Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi

İstanbul / Beyoğlu

Hesapla
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
204
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 89.8547
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi İstanbul ili Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "89.8547".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
89.8547
2022
91.5739
2021
93.1533
2020
88.2639
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi Hüsnü M. Özyeğin Vakfı tarafından, Mayıs 2004 tarihinde inşasına başlanan okulumuz, 2004-2005 öğretim yılının Eylül ayında Fiba Holding tarafından inşaatı tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığı´na teslim edilerek eğitim vermeye başlamıştır. İstanbul, Beyoğlu, Aynalıkavak´ da 3254 m² arazide 2100 m2 alana kurulmuştur.

İstanbuldaki en güçlü fiziki şartlarını taşıyan okullardan biri olan Okulumuzda bilgisayar, yabancı dil, Fizik, Biyoloji, ve Kimya Laboratuvarları ile birlikte toplamda 36 derslik, nizami ölçülerde kapalı spor salonu, konferans ve seminer salonları da bulunmaktadır.

Mezunlarından ortalama, % 50 sini üniversiteye yerleştirerek eğitimin çıtasını kendi içinde yükselten okulumuz, 2010/2011 yılından itibaren de Mili Eğitim Bakanlığı tarafından Anadolu Lisesi kategorisine alınmıştır. Halen 890 öğrencisi ile eğitim ve öğretime devam eden okulumuz, İstanbulun en iyi okullarından biri olma hedefine doğru adım adım ilerlemektedir.
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Beyoğlu
    İlçe

Adres: Kulaksız Mh.Hasbahçe Sk.No1 Hasköy Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 3615254

Fax: 0212 3615257

web: http://dilnihatandl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi ile ilgili 204 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

bu okulda 12.siniflara deneme yapıyorlarmı?
Demek istediğim önem veriyorlarmı

2024-02-11 22:49:59

88 obp ile gelir mi 2.dönem evime çok yakın

2024-01-22 07:34:31

Bu okulda okuyorum geyet iyi bir okul.Bahçesi falan gayet iyi.Ortamda iyi fakat sigara içenler de var.Kısacası kişiye göre değişir.Biraz kıyafet konusunda katı.Açık saç yasak.Takı vb. Erkeklerde bazı saç şekilleri yasak.Okulun müdürü değişti gayet samimi bir müdür.F* * çok kötü. Diğer hocalar çok iyi.Disiplinci Duygu giderse okuldan giderim çünkü okulun böyle iyi olmasının tek sebebi Duygu hocam dır..Yoksa okulda müdür disiplini sağlayabileceğini pek sanmıyorum.💛

2023-12-22 19:12:06

Suan 9.sınıfım 1.sınavlardan sonra alim oluyomu alım oluyosa kac puana kadar oluyor

2023-10-18 20:48:31
Reklam

11. sinifa nakil aldirmak istiyorum kontenjan yok korkuyorum hic acilmicak diye :(

2023-10-03 08:21:25

Ben bir şey dicem 9. Sınıflar 4 Eylül demi gidicek şimdi acil cavap lütfen

2023-09-01 18:42:33

Ya ben kasimpasadayim beraber gidebileceğim biri varmı okulda
yeniyim🙏

2023-08-31 15:30:07

Bu okula gelmek cok istiyorum eğitiminin cok daha iyi olduğunu düşünüyorum obp 86.lutfen alinbeni bu okula öbur okularda derslerinmin duşmesinden korkuyom. Lutfen cevap verin saygilarimla.

2023-08-22 14:33:53

1.dönem sonunda alım oluyormu?

2023-08-10 10:42:10
BENZER OKULLAR
Yorum 178

Kemal Hasoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 85

Davutpaşa Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 272

Bağcılar Gazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 350

Mehmet Beyazıd Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 25

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi kaç puan 2024 89.8547
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://dilnihatandl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız