 02163660187

web: http://kadirhasanadolu.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kadir Has Anadolu Lisesi ile ilgili 788 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

öğretmenleri harika olmasına karşın, okula gelen öğrenci kalitesi hep yerlerdeydi, başarının sadece derslerle olduğunu düşünene ve öğrenci kayıran bir öğretmen kadrosu var (hepsi için söyleyemem) öğretmenlerin de harika olduğu konu ders anlatmak ama aşırı derecede ayrım yapılıyor ve hissettiriliyor. sanki demişler ki kadirhas çevresinde oturan tüm sıkıntılı ama ders anlamda başarılı insanları buraya toplayın. ve ta daaaa ortaya kadirhas AL çıkmış. yaşadığınız zorbalıklar bitmez belki biter diye düşünürsünüz. tabi sizin arkadaşlarınız iyi olur umarım. ben olsam burayı tercih etmezdim zaten göründüğü gibi başarısı da her geçen yıl düşüyor ve kimse böyle bir okulu seçmek istemiyor. ben anadolu lisesinde okumak istiyorum ve kadirhasa yakın dilimle olsun diyorsanız ben sizin yerinizde olsam bir dakika daha durmam gidip kartal anadolu ya da hayrullah kefoğlu seçerim. bu okuldaki insanların egosundan ( BOŞ ŞİŞİRME) geçilmiyor ama hayatınıza da çok önemli bi şey katmıyor...

2024-04-11 11:50:30

Kötü yorumların birçoğu abartı, güzel bir lise hayatı geçirebileceğiniz , akademik ve sosyal ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir yer. Hocalarımız ile iletişim zor değil, hocalarımızın çoğu ellerinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Tabii ki kadroda değişiklikler yaşanabilir, bu durum her okul için geçerlidir ama Kadir Has´ın kültürüne hakim olan uzun yıllardır okulda olan hocalarımız da vardı ve bizleri en iyi olmamız için yetiştirmeye çalıştılar. Yalnız demeden geçmeyeyim okul yönetimi ve az olmakla beraber bazı hocalar gerçekten kötüydü bizi yordukları çok durum oldu , umarım bu durum düzelmiştir. Sözel derslerde genelde sunumları öğrenciler yapardı, hocalarımız da destek olurdu. Bunun önemini üniversiteye geçince daha iyi anlıyoruz. Sunum becerisi, bireysel araştırma, kendi başına öğrenme ve grup çalışması her öğrencinin kazanması gereken yetkinliklerden. Sayısal derslerde soru çözümüne ve ödevlere önem verilirdi. İngilizce eğitimi son derece iyiydi, ingilizce hocaları yoğun ama geliştirici bir program ile ilerliyorlardı. Bizim zamanımızda gezi vs gibi sosyal etkinlikler sayısı hiçe yakındı, bu durum kötüydü ama hala aynı mı bilgim yok. Genel olarak aklıma gelenler bunlar, yazmayı düşünenler endişelenmesin ; zorlanacağınız ama sonrasında geliştiğinizi anlayacağınız bir dönem olacak. Lise hayatında her şeyi okuldan beklemeyin kendinizi geliştirin, hobiler edinin. Üniversite sınavını gözünüzde büyütmeyin ama çalışmayı da aksatmayın. Lise yılları sonradan çok özlenir, kıymetini bilin.

2024-02-14 16:08:46

Bu okula 3 yıl önce covid döneminde okulu görmek için gelmiştik oğlum yüzde 3.20’lik dilime girmişti ve okulun müdür yardımcısı, tercih öncesi okulu görmeye gelen aday öğrenciler ve veliler ile toplantı salonunda bir araya gelmiş, okulu tanıtıyor, soruları cevaplandırıyordu. Hiç unutmuyorum demişti ki bu okul yüzde 1 ve 2’lik dilimdekilerin okulu, yüzde 3’lük dilimdekilerin girme şansı çok az :))) Çok üzülmüş, arkamıza bakmadan çıkmış ve tercih listemizden çıkarmıştık. O yıl KHAL yüzde 3,47 ile kapatmıştı.. şimdi baktım da bu sene yüzde 5’lik dilimdekileri almış, seneye de yüzde 6’lar 7’ler gelir. Buradan sadece yüzde 1-2’lik dilimdekilerin müdür yardımcısı olmak isteyen ama olamayan o beyefendiye selamlarımı iletiyorum 😁

2024-02-09 20:15:12

E okul kontenjanda 454,90 la nakil olunuyor..buradaki bilgiler hatalı..

2023-12-25 20:28:03
Reklam

Kadir has yonetimden tut ogretmen kadrosuna kadar kotu bir okul. Iyi ogretmeni elinde tutamaz. Okulda yonetim bizim parasini odeyecegimiz geziyi reddeder. Hocalarda hep yakinir "gezi yapmak istiyoruz idare sikinti cikariyor".bari 3 5 gezi yapin. sadece uni gezisi yapan ve onu da her siniftan 2 3 kisi olucak sekilde kurayla secilen bir sistem. Yani 2. Geziye gitmeniz cok zor okulda cok az gezi oldugu icin talep cok. Ogrenciler olarak baska okullara cok ozeniyoruz. Telefon vermez hadi meb kurali her sabah 1 saat yol gelip 8.30 da ders baslamasina ragmen 8.20 de gec sayilirsiniz. Evden gelene kadar sabahin korunde yorulmaniza ragmen her sabah seni okul kapisinin onunde bekletir sonra derste enerjik olmani bekler. Okul idaresi her sanslari oldugu zaman okulun ekonomik acidan cok kotu oldugunu dile getirmesini bilir ve sizden(ailenizden) para ister. Tabi zorunlu degil ancak rahatsiz edici duruma geliyor bir sure sonra. Kantin desen pahali ancak ordaki ablalar cok guler yuzlu o yuzden laf edemiyorsun. Hocalarin bazilari com basarili eglenceli ve sizi derse katiyor ama bu hocalarin dersinize girmesi bir mucize olur. Eger kadir hasi bir hedef olarak goruyorsaniz gormeyin 1 2 seneye elini kolunu sallaya sallaya giricek herkes. Sosyal acidan kendisini gelistirirse puani artabilir ama bu idarecilerle bu gercekten cok zor. Her firsatta ogrencilerini gomen bu idareciler gercekten burda kaldigi surece bu okul dibe cokmeye devam edicektir. Tuvaleti pis. Kutuphanesi desen kutuphane olarak kullanilamayan sadece 12 lerin soru cozum odasi olarak kullanilan bir yer. Hani kitaplari koymayin bari daha bos bir yer olsun her sey şov. Laboratuvar a girmek icin dilenmeniz lazim sadece biyoloji dersinde yuzyilda 1 kullanilabiliyor. Sadece sosyal olarak kimya hocasinin duzenledigi satranc turnuvalari on plana cikiyor. Secmeli astronomi dersini secmeyin secerken heveslenmeyin. Sectigin gun anneme astronomi kitabini gostererek bak anne bize okulda ne ogreticekler demistim ve o ders geldiginde fizik hocasinin girerek fizik yaptigini ogrendim. Moralimizi bozmayin secmeli fizik diyin herkesin ici acilsin. Bu yorumun altina git baska okula yazan insanlar da turkiyedeki git avrupaya giden dayilar gibi okul yonetimindeki sorunlari gormezden gelip bizi suclu gormeyin. Okul yikilcak halde. Insallah parasini verdik ogrenciler olarak perde alicaklar. Derste araba sesi geliyo diye cami kapatmayin nefes alamassiniz o seferde. Umarim gelecekte diger okullarin neden puani artarken kadirhasin ki dusuyo merak edip baska okullara bakarlar. Bunun sonucu belki biraz gezi belki biraz mutluluk katarlar okula. Tennefus desen 7 dk ogrenci zili caldigi anda sinifa girmezsen hocalar kafayi yiyo sizi hocaniz girmesede gec kagidi aldirmaya calisiyorlar. Burdan yonetime sesleniyorum ki emin degilim gorselerde okuycaklarina eger okulu ogrencilere sevdirseydiniz emin olun herkes memnuniyetle parasini vermeye razi olurdu.

2023-12-24 00:19:45

Okulda Futbol İle İlgili Bir Etkinlik Veya Başarı Varmı ?

2023-10-08 18:55:40

Yorumlara asla aldanmayın derim öğrenci kalitesi süper bi devlet okuluna göre bnası olsun bahçesi olsub fiziki olanaklarıda gayet yeterli öğretmenlerde tam olması gerektiği gibi yazılılar ne çok zor nede kolay denilebilir spor klubu satranç yardımlaşma matematik olsun her alanda kendinizi geliştirebilceğiniz bir sürü olanak ve idareside gayet düzgün

2023-09-27 20:28:34

Evet bu okula yeni geldim ve aşağıdaki yorumlari gördüğünüz gibi eleştirisel çok yorum gördüm buraya biraz korkarak geldim ancak korkulacak hiç bir şeyin olmadığını öğrendim. Eğitim konusunda çok iyi bir okul hazirlik olmamasina rağmen ingilizce 9.sinifta fazlasiyla ders saati var(8 saat). Öğretmenlere gelecek olursak öğretmenlerimizin çoğu 8 10 yıllık bu hocalarin hepsi gayet kaliteli gayet de güzel şekilde dersler anlatiliyor. Ne kadar son zamanlarda puani düşsede kalitesi kötüleşen bir okul değil. Sosyal aktivitelere gelecek olursak bu sene şimdiden bile baya duyuru oldu satranç turnuvası, voleybol turnavası ve müdürümüz bize bu sene daha bir çok etkinliğin olduğunu söyledi şu zamana kadar idare ile alakalı kötü bir şey yaşamadım. Okul disiplinli bir okul okulumuzda eşofman tayt giyilemiyor. Müdurumuz her gün yaptigimiz siranin sadece 1 ay lik oldugunu soyledi yani 8.20 de gelip gec sayilma diye hic bir sey yok. Ama okulda kötü olan şeylerden biri okulun bahçesi çok küçük olmasi futbol için bir sahanin olmamasi bizi üzüyor ama yapacak bir şey yok malesef.Zaten bu yüsdelik civarindaki okullara bakarsaniz (istanbul anadolu,goztepeihsankursunoglu,...) onlara göre mezunlardaki farklar çok fazla olduğunu göreceksiniz bence gayet güzel bir okul tercihinizi buradan yapmanizi öneririm.

2023-09-27 19:53:40

Ben de okuldan yeni mezun olmuş bir öğrenci olarak şunu söylemek istiyorum okul gayet güzel yorumları okudum da abartmayın abi yok öyle bir şey her okulda olan uyumsuz tipler vardır. Yıkıcı olmadığınız sürece idare her konuda çok yapıcı fazlaca abartmışsınız. Ayrıca okulu seçeneklerin hoca konusunda sıkıntıları olmasın bu kadar tecrübeli hocalardan anlamamak belli bir başarı istiyor

2023-09-26 22:30:06
BENZER OKULLAR
Yorum 530

Kartal Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 205

Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 17

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 121

Kartal Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 816

Borsa İstanbul Zeytinburnu Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kadir Has Anadolu Lisesi kaç puan 2024 457.8705
Kadir Has Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Kadir Has Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kadir Has Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Kadir Has Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kadir Has Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kadir Has Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kadir Has Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kadir Has Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://kadirhasanadolu.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kadir Has Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kadir Has Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Kadir Has Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kadir Has Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız