Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi

Erzincan / Merkez

Hesapla
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
10
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 87.1447
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi Erzincan ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "87.1447".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
87.1447
2022
86.0522
2021
87.9179
2020
0.0000
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz Liselerin dört yıla çıkarılması ve Süper Liselerin kaldırılması sonucu 2005/2006 Eğitim ve Öğretim Yılında öğretime açılmıştır. Erzincan ATL ve Endüstri Meslek Lisesi ek binasında eğitim ve öğretime başlayan okulumuz 01/04/2007 tarihinde, TOKİ tarafından yapılan ve Erzincan Valiliğince okulumuza tahsis edilen Hocabey Mahallesindeki 24 derslikli yeni binasına taşınmıştır.

Vizyon Kendine yetebilen çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
    Başarılar
  1. 2009 Üniversite başarı Yüzdesi %54
  2. 2009 Üniversite başarı Yüzdesi %51
  3. 2016 Yılı Üniversite Yerleştirme Başarısını İncele
okul

Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Mengüceli Mahallesi 1331. Sokak ERZİNCAN

Tel: (0446) 224 34 51

Fax: 4462243368

web: http://erzincanmeal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi ile ilgili 10 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

obp´ım 89,0048 bu okula gidebilirmiyim

2023-06-27 12:41:56

Ilk tercihte okulunuza yerleşemedim ortalamam 92 315 ikinci tercihle yerlesebilirmiyi.

2022-07-25 16:50:20

Obp m 88.234 le buraya girebilirim değil mi

2022-07-19 22:50:55

Acaba bu yıl okulunuza kaç sınıf alıcaksınız ve taban puanı kaç yapıcaksınız

2022-05-28 12:49:13
Reklam

GÜZEL BIR OKUL AMA ÖGRENCILERIN SEVIYESI DÜŞÜK OGRETMENLER KALITELI

2021-12-11 16:51:08

417 puanla bu liseye giremiyorsam bu nasıl eğitim sistemi

2017-08-08 11:50:44

SAYIN OKUL MÜDÜRÜ ÖĞRETMENLER VE DEĞERLİ ÇALIŞANLARI fazla vaktinizi almak istemiyorum sorumu belirteyim kızımın 400 puanı var ve şuan taban puanı 289 olan erzincan lisesi çıkmış ben bunu haksızlık olarak görüyorum ve çocuğumun şuan piskolojisi çok kötü oldu bunu kiminle nasıl görüşe bilirim lütfen yardımcı olurmusunuz bir baba olarak sizden çok rica ediyorum ve kızımı MİLLİ EGEMENLİK ANADOLU LİSESİNİ HAKKETTİĞİNİ DÜŞÜNÜP BU OKULDA OKUMASINI İSTİYORUM bu konuya duyarlı değerlü müdür ve yardımcılarına arz ederim yurt dışında çalışıyorum vatsabım aktif +905356693184 ÇOK TŞK EDERİM SUDİ ARABİSTAN BAYTUR PERSONEL ŞEFİ GÖKHAN AYDIN

2017-08-07 20:59:49
BENZER OKULLAR
Yorum 17

Erzincan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Tercan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Mustafa Doğan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Üzümlü Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Ulalar Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 87.1447
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://erzincanmeal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız