Behçet Canbaz Anadolu Lisesi

İstanbul / Gaziosmanpaşa

Hesapla
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
433
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 84.6575
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Behçet Canbaz Anadolu Lisesi İstanbul ili Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Behçet Canbaz Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Behçet Canbaz Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "84.6575".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
84.6575
2022
84.4284
2021
90.1975
2020
86.8825
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Behçet Canbaz Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Behçet Canbaz Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz, hayırsever Canbaz ailesi tarafından aile büyükleri Merhum BEHÇET CANBAZ adına yaptırılmıştır. 2008/2009 Eğitim ve Öğretim yılında Behçet Canbaz Lisesi adıyla faaliyete başlamış, statü değişikliği dolayısıyla 2010/2011 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren BEHÇET CANBAZ ANADOLU LİSESİ adını almıştır. Okulumuz, 24 derslikle faaliyetine devam etmektedir.
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Behçet Canbaz Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Behçet Canbaz Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu
2023 Başarı Durumu 2022 Başarı Durumu
2021 Başarı Durumu 2018 Başarı Durumu
2017 Başarı Durumu 2015 Başarı Durumu

Behçet Canbaz Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Behçet Canbaz Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Gaziosmanpaşa
    İlçe

Adres: Hürriyet Mah. 274.Sokak No13 34250 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL

Tel: 212 609 35 57

Fax: 212 649 66 54

web: http://behcetcanbaz.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi ile ilgili 433 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

2024´te obp kaç olucak

2024-01-17 12:20:09

bu sene behcette okuyan biri olarak bu sene okulun daha kaliteli oldugunu soyleyebilirim ister hocalar ister disiplin olsun asiri guzel bir okul

2023-12-17 00:26:41

HOCAM OKUL GUZEL KANTIN FIYATLARI IYI BADMINTON OLMASI IYI GUZEL BIR SINIFA DA DUSTUM BEN RAHATIM SAHSEN

2023-10-01 21:58:55

Okulda sabahçı öğlenci varmı ?

2023-09-09 17:08:51
Reklam

gelen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, minnacık bir bahçe ve öğrenciler sadece voleybol oynayabiliyor. Futbol topu bile yok okulda. Voleybol topuyla da futbol oynarken Gökhan hocaya yakalanırsanız geçmiş olsun. Hiçbir aktivite yok. Kulüplere giriyorsun sonucunda hiçbir şey olmuyor. Kulüplere girmek için girmiş oluyorsunuz aktivite yok. Okul da küçük 2000 öğrenci takılıyoruz içeride. Normalde sağlık ocağıymış zaten eskiden burası :) Okul ortamına gelirsek şanslıysanız birkaç kişi kafa dengi bulursunuz. Ama biraz sosyal olmanız lazım. Eğer çekingen bir tipseniz 4 yılı sıranızda geçirme ihtimaliniz var. Bizim sınıfta birkaç kişi var öyle oradan biliyorum.

2023-09-07 22:49:57

Öncelikle merhaba. Bu okula nakil ile 11.Sınıfa geldim ama kafam çok karışık. Önceki okulumda Almanca dersi yoktu. Almanca dersi hakkında sıkıntı yaşayabilirim diye çok korkuyorum. Ayrıca ortam hakkında hiçbir fikrim yok, benim dışımda herkesin birbirini tanıyacak olması ve benim böyle insanlarla kaynaşma konusunda sıkıntı çekme durumumdan dolayı biraz endişeliyim. Ayrıca önceki okulumda seçmeli dersler yoktu, ama bu okulda seçmeli dersler olduğundan bu okula geçince 9. Ve 10. Sınıf olarak toplam 7 tane sorumlu seçmeli sınavım çıktı ve bu sebepten ortalamam 90-95 lerden 85lere kadar düştü. Bu sorumluluk sınavlarına ne zaman gireceğim ve okula alışabilir miyim bilmiyorum.

2023-09-02 16:51:13

9/F var mı

2023-08-26 17:44:23

9-İ de olan varmı

2023-08-23 16:33:44

Hangi şubedesiniz?

2023-08-22 20:01:55
BENZER OKULLAR
Yorum 97

İhsan Mermerci Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 171

Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 136

Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 457

Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 231

Cengizhan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi kaç puan 2024 84.6575
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Behçet Canbaz Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Behçet Canbaz Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Behçet Canbaz Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://behcetcanbaz.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Behçet Canbaz Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Behçet Canbaz Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Behçet Canbaz Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Behçet Canbaz Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız